Öncelikle şunu söyliyeyim konuyu Forum rehberine açmak istedim ama olmadı artık ya taşınır ya kapatılır bilemem ama yapılan bir hata varsa özür dilenmeli
Öncelikle Ceza alan,Atılan,Uyarı alan,Ve alması gereken arkadaşlar hepimiz hak ettik ve hak ediyoruzda..Kimse ben ne yaptım falan demesin birazdan anlatayım sonra düşüncelerimiz paylaşalım..
Bu olaylar ne zaman başladı Fenerbahçe İnteri yendi ve bu diyaloglar Galatasaray-Fenerbahçe çekişmesine döndü...Peki neden Çekememezli var..Fanatizm var..Neden mi açıklayayım..Maçtan önce neden kimse FenerbahçeMİZ,GalatasarayıMIZ,BeşiktaşıMIZ kazanır demiyor çünkü FANATİZM var..Olmalı mı olmalı ama nerde olmalı kendi aralarındaki maçlarda Avrupa Arenasında değil..Neden Türk Milli takımı var o zaman neden çünkü tüm taraftarları aynı çatı altında topluyor(Olayın bu kısmıyla alakalı örnek verdim elbetteki amaç bu değil) Kimse neden maçtan sonra BRAVO FENERBAHÇE diyemedi? Çünkü Fanatizm var..Yenilseydik bastılar olacaktı ama yenince eksik kadro,kötü oynadılar..Biraz Realist olun arkadaşlar gerçekleri görün Tebrik etmeyi başarı dilemeyi bilin...Örneklerle açıklayayım sizlere bu durumu...
Ben Fenerbahçeliyim ve Yorumlarım...
Hiç bir zaman fanatikliğe kaçmadım kaçmamda..
Murat Özdemir Beşiktaşlı o ne yazmış bakın....
İşte aynen bunlar daha birçok arkadaşımız var..Böyle yazan ama hepsini toplıyamadım şimdi..
Peki bunların yanında birde ne vardı...Maç sonu...
Şimdi tek tek alıntı yapmıycağım ortak görüşü yazayım..
Rakip Kötüydü,Eksikdi,Hemen Coşmayın..
Bunlara orada cevap geldi ama konu kapanmadı bu sefer ne olacaktı herkes Sion maçını bekledi...
Peki Sion maçı öncesi ne oldu???
Benim yorumlarım yukarıda zaten gördünüz...Maç sonunda ne oldu? İntere laf atan Galatasaraylılar ile Fenerbahçeliler arasında tartışma çıktı..Neden??? Çünkü FANATİZM!!
Bırakın arkadaşlar..Ben eğer bu konuda birinin kalbini kırdıysam yanlışım olduysa özür dilerim..Ama altta yazacağım insanlardanda özür bekliyorum kendi adıma değil herkes adına
1)Olaylarda birbirine sataşan ve alttan almayan herkes
2)Olay kapanırken alevlendiren ve susmayan herkes
3)Kısacası FANATIZM yapan herkes
Ama ayrı bir özür daha bekliyorum...Sebebine gelince isim vermek istemiyorum.Bugün arkadaşımızın biri hemde yakın arkadaşım diye düşündüğüm birisi EMRE1905 adlı üyemizin siteden atılmasına sitem olarak msn'de hiç de hoş olmayan bir yazı yazdı..Ve bu lafın dokunduğu insan (Bu insandanda özür dilerim bunu yakınlığımdan dolayı yazıyorum zaten bu konuyu bizle paylaşan birisiydi) Bundan 4-5 ay önce annesini kaybetti ve bu lafın sonunda belki ona belkide bizden birimizin annesine küfür ediliyordu...
Yazıyı üşenmeden okunan herkese teşşekür ederim..Umarım herkes dürüst bir şekilde hatasını kabul eder ve özürünü diler..