Originally Posted by
serwan
Oyuna başlarken seçtiğiniz "geçmiş deneyim" aslında bi nevi zorluk seviyesi bu oyunda. Otomatik yaparsanız seçtiğiniz takıma göre bi itibar ile başlıyorsunuz oyuna. Amatör futbolcu olarak seçtiyseniz geçmiş deneyiminizi oyun "en zor" seviyede başlıyor. Ne takıma söz geçirebiliyorsunuz, ne düzgün teklif alıyorsunuz, ne adam gibi transfer yapabiliyorsunuz vs.
Milli futbolcu olarak başlarsanız oyun "en kolay" seviyede başlıyor. İstediğiniz oyuncuyu transfer ediyorsunuz, takım size itaat ediyor ve başarı kolaylaşıyor. E doğal olarak da hemen büyük takımlardan teklifler geliyor.
Yine de yapay zeka sıkıntılı bu konuda...
Ama size tavsiyem yaşınızı doğru olarak girin ve oyuna başlarken geçmişinizi amatör oyuncu olarak ayarlayın. Yani gerçekte olanı. İşte o zaman bu halinizle bi takımın başına geçerseniz mükemmel bi taktisyen olsanız dahi başarının çok zor olduğunu gösteriyor size oyun.
Ben bu şekilde Beşiktaş kariyeri yaptım. Ağzımı açsam morali çöküyor takımın. İyisiniz diyorum "neremiz iyi anasını satayım çocuk mu kandırıyosun" diyolar.. Düzgün oynayın bu ne diyorum " senden mi öğrencicez nasıl oynayacağımızı" havasına giriyorlar.. Velhasıl en temizi amatör başlayıp alt liglerden bi kulüp almak. Hee arkadaşın bahsettiği gibi çok sıkıntı olabiliyor bu bazen. Yani oyundaki dinamik itibar olayı yeterince iyi çalışmıyor. Bu yüzden siz çıkıp şampiyonlar ligi'ni dahi alsanız geçmişiniz amatör topçu olduğu için itibarınız bi anda Guardiola, Mourinho ya da Klopp seviyesine gelmiyor. Çok zorluk yaşıyorsunuz. Yarı-Profesyonel oyuncu olarak başlamak işinizi biraz daha kolaylaştırabilir.