1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Hatayı Kabul Etmek Erdemliktir

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Bundan daha güzel bir yazı olamaz. Aygün'ün msn'deki iletisinde İnter'e hakaret var. Neden? İnter maçı kaybetti diye.. Yazık diyorum sadece. O Emre abinin atılması ve sonrasındaki olayıda duyunca şok oldum. Hiç böyle birşey beklemiyeceğim birisi çok kötü bir küfür etmiş. Abi biliyordum onuda demek ki abi mabi değilmiş. Erkekliği sadece laftaymış.
    Tosun ben geçen sezon şampiyon olan İnter'i göremiyorm bu nedenle kızgınım.Ne ligde ne ŞL'de beğenmiyorum İnter'i.Hele son maçtaki oynayamadığı oyunla artık gözümden düştü İnter.Oyuncular iş işten geçtikten sonra işi ciddiye alıyolar.Bu nedenle sinirliyim.Bravo İnter 'de yazamam dimi ?

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    Aygün öyle yapınca bende hemen GS yenildi diye Aygün'e laf attım. Ama genelinde şakaydı bizimki yinede kızdım bu duruma hatta belirtimde.

Ama tabi msn bu forum değil isteyen istediğini yazar emeseninde. Bunu tartışamayız.
    Cevabı üstte verdim.Sen şakasına dalga geçsende bana aynı şeyi deyip dalga geçenler çok var

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    O zaman örnek; Foruma yazsın "ayy çok sevindim şöyle şöyle oldu" diye. Emesende de aksini yazsın. Bu adamın samimiyetine nasıl güveneceksin o zaman?
    Ben bazıları gibi ikili oynamam.Orda neysem burda da oyum.!

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    Evet haklısın ama bence zaten Aygün Aygün'dür. Forumada hiç öyle yazmadı.
    Üstte aynı cevabı verdim..

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post

Cevabı üstte verdim.Sen şakasına dalga geçsende bana aynı şeyi deyip dalga geçenler çok var

Emesende cevap yok bari burda var. Öncelikle yöneticilere sesleniyorum bizimki tartışma değil.

Sanki kızmışsın bana ama sen başta benle şaka olduğuna inandığım şekilde alay falan ettin. Şaka yani buna inanıyorum. Bende sonra sana şaka niyetine konuştum. Artık ne anlamışsan Aygün.

Mesaj Yetkileri