Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

23 74.19%
  • Berabere biter

3 9.68%
  • CFR Cluj kazanır

5 16.13%
Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 299 sonuç

Konu: Galatasaray - CFR Cluj | Şampiyonlar Ligi H Grubu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Default Galatasaray - CFR Cluj | Şampiyonlar Ligi H Grubu

Başarılar !
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ülke puanı aşkına saldır galatasaray !

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

GS'ın galibiyete çok ihtiyacı var. Bu maçtan galip ayrılıp kötü seriye son vereceklerini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Galatasaray'ın kötü serisi olduğu kadar Cluj'un da kötü serisi var.
    İki takım için kısmen ya tamam ya devam maçı olacak.
    Cluj Braga deplasmanında bir ton şut yemesine ve pozisyon vermesine rağmen maçı 2-0 kazanmasını bildi, Manchester maçında da rakibine zor anlar yaşattı. Kontra futbolu ve buna yatkın oyuncuları şuan için en büyük tehlike olarak görünüyor. Oynaması durumunda Rafael Bastos ve Kapetanos en tehlikeli silahları olacak.
    İddia'da yine tek olarak Galatasaray'ı geçmeyi düşünüyorum umarım bu defa kazanır ve her anlamda yüzümüzü güldürür : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Galatasaray'ı beraberlik bile kurtarmaz diye düşünüyorum. Mutlak suretle kazanılması gereken bir maç. Galatasaray golü ne kadar geciktirirse üzerilerindeki baskı artacaktır . İlk yarım saatte Galatasaray'ın bulacağı bir gol , goller Galatasaray açısından iyi olacaktır.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Muhakkak kazanmamız gereken bir maç bu maç beraberlik falan yetmeyecektir.Eğer biz Cluj'u yenersek Manchester'da Braga'yı yenerse Braga Cluj ve bizim 3er puanımız olur şartları eşitleriz.Sonrası da Allah Kerim

Tempo lazım cabuk oyun lazım. Becerebilirsek rahat kazanırız yok yine öyle ağır çekim oynarsak kaleye şut bile zor atarız.

Nesil
    2007

Galatasaray kazanır dedim ama Braga maçının kopyası da olabilir, açıkçası korkuyorum. Cluj ilk maçta Braga'yı kontra atakla yendi. Braga maçında gördük ki biz de kontra atak oynayan takımlara karşı zayıf durumdayız. Ek olarak kapanan takımları açacak bire birde etkili, yetenekli bir oyuncumuz da yok Amrabat dışında onun da nasıl etki gösterdiği ortada. Hamit ve Semih de ancak bugün takım çalışmalarına katılabildi ki yarın maç var zaten. Kazanmaktan başka çaremiz de yok büyük baskı var.

İlk dakikalarda golü bulabilirsek iyi olur ama bununla da yetinmemeliyiz. Çok gol yiyoruz 2 gol atmadan rölantiye alırsak oyunu üzülebiliriz.

Allah utandırmasın, inşallah kazanırız...

Nesil
    2011
    Yer
    adana

ilk dakikalar önemli eğer ilk 20 dakikada gol bulursak ve ilerleyen dakikalarda pozisyonları cömertce harcamazsak farklı bir skor olabiliriz zaten ya tamam ya devam maçı...

Aslan Gibi Savaş Galatasaray!!

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Galatasaray ın yenilme ihtimalini görmüyorum.Asla da olmaması lazım şu şartlar altında.
    %90 galibiyet %10 beraberlik..
    Bu kadar kadro kalitesi harcanan para heba olmamalı artık.
    Şampiyonumuzun direk gidememe durumu bile ortaya çıktı ülke futbolu adına mutlaka kazanılması gerekiyor..
    Ne Cluj ne Braga Fenerbahçeden de Galatasaraydan da iyi takım değiller her noktada..
    Yenemez ise Galatasaray ayıptır..

Kontrollü sakin başlaması Allah ne verdiyse saldırmaması gerek Galatasarayın.Bu oyunu oynamada sıkıntıları var ama kadro üstesinden gelebilecek bir kadro.
    Hamit gibi oyun içi direnci düşüren adamın da artık forma bulmaması gerekiyor Türkiye de neyse de avrupada oynayacak kıvamda değil asla Hamit, ne milli takımda ne Galatasarayda
    Sabri sakat değilse Sabri bile oynayabilir Hamit'in yerine o derece

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Kaybedilmesi halinde kesin bi son olacak bır maç. Takım kendine gelemez herhangi bir olumsuz sonuçta, umarım böyle bir şey olmaz.
    F.Terim'in bazı değişiklerle çıkmak isteyeceğini ama elinin mahkum olduğunu düşünüyorum Melo'ya Hamit'e. Güvenmek zorunda ki bu da bizi zor durumda bırakıyor. Kadro konusunda solda amrabat mı emre mi defansta cris mi semıh mi, tek düşündüğumuz bu olur. Görüyoruzki o kadar da alternatifli bi kadromuz yokmuş demekki...
    Cluj kapanarak kontra oynayacaktır, bu kesin. Kanat organizasyonları olmadan gol atamayız.
    Allah utandırmasın.

Nesil
    2006

Artık kazanmak lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Tamam ya da devam maçı ilk 2 açısından. Bu maçın kaybedilmesi halinde sonuncu bile olabilir GS; çünkü sonraki maçlarının 2'si dışarda ve içerdeki maç da M.United ile. Bu maçta 3 puan şart.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Cluj Braga'ya göre daha zayıf bir takım bana göre. O yüzden Galatasaray'ın 6 puan çıkarmamak için bir sebebi yok. Ancak son zamanlardaki kötü form nedeniyle tabi ki çok zorlanırız yine. Engin Baytar eğer sakat değilse oynatılmalı.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Maçın hakemleri de şahaneymiş (!)

Orta hakem İtalya’daki şike skandalında yargılanan Tagliavento! Yardımcısı ise 2009-10’da Atletico’ya yenilip UEFA’ya havlu attığımızda Perea’nın elini görmeyen Banti!

TAGLIAVENTO daha önce Türk takımlarının 4 maçında düdük çaldı. İlk olarak 17.09.2009’da G.Saray’ın Panathinaikos’la oynadığı karşılaşmada tanıdığımız 40 yaşındaki düdük ardından 26.8.2010’da karşımıza çıktı. F.Bahçe’nin 1-1’lik PAOK maçında görev yapan Tagliavento, 4.11.2010’daki 1-1’lik Porto-Beşiktaş mücadelesini katletti.

O gün İ.Toraman’ı oyundan atan İtalyan, Porto lehine de 1 penaltı düdüğü çalmıştı. Paolo Taglievento son olarak Beşiktaş’ın 3-0 kaybettiği A.Madrid mücadelesini yönetmişti.

Bizi bekleyen asıl tehlike ise ilave yardımcı hakem Luca Banti. Banti 2009-10’da Aslan’ın Atletico Madrid’le oynadığı UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında Gianluca Rocchi’nin ilave yardımcısı olarak görevlendirilmiş ve geceye damgasını vuran isim olmuştu. Karşılaşma 2-1 İspanyollar’ın üstünlüğüyle sona ererken, 38 yaşındaki hakem maç 1-1’ken büyük bir skandala imza atmıştı. 79. dakikada 1 metre önünde Atletico Madridli Perea’nın ceza saha içinde o dönem G.Saray forması giyen Caner Erkin’in topunu elle kesmesini görmemiş ve skoru direkt etkilemişti.

paolo tagliavento italyanın en iyi hakemi maçları ben de hatırlıyorum cok da yakından takip ettiğim bir hakem. İtalyanın Cuneyt Cakırı gibi biraz..Otorite için baya kart veren deplasman ev dinlemeyen asi bir hakem. Bence gelebilecek en iyi hakemlerden biri aslına bakarsan

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    paolo tagliavento italyanın en iyi hakemi maçları ben de hatırlıyorum cok da yakından takip ettiğim bir hakem. İtalyanın Cuneyt Cakırı gibi biraz..Otorite için baya kart veren deplasman ev dinlemeyen asi bir hakem. Bence gelebilecek en iyi hakemlerden biri aslına bakarsan
    Hadi Tagliavento dediğin gibi diyelim (ki takımlarımızın bugüne kadar ne ünlü hakemlerin kurbanı olduğunu bir kenara bırakıyorum). Ya o forum kuralları çerçevesinde söyleyecek kelime bulamadığım BANTI'ye ne demeli? Hatırlıyor musun o pozisyonu? Tam önünde olan ve doğrudan oraya bakmasına rağmen Perea'nın açık ve net bir şekilde topu eliyle çelmesine göz yummasını halen affedemiyorum şahsen.

Pozisyonun devamında Caner itirazdan sarı kart görmüş, hemen ardından o sinirle yaptığı faul sonrasında da ikinci sarı kartla oyundan atılmıştı ayrıca.

Bir diğer konu bu sezon UEFA'nın Türk takımlarının bir an önce elenmesini istemesi gibi bir durum var şahsi düşünceme göre. Fenerbahçe-Spartak maçında Fenerbahçeli arkadaşlarımızın isyanlarını hatırla (maç konusuna bakabilirsin), Eskişehir-Marsilya maçında ofsayt gerekçesiyle sayılmayan Erkan'ın golünü hatırla, Man UTD-G.Saray maçındaki verilmeyen iki %1.000.000 penaltı başta olmak üzere hakem katliamını hatırla, G.Saray-Braga maçında maçın başında Melo'ya çıkan saçma sarı kart ve Burak'a kalkan 2 hatalı ofsayt bayrağını hatırla... Tüm bunlar tesadüf mü? Bence değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Cluj'un kötü bir serisi olduğunu düşünmüyorum M.United ve Steaua Bukreş'e yenilmeleri zaten normal,son hafta ekstra yenilmişler o da buraya konsantre oldukları için olabilir. 1 Puan dahi alsalar 2. sıra için çok büyük bir adım olacak onlar adına çünkü Braga'yı deplasmanda yendiler,Braga'da Galatasaray'ı. Ama başarabilirler mi?

Fatih Terim ben rakibe göre sistem yapmam diye diretmezse başarmaları zor. Temsilcimiz her zamanki oyun anlayışını oynamaya kalkarsa Braga ve Gençlerbirliği maçlarının benzeri bir oyun gidişi olur.Ondan sonra sahada kimin kazanacağını ise kimse kestiremez.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Maçın hakemleri de şahaneymiş (!)

Orta hakem İtalya’daki şike skandalında yargılanan Tagliavento! Yardımcısı ise 2009-10’da Atletico’ya yenilip UEFA’ya havlu attığımızda Perea’nın elini görmeyen Banti!
    Abi bahsettiğin maçları katletmesinden bağımsız olarak; Ntv Spor'daki Spor Servisi programında Mehmet Demirkol'un söylediğine göre şike skandalında yargılanmış ama suçsuz bulunmuş. Yargılanmış olması olumsuz olarak kullanılıyor çoğu yerde. Orada hukuki durum nasıldır bilmiyorum. Ülkemizdeki gibi ona ayrı buna ayrı işliyorsa bahsettiğim durum geçersizdir. Ama senin mesajın vesilesiyle genel olarak sosyal ortamlarda kullanılan ifadeler için söylemek istedim. Bu durumun; yargılanıp, suçsuz bulunmuş bir kişi için olumsuz bir bilgi olarak kullanılması yanlış bence. Bunu da eklemek lazım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Abi bahsettiğin maçları katletmesinden bağımsız olarak; Ntv Spor'daki Spor Servisi programında Mehmet Demirkol'un söylediğine göre şike skandalında yargılanmış ama suçsuz bulunmuş. Yargılanmış olması olumsuz olarak kullanılıyor çoğu yerde. Orada hukuki durum nasıldır bilmiyorum. Ülkemizdeki gibi ona ayrı buna ayrı işliyorsa bahsettiğim durum geçersizdir. Ama senin mesajın vesilesiyle genel olarak sosyal ortamlarda kullanılan ifadeler için söylemek istedim. Bu durumun; yargılanıp, suçsuz bulunmuş bir kişi için olumsuz bir bilgi olarak kullanılması yanlış bence. Bunu da eklemek lazım.
    Haklısın, Banti'yi görünce fazla gaza geldim sanırım Ama gerçekten o pozisyonu hatırladıkça nevrim dönüyor.

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Hadi Tagliavento dediğin gibi diyelim (ki takımlarımızın bugüne kadar ne ünlü hakemlerin kurbanı olduğunu bir kenara bırakıyorum). Ya o forum kuralları çerçevesinde söyleyecek kelime bulamadığım BANTI'ye ne demeli? Hatırlıyor musun o pozisyonu? Tam önünde olan ve doğrudan oraya bakmasına rağmen Perea'nın açık ve net bir şekilde topu eliyle çelmesine göz yummasını halen affedemiyorum şahsen.

Pozisyonun devamında Caner itirazdan sarı kart görmüş, hemen ardından o sinirle yaptığı faul sonrasında da ikinci sarı kartla oyundan atılmıştı ayrıca.

Bir diğer konu bu sezon UEFA'nın Türk takımlarının bir an önce elenmesini istemesi gibi bir durum var şahsi düşünceme göre. Fenerbahçe-Spartak maçında Fenerbahçeli arkadaşlarımızın isyanlarını hatırla (maç konusuna bakabilirsin), Eskişehir-Marsilya maçında ofsayt gerekçesiyle sayılmayan Erkan'ın golünü hatırla, Man UTD-G.Saray maçındaki verilmeyen iki %1.000.000 penaltı başta olmak üzere hakem katliamını hatırla, G.Saray-Braga maçında maçın başında Melo'ya çıkan saçma sarı kart ve Burak'a kalkan 2 hatalı ofsayt bayrağını hatırla... Tüm bunlar tesadüf mü? Bence değil.
    Hatırlamam mı tamamen haklısın. Orta hakemin pek sucu yok orada ama. Ayrıca o pozisyonla alakalı tamam ama Caner, sebebi bile olsa, kırmızı kartı haketmişti.(yani orta hakem dogru karar verdi) Bize hangi hakem verilirse verilsin bu dediklerimiz eger platini talimatlarıyla oluyorsa bu hakemin kötü oldugunu göstermez talimatlara uydugunu gösterir. Demek istediğim bu hakem gayet iyi bir hakem aslında, gördüğünü çalan ve sahada otorite koruyan bir adam. İtalya'da yargılanmasının yegane sebebi ise kuzey takımlarını KOLLAMAMASIdır. İnter Juventus tanımaz kırmızıyı basar öyle bir adam. Diger bütün hakemler yıllardır kuzey takımlarını kollar yönetim gösterirler Collina da dahil. Ayrıca bu maca tagliavento değil de rizzoli'yi verselerdi tahmin bile edemezdim maç içinde neler olabileceğini. Açık ara en iyi hakemi italyanların bence

Not: Collina 1 kere juventus aleyhinde ölümcül bir karar vermiş (ligin son şampiyonluk maçında zambrotta'yı haklı şekilde atmıştı) juventus şampiyonluktan olmuştu ve adama demediklerini bırakmamışlardı bunu da ara not olarak vereyim. O muhabbetten sonra zaten kuzey takımlarına bir daha bulaşmadı adam. Ama bu tagliavento öyle değil istediginiz mahkemeye cıkarım diyor adam.
    Konudan cıkıyor belki biraz ama o haberi de şöyle buldum :
    http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/5411.asp

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fatih Terim: "En önemli etken taraftarlarımız olacak. Maçın başından sonuna kadar onların desteği bizim için önemli..."

Fatih Terim:"Biz tribünlerlerle birleştiğimiz zaman sonuçların ne olduğunu herkes biliyor."

"CLUJ'A BÜYÜK SAYGI DUYUYORUZ"

Cluj karşısında mutlak galibiyet parolasıyla çıkacaklarını ifade eden Fatih Terim, "3. maçımıza çıkıyoruz. Açıkçası başarılı olmak için sahada her şeyi yapacağımıza inanıyorum. Kazanmak için iyi şeyler yapmak lazım sahada. Az hata yapmak lazım. Futbol adına güzel şeyler üretmek lazım. Bunu da sahada yapacağımıza inanıyorum. Rakibimiz gruptaki diğer takımlar gibi değer verdiğimiz ve saygı duyduğumuz bir ekip. Bugüne kadar yaptıkları ile de bunu hakettiklerine inanıyorum." dedi.

"HATA YAPINCA CEZAYI HEMEN KESİYORLAR"

Rumen temsilcisi karşısında da her zaman olduğu gibi kendi oyunlarını sergileyeceklerini belirten Terim, "Futbolun bu kadar güzel olmasının sebebi, her takımın her takıma bu kadar yakın oluşu. Büyük uçurumların olmaması ve farkların artık ortadan kalkması. Dolayısıyla maçlar da her türlü sonuca açık. Tüm teknik adam ve futbolcularda bunun bilincindeler. Artık karşılaşmaların skorlarını önceden tahmin etmek çok mümkün değil. En az hata yapan ve bu hatalarla rakip tarafından en az ceza kesilen takımlar kazanıyor. Biz bunun bilincinde hazırlandık ve yarın inşallah Arena'da oyunumuzun sonuca yansıdığı bir gün yaşarız." ifadelerini kullandı.

"BU MAÇ BİR ÖLÜM KALIM MAÇI DEĞİL"

Cluj maçının kendileri için büyük önem taşıdığını ancak bir ölüm kalım maçı olmadığının altını çizen Terim, "Şunu hatırlatmak isterim ki, bu bizim için ne ölüm kalım ne de kader karşılaşması. Öyle bir şey bizim için söz konusu değil. Baktığımız zaman Galatasaray'ın bir oyun anlayışı var ve bunu hiç bir zaman terketmedi. Cluj da biliyor viz de biliyoruz, Galatasaray bu oyun düzeni içerisinde oynayacaktır. Bundan hiç bir ödün vermeyeceğiz. Tam tersi daha fazla hücum oynayıp daha fazl abaskı yapmamız lazım. Bence takımım son maçlarda bundan biraz ödün verdiği için puan kaybetmiştir. Kaybetsek bile bundan ödün vermemeliyiz. O yüzden felsefemizde bir değişiklik olmayacak. Oyunun kontrolünü elinde bulunduran bir Galatasaray olacak." dedi.

"TARAFTARA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR"

Türk Telekom Arena'da oynanacak olan Cluj maçında taraftarlara büyük bir görev düştüğünü ifade eden deneyimli teknik adam, "En önemli etken seyircilerimiz olacak. Bu oyunda taraftar olacak. Bu oyunun itici gücü taraftar olmalıdır. Maçın başından sonuna kadar verilecek destek bizim konsantrasyon ve motivasyonumuzu artırır. Yapılan büyük hatalara bile tepki göstermemeleri ve maçın sonunu beklemeleri çok önemli bu maçta. Çünkü Galatasaray'ın tribünle bütünleştiği zaman neler yapabileceğini hepimiz biliyoruz. En iyi de taraftarımız biliyor." şeklinde konuştu.

FATİH TERİM'E GÖRE ASIL SORUN...

Galatasaray'ın en büyük sorununun takımda yer alan futbolcuların birbirleri ile fazla çalışamaması olduğunu söyleyen Terim, " İstatistikleri verirken tam vermek lazım ki konular anlaşılabilsin. Bildiğim kadarıyla Galatasaray aynı zamanda en çok gol atan takım. Bu kadar çok gol arayan ve pozisyona giren bir takımın çeşitli zaaflarının olması çok doğal. Biz bunu göz önüne alıyoruz. Bir gol yiyorsunuz bunu takım olarak analiz etmekte fayda vardır. Bizim şu andaki problemimiz bir arada fazla çalışamamız olmamız. 14 oyuncu aşağı yukarı bir takım demek. Yeni gelen arkadaşların bizimle daha çok çalışması gerekiyor. İkinci sebep ise aşırı güvenimiz. Güven iyidir ancak sizi konsantreden uzaklaştırır." dedi.

"SİSTEMDE HERHANGİ BİR SORUN YOK"

Galatasaray'ın bu sezonki sisteminde herhangi bir sorunun olmadığını savunan tecrübeli teknik adam, "Geçen sene 9-10 maç gol yemediğimiz olmuştu. Hem en çok gol atan hem de en az gol yiyen takımdık. Demek ki sistemde bir sıkıntı yok. Ben tam tersi sistemde biraz daha fazla hücum oynamamız gerektiğini düşünüyorum. Hatta defans biraz geride kaldı mı kızıyorum. Çünkü bence en iyi defans yapma şekli rakip yarı shada kalmaktır. Kabul ediyorum, son maçlarda yaptığımız bazı hatalar bizim olgunluğumuzdaki bir takıma yakışmayan hatalardı ancak düzelecektir." ifadelerini kullandı.

SORUN BELKİ DE PSİKOLOJİK

Takımın son dönemde kazanamama sorunu yaşadığını ve bu durumun moral bozukluğuna yol açabildiğini dile getiren Terim, "Tabii ki bu sezona baktığımızda, geçen sezon böyle 3-5 maç hiç galip gelmediğimiz olmadığı için psikolojik olarak moral bozukluğu ya da baskı olabilir. bunu yönetmemiz lazım. Problem olarak ortaya koymamamız lazım. Bu problemi yönetmemiz lazım, hem biz hem de oyuncular. Biz Şampiyonlar Ligi'nde iyi oynadığımız maçlardaki gibi oynayarak bu sefer sonuca yansımasını diliyoruz. Burada kısıtlı maçlar olduğu için oyunumuzun karşılığını alırsak bizim için yeterlidir. Türkiye'de en az puan kaybeden şampiyon olacak, kimin en az puan kaybı yapacağını da göreceğiz." şeklinde konuştu.

"ENGİN BAYTAR'I KADROYA ALACAĞIM"

Cluj karşısında Engin Baytar'ı kadroya alacağını açıklayan deneyimli teknik adam, "Engin'i kadroya alacağım. Önce mi oynar sonra mı bilmiyorum ama kadroya alacağım. Bir iki durumu belli olmayan arkadaşımız var bugün kü antrenmandan sonra onlara karar vereceğim. Burak'ın dizinde biraz ağrı var, Semih'in hafif de olsa biraz problemi var. Bugünkü antrenmandan sonra karar vereceğim." ifadelerini kullandı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Önce gol atalım, 2 maçtır gol diye haykırmak isterken içimizde patlıyor.. Sonra da kapalım 3 puanı, işleri yoluna koyalım..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İlk 20 dakika Allah ne verdiyse saldıralım baktık olmuyor kontrollü bir oyun anlayışıyla 70'e kadar gidelim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu maçı alıcaz başka yolu yok
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@ GebzeLi1907

kadro kalitesi ve harcanan para derken pek mana veremedim acikcasi. amrabat ve buraka verilen 12 milyon disinda bonservis odemedi takim. para harcama konusunda FB icin bu soylenebilir belki ama GS icin soylenemez bence. kadro kalitesi de superlig olcusunde yukarda belki ama avrupa standardinda olup olmayacagi bu sezon belli olacak.

GS kagit ustunde favori ama braga macinda da favoriydi. her sonuc mumkun bu macta da bence, sabirli ve kontrollu oyun olmali. gruptan cikmak icin sans devam ediyor ama bu mac en onemli viraj, mutlaka kazanilmasi gerekiyor. en azindan kaybetmemeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

22.5 milyon euro transfer harcaması var Galatasaray'ın, transfer geliri ise 3.2 milyon euro.
    Fenerbahçe'nin ödediği bonservis 30.3, geliri 4 milyon euro. Fenerbahçe kadar değil belki ama harcadığımız paralar az değil, ManU maçını saymıyorum, ilk maç ve deplasmanda olmasının etkisiyle zaten puan imkansız gibi birşeydi. Ancak Braga mağlubiyeti olmadı şimdi üstüne Cluj'a yenilirsek çok büyük hayalkırıklığı olacak. Fatih Terim baskı yaratmamak adına ölüm kalım maçı değil diyor ama, bu maç giderse, giden sadece Avrupa değil, lig ve kupa da olur bence.

Maçı Murat Kosova anlatacakmış, yandık.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Takıma bu maç için ne kadar güvendiğimi anlatamam. Varımı yoğumu da basacağım yarın Galatasaray'ın handikaplısına.. 6 senedir özlediğimiz gün yarındır. Skor tahminim Galatasaray 3-0 CFR Cluj (Goller: Elmander x2, Eboue)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Maçı Murat Kosova anlatacakmış, yandık.
    Murat Kosova:

Galatasaray Rumen takımlarına karşı hep iyiydi
    Galatasaray kazanmaya yakın taraf
    Galatasaray Rumen takımlarına İstanbul'da hiç yenilmedi
    Rumen takımları karşısında bir Aslandık
    Artık galibiyet için süre geçiriyoruz
    Galatasaray Şampiyonlar Liginde ilk galibiyetine artık çok yakın
    Biz Rumenlere karşı hep iyiydik burada hiç kaybetmedik
    Artık galibiyete saniyeler var

der der der artık : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız ben Murat Kosova'yı Avrupa takımlarına karşı olan maçlarda çok beğeniyorum.Bizden biriymiş gibi anlatıyor golü attığımız anda kopacağını düşünüyorum öyle böyle değil

Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri