İlk resimde benım profilimi görüyorsunuz ben herzaman Turkıye nın en dusuk lıgınden baslayıp bayerne barcelonaya gıdene kadar karıyer yaparım fakat fm 2014 de bu mumkun olmadı simdi geleyim asıl soruma. gordugunuz gibi galibiyet oranım cok yuksek bi kupam ve kisisel 2.lig ödülüm var usteelık itibarımda %71 olarak Ulusal. Hataysporu 2.lige cıkardım bi baktım ki Samsunspor koltugu boşta hemen istifa edip teklif ettim ve basıma gelene bakın.
pekala benı ılk sezondan almak ısteemyebılırsınız ama kımdır bu cevdet güç hemen bakalım..
Kendısı bir assistan manager üstelik İTİBARI BÖLGESEL e sen benı değilde bunu alırsan ben nasıl kariyer yaparımm.. Sonra hadı dedım karşıyaka küme düşmüş yanı 3.lige oraya basvuru yapayım 3.ligdekı karşıyaka bile kabul etmedı
daha öncekı karıyerımde ankara gucunu 2 sezon ust uste 1. bitirerek superlıge cıkarıp ıstıfa etmıştım bitane superlıg kulubunden managerlık teklıfı gelmemıstı o kariyerı kapatmak zorunda kalmıştım. Eskıden superlıg takımlarından teklıf gelmesı ıcın itibarın ulusal olması yetıyordu acaba neyı eksık yapıyorum ? sırf bu yuzden fm oynamıyorum 10 gundur yardımcı olursanız sevınırım