Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 43 sonuç

Konu: Sarılar (Der BVB) Bu Kez Avrupanın (1)İncisi Olmaya Geliyor | 1.Sezon

Default Sarılar (Der BVB) Bu Kez Avrupanın (1)İncisi Olmaya Geliyor | 1.Sezon

İlk kariyerimi Dortmund'la açmak nasip olmuştu. Transfer güncellemeleri falan gelince bu sefer yine Dortmund'u seçtim.

AÇIK LİGLER

BU SEZON KULLANACAGIMIZ TAKTİKLER

SEZONLUK HEDEFLER

[*]Ligde ilk 2 içerisine
    [*]Şampiyonlar Liginde Yarı Final Oynamak
    [*]Almanya Kupasını Müzemize Taşımak
    [*]Taraftarın Gönlünü Kazanmak

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Uzun soluklu olması dileğiyle , Başarılar Diliyorum..

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Dortmundmu la yine başarılar

The Unity olarak, Başarılar

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılar

Nesil
    2011
    Yer
    Gönen

başarılar dostum transfersiz bile bundesligada sampiyon olabilirsn cok kaliteli bi takım

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

marco reusu yedek bıraktığın için seni kınıyorum direk istifa et

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Şu takıma bambaşka bir tutkum var başarılar (: eskisi gibi durumu kötü olsa hiç affetmem alırım ama şimdi bana 5 gömlek büyük geliyor

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Birşey sorucam takımda moraller nie berbat ? ve 2.ci taktikte lewandowski orda oynatırsna kötü olur aubameyangı çek orayada reus kadro dışımı kalıcak

Bı Takımda Bişey Var Moraller Berbat Oyun Planı Kötü Hadi Hayırlısı

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

Başarılar Takım o kadar iyi ki Reus'a bile yer kalmamış 11'de

12. Default

Sanırım sadece kullanacağıı taktiği göstermek istemiş.. Bi çok oyuncunun yeri değişik diziliş farklıdır diye düşünüyorum.. Başarılar.. (:

Quote Originally Posted by xRa View Post
    başarılar dostum transfersiz bile bundesligada sampiyon olabilirsn cok kaliteli bi takım
    Bi kaç takviye yaptık işte

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Uzun soluklu olması dileğiyle , Başarılar Diliyorum..
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by Marco Reus View Post
    Dortmundmu la yine başarılar
    Transfer döneminden sonra bi kaç takımla oynadım hiç bi takım Dortmund'un zevkini vermiyo vallaha

Quote Originally Posted by YakoRYV View Post
    The Unity olarak, Başarılar
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by reys111 View Post
    Başarılar
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    marco reusu yedek bıraktığın için seni kınıyorum direk istifa et
    Tolga arkadaşım sadece taktikleri göstermeye çalıştım Reus bu takımın belkemiği

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Şu takıma bambaşka bir tutkum var başarılar (: eskisi gibi durumu kötü olsa hiç affetmem alırım ama şimdi bana 5 gömlek büyük geliyor
    Ben küçük takımları kullanamıyorum ya Müthiş transferler yapıyorum genç oyuncular falan tanıyorum bayağı ama kendimden büyük takımlar gelince afallıyorum o yüzden sorunlu böyle daha iyi

Birşey sorucam takımda moraller nie berbat ? ve 2.ci taktikte lewandowski orda oynatırsna kötü olur aubameyangı çek orayada reus kadro dışımı kalıcak
    Morallerin berbat olması kaptanlığı Kehl'den almam. Kehl artık yaşlı bi oyuncu rotasyon olarak oynatacağımdan kaptanlığın da ilk 11 de düzenli oynayan birine vermek istedim. Ama hemen ardından takım toplantısı yaptık moraller düzeldi. Hemen ardından Kehl ile konuştum o da sorun çıkarmadı şu an hiç bi problem yok takımda

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

reus oynuyosa sorun yok

Quote Originally Posted by Hypnos07 View Post
    Bı Takımda Bişey Var Moraller Berbat Oyun Planı Kötü Hadi Hayırlısı
    Moraller düzeldi kaptanlığı Kehl'den aldım o yüzden böyle oldu. Oyun planı da kötü değil uzun zamandır bu taktikle oynamak istiyodum. Aubameyang da gelince büyük fırsat oldu. Takım taktige alışırsa fırtına gibi olur

Quote Originally Posted by karayer View Post
    Başarılar Takım o kadar iyi ki Reus'a bile yer kalmamış 11'de
    Hacı onlar göstermelik ya Reus'a her zaman yer var takımda

Quote Originally Posted by 1234arda1234 View Post
    Sanırım sadece kullanacağıı taktiği göstermek istemiş.. Bi çok oyuncunun yeri değişik diziliş farklıdır diye düşünüyorum.. Başarılar.. (:
    Hay ağzını yiyim Teşekkürler.

reus oynuyosa sorun yok
    Reus oynuyo da satışları yine Futbol Direktörüne bıraktım etti işin içine

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Reus oynuyo da satışları yine Futbol Direktörüne bıraktım etti işin içine
    Sana önemli bir tavsiyem reusla sözleşme yenile 30mn a serbest kalma maddesi var

Sana önemli bir tavsiyem reusla sözleşme yenile 30mn a serbest kalma maddesi var
    Haklısın ilk fırsatta onu halledicem. 10 dk sonra da gelip transferleri falan paylaşıcam takipte kalın

TRANSFER GEÇMİŞİ

Şunu belirteyim her kariyerimde oyunculardan önce antrenör sözleşmelerini sonlandırır bitirir ondan sonra oyuncu alırım. Personelsiz bu işler olmuyor çünkü. Şimdi aldığım oyuncuların profillerine göz atalım. Bu arada ben Jakub'a 23 Milyon Euro istemiştim ama nolmuşsa bilmiyorum istenen fiyat tekrar 15e düşmüş farketmedim ve beleşe gitmiş oldu

TER STEGEN

Weidenfeller iyi kaleci ama bi maç çok iyi bi maç saçma sapan goller yiyo. Onun yerine bence çok iyi ve çok genç bi kaleci aldık kalede kariyer boyunca sıkıntı çekmiycem

KURT ZOUMA

Bu sene 3lü stoper oynayacağız çoğu zaman bu yüzden buraya bi takviye yapmak gerekiyodu uzun vadeli olarak Zoumayı aldım.

MACHEDA (KİRALIK)

BOKA (KİRALIK)

FRAN RİCO(KİRALIK)

MAREK SUCHY(KİRALIK)

Şu an takımdaki sorunlu oyuncu her zaman oldugu gibi Lewandowski. Sürekli gitmek istiyo sözleşme yenileyemedik serbest kalırsa bedavaya gidecek yavrucak

Nesil
    2012

Başarılar , şöyle söyleyim o takıma Reus ve Lewa'yı yazar oyunu onların üzerine kurarım Lewa solda hayatta oynamaz öyle bir hata yapma bence , transferlere glince Zouma ve Stegen haricinde diğerlerini almana hiç gerek yokdu , hatta bence nokta oynadığın sisteme göre hiç eksiğin yoktu

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Başarılar , şöyle söyleyim o takıma Reus ve Lewa'yı yazar oyunu onların üzerine kurarım Lewa solda hayatta oynamaz öyle bir hata yapma bence , transferlere glince Zouma ve Stegen haricinde diğerlerini almana hiç gerek yokdu , hatta bence nokta oynadığın sisteme göre hiç eksiğin yoktu
    Hacı o resimler tamamen formalite ben sadece taktikleri göstermek istemiştim Haklısın ama sakatlık oluyor ne olacagı belli değil kenarda köşede bulunsunlar diye aldım Zaten kiralık

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

üçlü stoper ilginç olcak almanyada ilk seneden baya para harcamaya başlamışsın

üçlü stoper ilginç olcak almanyada ilk seneden baya para harcamaya başlamışsın
    Başkan veriyo lan sanane SFsd:F

HAZIRLIK MAÇLARI

1.TUR MAÇI

1.MAÇ

2.MAÇ

GRUBUMUZ

Almanya Kupasında rakibi küçümsedim beklemediğim kadar iyi oynadılar ama sorun yok Allaha şükür Lige de bomba gibi girdik arkadaşlar. İstatistiklere aldanmayın şut sayısına falan çünkü onların hepsi uzaktan şutlar. Defansım kapı gibi içeri açılan ortalar hemen uzaklaşıyor cezasahasında hiç topla oynayamıyolar tek yapabildikleri cezasahasının gerisinden şut çekebilmek çoğunu Stegen kurtarıyor zaten ligde yediklerim de kornerden, penaltıdan oluşuyor şu an. Maç hazırlıklarında Savunma Duran Toplarına çalışırsak çok daha az gol yiyeceğimizi tahmin ediyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

mükemmel bir gruba düşmüşsün

mükemmel bir gruba düşmüşsün
    PSG dışında zorlayacak takım yok

Grupta çok zorlanacaksın buda lige yansıycak büyük ihtimal

Quote Originally Posted by Hypnos07 View Post
    Grupta çok zorlanacaksın buda lige yansıycak büyük ihtimal
    Milanı içerde ve dışarda çok rahat geçeceğimi düşünüyorum CSKA en zayıf rakip tek PSG zorlar diye düşünüyorum ben

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Milanı içerde ve dışarda çok rahat geçeceğimi düşünüyorum CSKA en zayıf rakip tek PSG zorlar diye düşünüyorum ben
    ilk kariyerinde marsilyaya iki kez yenildiğini hatırlatmak istiyorum

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri