Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

23 74.19%
  • Berabere biter

3 9.68%
  • CFR Cluj kazanır

5 16.13%
1 ile 30 arası toplam 299 sonuç

Konu: Galatasaray - CFR Cluj | Şampiyonlar Ligi H Grubu

Hybrid View

paolo tagliavento italyanın en iyi hakemi maçları ben de hatırlıyorum cok da yakından takip ettiğim bir hakem. İtalyanın Cuneyt Cakırı gibi biraz..Otorite için baya kart veren deplasman ev dinlemeyen asi bir hakem. Bence gelebilecek en iyi hakemlerden biri aslına bakarsan

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    paolo tagliavento italyanın en iyi hakemi maçları ben de hatırlıyorum cok da yakından takip ettiğim bir hakem. İtalyanın Cuneyt Cakırı gibi biraz..Otorite için baya kart veren deplasman ev dinlemeyen asi bir hakem. Bence gelebilecek en iyi hakemlerden biri aslına bakarsan
    Hadi Tagliavento dediğin gibi diyelim (ki takımlarımızın bugüne kadar ne ünlü hakemlerin kurbanı olduğunu bir kenara bırakıyorum). Ya o forum kuralları çerçevesinde söyleyecek kelime bulamadığım BANTI'ye ne demeli? Hatırlıyor musun o pozisyonu? Tam önünde olan ve doğrudan oraya bakmasına rağmen Perea'nın açık ve net bir şekilde topu eliyle çelmesine göz yummasını halen affedemiyorum şahsen.

Pozisyonun devamında Caner itirazdan sarı kart görmüş, hemen ardından o sinirle yaptığı faul sonrasında da ikinci sarı kartla oyundan atılmıştı ayrıca.

Bir diğer konu bu sezon UEFA'nın Türk takımlarının bir an önce elenmesini istemesi gibi bir durum var şahsi düşünceme göre. Fenerbahçe-Spartak maçında Fenerbahçeli arkadaşlarımızın isyanlarını hatırla (maç konusuna bakabilirsin), Eskişehir-Marsilya maçında ofsayt gerekçesiyle sayılmayan Erkan'ın golünü hatırla, Man UTD-G.Saray maçındaki verilmeyen iki %1.000.000 penaltı başta olmak üzere hakem katliamını hatırla, G.Saray-Braga maçında maçın başında Melo'ya çıkan saçma sarı kart ve Burak'a kalkan 2 hatalı ofsayt bayrağını hatırla... Tüm bunlar tesadüf mü? Bence değil.

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Hadi Tagliavento dediğin gibi diyelim (ki takımlarımızın bugüne kadar ne ünlü hakemlerin kurbanı olduğunu bir kenara bırakıyorum). Ya o forum kuralları çerçevesinde söyleyecek kelime bulamadığım BANTI'ye ne demeli? Hatırlıyor musun o pozisyonu? Tam önünde olan ve doğrudan oraya bakmasına rağmen Perea'nın açık ve net bir şekilde topu eliyle çelmesine göz yummasını halen affedemiyorum şahsen.

Pozisyonun devamında Caner itirazdan sarı kart görmüş, hemen ardından o sinirle yaptığı faul sonrasında da ikinci sarı kartla oyundan atılmıştı ayrıca.

Bir diğer konu bu sezon UEFA'nın Türk takımlarının bir an önce elenmesini istemesi gibi bir durum var şahsi düşünceme göre. Fenerbahçe-Spartak maçında Fenerbahçeli arkadaşlarımızın isyanlarını hatırla (maç konusuna bakabilirsin), Eskişehir-Marsilya maçında ofsayt gerekçesiyle sayılmayan Erkan'ın golünü hatırla, Man UTD-G.Saray maçındaki verilmeyen iki %1.000.000 penaltı başta olmak üzere hakem katliamını hatırla, G.Saray-Braga maçında maçın başında Melo'ya çıkan saçma sarı kart ve Burak'a kalkan 2 hatalı ofsayt bayrağını hatırla... Tüm bunlar tesadüf mü? Bence değil.
    Hatırlamam mı tamamen haklısın. Orta hakemin pek sucu yok orada ama. Ayrıca o pozisyonla alakalı tamam ama Caner, sebebi bile olsa, kırmızı kartı haketmişti.(yani orta hakem dogru karar verdi) Bize hangi hakem verilirse verilsin bu dediklerimiz eger platini talimatlarıyla oluyorsa bu hakemin kötü oldugunu göstermez talimatlara uydugunu gösterir. Demek istediğim bu hakem gayet iyi bir hakem aslında, gördüğünü çalan ve sahada otorite koruyan bir adam. İtalya'da yargılanmasının yegane sebebi ise kuzey takımlarını KOLLAMAMASIdır. İnter Juventus tanımaz kırmızıyı basar öyle bir adam. Diger bütün hakemler yıllardır kuzey takımlarını kollar yönetim gösterirler Collina da dahil. Ayrıca bu maca tagliavento değil de rizzoli'yi verselerdi tahmin bile edemezdim maç içinde neler olabileceğini. Açık ara en iyi hakemi italyanların bence

Not: Collina 1 kere juventus aleyhinde ölümcül bir karar vermiş (ligin son şampiyonluk maçında zambrotta'yı haklı şekilde atmıştı) juventus şampiyonluktan olmuştu ve adama demediklerini bırakmamışlardı bunu da ara not olarak vereyim. O muhabbetten sonra zaten kuzey takımlarına bir daha bulaşmadı adam. Ama bu tagliavento öyle değil istediginiz mahkemeye cıkarım diyor adam.
    Konudan cıkıyor belki biraz ama o haberi de şöyle buldum :
    http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/5411.asp

Mesaj Yetkileri