1 ile 30 arası toplam 43 sonuç

Konu: Sarılar (Der BVB) Bu Kez Avrupanın (1)İncisi Olmaya Geliyor | 1.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2012

Başarılar , şöyle söyleyim o takıma Reus ve Lewa'yı yazar oyunu onların üzerine kurarım Lewa solda hayatta oynamaz öyle bir hata yapma bence , transferlere glince Zouma ve Stegen haricinde diğerlerini almana hiç gerek yokdu , hatta bence nokta oynadığın sisteme göre hiç eksiğin yoktu

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Başarılar , şöyle söyleyim o takıma Reus ve Lewa'yı yazar oyunu onların üzerine kurarım Lewa solda hayatta oynamaz öyle bir hata yapma bence , transferlere glince Zouma ve Stegen haricinde diğerlerini almana hiç gerek yokdu , hatta bence nokta oynadığın sisteme göre hiç eksiğin yoktu
    Hacı o resimler tamamen formalite ben sadece taktikleri göstermek istemiştim Haklısın ama sakatlık oluyor ne olacagı belli değil kenarda köşede bulunsunlar diye aldım Zaten kiralık

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

üçlü stoper ilginç olcak almanyada ilk seneden baya para harcamaya başlamışsın

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    üçlü stoper ilginç olcak almanyada ilk seneden baya para harcamaya başlamışsın
    Başkan veriyo lan sanane SFsd:F

HAZIRLIK MAÇLARI

1.TUR MAÇI

1.MAÇ

2.MAÇ

GRUBUMUZ

Almanya Kupasında rakibi küçümsedim beklemediğim kadar iyi oynadılar ama sorun yok Allaha şükür Lige de bomba gibi girdik arkadaşlar. İstatistiklere aldanmayın şut sayısına falan çünkü onların hepsi uzaktan şutlar. Defansım kapı gibi içeri açılan ortalar hemen uzaklaşıyor cezasahasında hiç topla oynayamıyolar tek yapabildikleri cezasahasının gerisinden şut çekebilmek çoğunu Stegen kurtarıyor zaten ligde yediklerim de kornerden, penaltıdan oluşuyor şu an. Maç hazırlıklarında Savunma Duran Toplarına çalışırsak çok daha az gol yiyeceğimizi tahmin ediyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

mükemmel bir gruba düşmüşsün

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    mükemmel bir gruba düşmüşsün
    PSG dışında zorlayacak takım yok

Mesaj Yetkileri