Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: Bu deliller küme düşürür

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Bu deliller küme düşürür

Futbol Federasyonu'nu hedef şaşırtmakla suçlayan Bursaspor kongre üyesi Lemi Keskin, iki yıl önce küme düşmelerine neden olan maçlarla ilgili olarak ortaya çıkan yeni delillerin gözardı edildiğini iddia etti.

TFF, dünkü basın bülteniyle hedef şaşırtma yöntemi uygulayarak kendisini aklama peşindedir. Dönemin Beşiktaş kaptanı ile Çaykur Rizespor'un ikinci başkanının maç sabahı ve maç sonrası yaptığı telefon görüşmeleri delil değil midir? Üstelik bu konuşmalar, mahkemeden izin alınıp dinlenmiştir. TFF'nin, federasyonun müsabaka talimatının 14. maddesi uyarınca, şikeye vicdani kanaat ile karar verme yetkisi vardır. TFF, (yeni kanun lazım) diyerek Türkiye'yi kandırmaktadır.

İddia ediyoruz; bu deliller eşliğinde, olaylar hukukçular tarafından tekrar incelendiğinde Beşiktaş, Çaykur Rizespor ve Akçaabat Sebatspor küme düşürülecektir. TFF bunu bildiği için, bize 4 aydır cevap bile vermemektedir. Bu 3 takımı korumak için kendisini öne atan TFF, bu davranışının cezasını kanun önünde verecektir. Belki bu federasyona, belki başka bir federasyona bu olayı, yeni deliller eşliğinde inceletene kadar, olayın peşini bırakmayacağız.”

KAYNAK
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

yav bırakmasınlar o zaman ama bu iş samanda iğne aramaya benzer hele beşiktaşı hayatta ligden düşüremezler
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ghghjgh

bencede beşiktaş'ı pek düşürmezler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bizden önce düşmeyi hakeden çok takım var onlar düşsün sonra biz de geliriz arkadan

Böyle bir olay varsa A.Sebat,Ç.Rize ve Beşiktaş da düşsün.Araştırsınlar işleri ne.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Biraz iddaalı bir açıklama olmuş .. Düşerebileceklerini pek zannetmiyorum ..

enteresan türkiyede önceden düşürülenler noldu geri geldi ama düşceni sanmam

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

En azından bu cihan okbilmemneden 10 kat daha fazla delil var
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

ben rizeli oldugum icin rize maclarini izlerim rize sebat macini cok iyi hatirliyorum o macta vardi birseyler

Nesil
    2006

Aziz Başkan dedi son on yıl incelensin diye şimdi yavaş yavaş çıkıyor bazı olaylar. Aslında daha neler var neler ama kimsenin çıkartmaya gücü yetmiyor.

Iste Federasyondakilerin Kumas Kalitesi Cikiyor Meydana ..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Prag’da yaşayan Özcan Kore, Denizlispor Başkanı Ali İpek’in isteği ile Malatyaspor’un 3 Çek futbolcusu ile Gaziantep maçında iyi oynamamaları için 300 bin Euro karşılığında anlaştığını açıkladı.Kore, Ali İpek’in paraları ödemediğini, Çek futbolcuların da Çek mafyasını peşine taktığını ifade ederek, Denizlispor yönetimine gönderdiği faksla resmen şike parasını istedi.

BU belge ortalığı sarsacak.. Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’dan, Denizlispor Yönetim Kurulu’na gönderilen 11.06.2006 tarihli faks, belki de, "Şikenin belgesi olarak" Türk Futbol Tarihi’ne geçecek.

Prag’da yaşayan Özcan Kore isimli bir Türk vatandaşı, Denizlispor Yönetim Kurulu’na gönderdiği faks mektubunda özetle, "Malatya-Antep maçı öncesi Denizli Başkanı Ali İpek’in isteği üzerine toplam 400 bin Euro’ya Malatyalı 3 Çek oyuncu ile anlaştım. Onlar oynamadı, Malatya yenildi, Denizli kümede kaldı. Ama Ali İpek söz verdiği paraları ödemedi. Çekler, mafyayı üzerime saldı. Ödeyin paraları siz de kurtulun, ben de" dedi ve bir spor kulübünden resmen şike parası istedi

Bu yazı cok daha uzun ama bu kadarını koydum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

ispatlasınlar...çamur at izi kalsın mantıgı yurutmesinler biz gerekirse ligdende cekiliriz

Nesil
    2006

Beşiktaş gibi bir klup düşemez. Yani şuçlu olsa bile Türkiye şartlarında düşürmezler. Çünkü onun ödediği vergi Lig T.V'ye yaptığı reklam getirisi Türkye gibi bir ülkede olmaz.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Sebat - Rize - Beşiktaş üçgeninden doğru düzgün delil de çıkmaz, ceza da.. Hiçbir federasyon da bu hukuki yapıyla bu takımlara ceza veremez..

Bursaspor yönetimi de hazır bu işlerin içine girmişken, bir evvelki seneyi de bir incelesin.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Hükümet düşer büyük takımları ligden düşüremezler.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Batuhan1907 View Post
    Aziz Başkan dedi son on yıl incelensin diye şimdi yavaş yavaş çıkıyor bazı olaylar. Aslında daha neler var neler ama kimsenin çıkartmaya gücü yetmiyor.
    aziz başkan doğru demiş özellikle 03/04 sezonu iyice bir araştırılmalı
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

malatyasporun düştüğü sezona da bi baksınlar neler varmış sandıkta

gecen seneyede baksinlar,diyabakirsporu ligden düsürmek icin durmadan saha kapatma cezalari veriyorlardi,hakemler he diyabakirin aleyhine kadarlar veriyordu,bunlar cok net delillerde,basimizda iyi bir federasyon baskani yokki...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    gecen seneyede baksinlar,diyabakirsporu ligden düsürmek icin durmadan saha kapatma cezalari veriyorlardi,hakemler he diyabakirin aleyhine kadarlar veriyordu,bunlar cok net delillerde,basimizda iyi bir federasyon baskani yokki...
    Stada Kaleşnikof Marka Silahla girmek..Vs
    Can güvenliği yoktu bir kere diyarbakırspor maçlarında.düşürmek için değildi o olanlar.Ayrıca diyarbakırı çıkarmak için neler yapmamışlardı ?

Bu arada bir arkadaş
    ispatlasınlar...çamur at izi kalsın mantıgı yurutmesinler biz gerekirse ligdende cekiliriz
    demiş..
    Açık telefon kayıtları zaten emniyette mevcut.Bunun bir kısmı medya ya yansıdı.Cihan oskayın telefon görüşmelerinde sorulan sorulara sadece Hı hı evet galiba gibi cevaplar verilirken bu kasetlerde TAMAM OYNAMAM ABİ , PARAYI YOLLADIK PARAYI ALDIK gibi konuşmalarda geçiyor ama bişey çıkacağını sanmam..federasyon iyice şaşırdı
    Meddah'a bir kere daha katılıyorum Bursaspor geçmişi tammaen inceletsin sadece o seneyi değil

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by cArsı_nas View Post
    demişim ve hala da diyorum kimse oturdugu yerden sallamasın

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Dusurebiliyorlarsa dusursunler...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by semsi1991 View Post
    03/04 sezonu iyice bir araştırılmalı
    bende bunu dedim allah allah bu ligde hiç kimse sütten çıkmış ak kaşık değil
    So what?
    Saike

Biz düşüreceklerine inanmazsak bu devran nasıl dönecek?Hemen kabullendik "düşürmezler"...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

şu bursa düşsünde gerisinin kalmasınada ragzıyım...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Haluk Ulusoy TFF başkanı olmaya devam ettikçe bu şike iddialarının ardı arkası kesilmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Haluk Ulusoy TFF başkanı olmaya devam ettikçe bu şike iddialarının ardı arkası kesilmez.
    Haluk Ulusoy olmadı bir süre noldu ki?

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Stada Kaleşnikof Marka Silahla girmek..Vs
    Can güvenliği yoktu bir kere diyarbakırspor maçlarında.düşürmek için değildi o olanlar.Ayrıca diyarbakırı çıkarmak için neler yapmamışlardı ?
    hatirlarsan fenerbahcenin macinda sahaya silahla girilmisti orteganin dönemindeydi bu olay,trabzonsporun macinda sahaya samuray kilici sokulmustu,böyle olaylar cook.ayrica diyabakirsporun maclarini ben izledim sen eminim bi iki maci izlemissindir ona göre yorum yapman yanlis,diyabakirin maclarinda hakemler öyle tuhaf kararlar! veriyorlardiki taraftarlar cileden cikiyodu,bunun sonucunda diyarbakirdan bir hata bekleyen federasyon hemen diyabakirspora 3 mac saha kapatma cezasi veriyodu.

diyabakirspor süper lige cikarmak icin neler yapmamislardi lafi sacma,ozaman 2.ligde diyabakiri zorlayacak sadece göztepe vardi,diyarkbakir iyi sezonlarindan birini yasiyodu ve lige 2.olarak cikmisti,ayrica eger fedarasyon tarafindan 1.lige cikarilsaydi göztepe,altay,sakarya gibi cikar gene düserdi,ama diyabakirspor 4 sene boyunca ligde kaldi,bakti federasyon diyarbakir düsmüyor,kendileri diyarbakirspora komplo kurarak düsürdüler...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    hatirlarsan fenerbahcenin macinda sahaya silahla girilmisti orteganin dönemindeydi bu olay,trabzonsporun macinda sahaya samuray kilici sokulmustu,böyle olaylar cook.ayrica diyabakirsporun maclarini ben izledim sen eminim bi iki maci izlemissindir ona göre yorum yapman yanlis,diyabakirin maclarinda hakemler öyle tuhaf kararlar! veriyorlardiki taraftarlar cileden cikiyodu,bunun sonucunda diyarbakirdan bir hata bekleyen federasyon hemen diyabakirspora 3 mac saha kapatma cezasi veriyodu.

diyabakirspor süper lige cikarmak icin neler yapmamislardi lafi sacma,ozaman 2.ligde diyabakiri zorlayacak sadece göztepe vardi,diyarkbakir iyi sezonlarindan birini yasiyodu ve lige 2.olarak cikmisti,ayrica eger fedarasyon tarafindan 1.lige cikarilsaydi göztepe,altay,sakarya gibi cikar gene düserdi,ama diyabakirspor 4 sene boyunca ligde kaldi,bakti federasyon diyarbakir düsmüyor,kendileri diyarbakirspora komplo kurarak düsürdüler...
    ortega dönemi ? hatırlayamadım ben

Quote Originally Posted by EreN View Post
    ortega dönemi ? hatırlayamadım ben
    ben cok iyi hatirliyorum,hatta tac cizgisinin oradaki bölümün en önünde oturuyodu.gercekten.hem sizin everton macinda biri ölmüstü galiba taraftarlardan.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri