Aygün öyle yapınca bende hemen GS yenildi diye Aygün'e laf attım. Ama genelinde şakaydı bizimki yinede kızdım bu duruma hatta belirtimde.
Ama tabi msn bu forum değil isteyen istediğini yazar emeseninde.Bunu tartışamayız.
Aygün öyle yapınca bende hemen GS yenildi diye Aygün'e laf attım. Ama genelinde şakaydı bizimki yinede kızdım bu duruma hatta belirtimde.
Ama tabi msn bu forum değil isteyen istediğini yazar emeseninde.Bunu tartışamayız.
Tosun ben geçen sezon şampiyon olan İnter'i göremiyorm bu nedenle kızgınım.Ne ligde ne ŞL'de beğenmiyorum İnter'i.Hele son maçtaki oynayamadığı oyunla artık gözümden düştü İnter.Oyuncular iş işten geçtikten sonra işi ciddiye alıyolar.Bu nedenle sinirliyim.Bravo İnter 'de yazamam dimi ?
Cevabı üstte verdim.Sen şakasına dalga geçsende bana aynı şeyi deyip dalga geçenler çok var
Ben bazıları gibi ikili oynamam.Orda neysem burda da oyum.!
Üstte aynı cevabı verdim..
Emesende cevap yok bari burda var. Öncelikle yöneticilere sesleniyorum bizimki tartışma değil.![]()
Sanki kızmışsın bana ama sen başta benle şaka olduğuna inandığım şekilde alay falan ettin. Şaka yani buna inanıyorum. Bende sonra sana şaka niyetine konuştum. Artık ne anlamışsan Aygün.