1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: kariyer yapmama engel olan sistem

Hybrid View

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Oyuna başlarken seçtiğiniz "geçmiş deneyim" aslında bi nevi zorluk seviyesi bu oyunda. Otomatik yaparsanız seçtiğiniz takıma göre bi itibar ile başlıyorsunuz oyuna. Amatör futbolcu olarak seçtiyseniz geçmiş deneyiminizi oyun "en zor" seviyede başlıyor. Ne takıma söz geçirebiliyorsunuz, ne düzgün teklif alıyorsunuz, ne adam gibi transfer yapabiliyorsunuz vs.
    Milli futbolcu olarak başlarsanız oyun "en kolay" seviyede başlıyor. İstediğiniz oyuncuyu transfer ediyorsunuz, takım size itaat ediyor ve başarı kolaylaşıyor. E doğal olarak da hemen büyük takımlardan teklifler geliyor.
    Yine de yapay zeka sıkıntılı bu konuda...
    Ama size tavsiyem yaşınızı doğru olarak girin ve oyuna başlarken geçmişinizi amatör oyuncu olarak ayarlayın. Yani gerçekte olanı. İşte o zaman bu halinizle bi takımın başına geçerseniz mükemmel bi taktisyen olsanız dahi başarının çok zor olduğunu gösteriyor size oyun.
    Ben bu şekilde Beşiktaş kariyeri yaptım. Ağzımı açsam morali çöküyor takımın. İyisiniz diyorum "neremiz iyi anasını satayım çocuk mu kandırıyosun" diyolar.. Düzgün oynayın bu ne diyorum " senden mi öğrencicez nasıl oynayacağımızı" havasına giriyorlar.. Velhasıl en temizi amatör başlayıp alt liglerden bi kulüp almak. Hee arkadaşın bahsettiği gibi çok sıkıntı olabiliyor bu bazen. Yani oyundaki dinamik itibar olayı yeterince iyi çalışmıyor. Bu yüzden siz çıkıp şampiyonlar ligi'ni dahi alsanız geçmişiniz amatör topçu olduğu için itibarınız bi anda Guardiola, Mourinho ya da Klopp seviyesine gelmiyor. Çok zorluk yaşıyorsunuz. Yarı-Profesyonel oyuncu olarak başlamak işinizi biraz daha kolaylaştırabilir.
    yarı prof ile amator oyuncu arasındakı fark nedır gercek hayatta merak ettim de. mac başı para falansa amatorde alıyorda cunku, bide benım rahatsız oldugum konu ulusal bi itibarım var benı reddediyorlar bölgesel olan adamı getırıyolar ustelık bu adam asistan manager tam manager bıle değil bug mudur nedır :/

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by dedekorkut View Post
    yarı prof ile amator oyuncu arasındakı fark nedır gercek hayatta merak ettim de. mac başı para falansa amatorde alıyorda cunku, bide benım rahatsız oldugum konu ulusal bi itibarım var benı reddediyorlar bölgesel olan adamı getırıyolar ustelık bu adam asistan manager tam manager bıle değil bug mudur nedır :/
    Hocam o adam takımın kendi asistan menajeridir. Örneğin TS'de de şu an Hami Mandıralı var...

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Ben Almanya 3. ligden Red Bull Leipzig'i yönetiyorum. 3. senem ve Bundesliga'dayım. Takımın başındayken birçok teklif aldım itibarım ulusaldı. İngiltere'den Everton, Arsenal gibi takımlar kapımı çaldı ama ben Bayern'e yeni bir rakip çıkarmak için Leipzig ile uzun yıllar devam etmek istiyorum. Yani demek istediğim eğer takımının başındaysan istemediğin kadar teklif alırsın. İspanya'dan Atletico, Barcelona ve Real Madrid haricinde neredeyse her takım görüşmek istedi benimle. Tabi bunda ikinci uyruğum İspanya olmasının da bir etkisi vardır.

Neyse bu kariyerden önce birkaç işsiz başlama serüvenim oldu. İtibar ulusal da olsa bölgesel de olsa takımların kabul etme ihtimali çok az. Oyunun başında menajeri yaratırken doğum yeri kısmı biraz önem taşıyor anladığım kadarıyla. Ankara yaparsanız iç anadolu takımları daha çok teklif yapıyor. Örneğin Samsun için doğum yeriniz Samsun ve civarı yapsaydınız biraz daha şansınız artabilirdi.

Ayrıca fotoğraflardan anladığım kadarıyla aynı anda hem Samsunspor'a hem de Karşıyaka'ya iş başvurusunda bulunmuşsun. Bu da basında atıyorum x menajeri iş arıyor gibisinden haberler çıkıyor. İtibarım dünya çapında olduğunda bile iki ayrı takıma başvurduğumda ikisin de de örneğin Barcelona x menajerine gülüyor gibi haber çıkıyor bu seferde. Bilmiyorum bu konuda ne yapmak lazım biraz tecrübelerim var. Belki işleri akışına bırakıp tek bir kulübe yönelebiliriz ama bu da çok zaman alıyor. 2015, 2016 gibi tarihlerde ilk görevinizi yapabilme durumunuz da var.

Hakikaten sistemde bir sorun var yapacak bir şey yok. Güncellemeyle de düzeltileceğini sanmıyorum. FM 15'te düzeltilirse anca.

Tottenham ile 2 senede almadık kupa kalmamıştı, 2. senenin sonunda ŞL finali sonrası görevi bırakıp, koltuğu sallananlar listesinde bulunan Real Madrid'e kendimi önerdim gülüp geçtiler, Favori takımımı Fenerbahçe Yapmaştım, Ersun'u kovdular, teklif ettim gidip Abdullah Avcı'yı aldılar. Anlamadım gitti müzesinde 1 Avrupa ligi, 1ŞL, 2 İngiltere ligi şampiyonu olan teknik adamı almıolar.

Mesaj Yetkileri