Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

23 74.19%
  • Berabere biter

3 9.68%
  • CFR Cluj kazanır

5 16.13%
1 ile 30 arası toplam 299 sonuç

Konu: Galatasaray - CFR Cluj | Şampiyonlar Ligi H Grubu

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Maçın hakemleri de şahaneymiş (!)

Orta hakem İtalya’daki şike skandalında yargılanan Tagliavento! Yardımcısı ise 2009-10’da Atletico’ya yenilip UEFA’ya havlu attığımızda Perea’nın elini görmeyen Banti!

TAGLIAVENTO daha önce Türk takımlarının 4 maçında düdük çaldı. İlk olarak 17.09.2009’da G.Saray’ın Panathinaikos’la oynadığı karşılaşmada tanıdığımız 40 yaşındaki düdük ardından 26.8.2010’da karşımıza çıktı. F.Bahçe’nin 1-1’lik PAOK maçında görev yapan Tagliavento, 4.11.2010’daki 1-1’lik Porto-Beşiktaş mücadelesini katletti.

O gün İ.Toraman’ı oyundan atan İtalyan, Porto lehine de 1 penaltı düdüğü çalmıştı. Paolo Taglievento son olarak Beşiktaş’ın 3-0 kaybettiği A.Madrid mücadelesini yönetmişti.

Bizi bekleyen asıl tehlike ise ilave yardımcı hakem Luca Banti. Banti 2009-10’da Aslan’ın Atletico Madrid’le oynadığı UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında Gianluca Rocchi’nin ilave yardımcısı olarak görevlendirilmiş ve geceye damgasını vuran isim olmuştu. Karşılaşma 2-1 İspanyollar’ın üstünlüğüyle sona ererken, 38 yaşındaki hakem maç 1-1’ken büyük bir skandala imza atmıştı. 79. dakikada 1 metre önünde Atletico Madridli Perea’nın ceza saha içinde o dönem G.Saray forması giyen Caner Erkin’in topunu elle kesmesini görmemiş ve skoru direkt etkilemişti.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Maçın hakemleri de şahaneymiş (!)

Orta hakem İtalya’daki şike skandalında yargılanan Tagliavento! Yardımcısı ise 2009-10’da Atletico’ya yenilip UEFA’ya havlu attığımızda Perea’nın elini görmeyen Banti!
    Abi bahsettiğin maçları katletmesinden bağımsız olarak; Ntv Spor'daki Spor Servisi programında Mehmet Demirkol'un söylediğine göre şike skandalında yargılanmış ama suçsuz bulunmuş. Yargılanmış olması olumsuz olarak kullanılıyor çoğu yerde. Orada hukuki durum nasıldır bilmiyorum. Ülkemizdeki gibi ona ayrı buna ayrı işliyorsa bahsettiğim durum geçersizdir. Ama senin mesajın vesilesiyle genel olarak sosyal ortamlarda kullanılan ifadeler için söylemek istedim. Bu durumun; yargılanıp, suçsuz bulunmuş bir kişi için olumsuz bir bilgi olarak kullanılması yanlış bence. Bunu da eklemek lazım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Abi bahsettiğin maçları katletmesinden bağımsız olarak; Ntv Spor'daki Spor Servisi programında Mehmet Demirkol'un söylediğine göre şike skandalında yargılanmış ama suçsuz bulunmuş. Yargılanmış olması olumsuz olarak kullanılıyor çoğu yerde. Orada hukuki durum nasıldır bilmiyorum. Ülkemizdeki gibi ona ayrı buna ayrı işliyorsa bahsettiğim durum geçersizdir. Ama senin mesajın vesilesiyle genel olarak sosyal ortamlarda kullanılan ifadeler için söylemek istedim. Bu durumun; yargılanıp, suçsuz bulunmuş bir kişi için olumsuz bir bilgi olarak kullanılması yanlış bence. Bunu da eklemek lazım.
    Haklısın, Banti'yi görünce fazla gaza geldim sanırım Ama gerçekten o pozisyonu hatırladıkça nevrim dönüyor.

Mesaj Yetkileri