1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: Bu deliller küme düşürür

Hybrid View

Nesil
    2006

Aziz Başkan dedi son on yıl incelensin diye şimdi yavaş yavaş çıkıyor bazı olaylar. Aslında daha neler var neler ama kimsenin çıkartmaya gücü yetmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Prag’da yaşayan Özcan Kore, Denizlispor Başkanı Ali İpek’in isteği ile Malatyaspor’un 3 Çek futbolcusu ile Gaziantep maçında iyi oynamamaları için 300 bin Euro karşılığında anlaştığını açıkladı.Kore, Ali İpek’in paraları ödemediğini, Çek futbolcuların da Çek mafyasını peşine taktığını ifade ederek, Denizlispor yönetimine gönderdiği faksla resmen şike parasını istedi.

BU belge ortalığı sarsacak.. Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’dan, Denizlispor Yönetim Kurulu’na gönderilen 11.06.2006 tarihli faks, belki de, "Şikenin belgesi olarak" Türk Futbol Tarihi’ne geçecek.

Prag’da yaşayan Özcan Kore isimli bir Türk vatandaşı, Denizlispor Yönetim Kurulu’na gönderdiği faks mektubunda özetle, "Malatya-Antep maçı öncesi Denizli Başkanı Ali İpek’in isteği üzerine toplam 400 bin Euro’ya Malatyalı 3 Çek oyuncu ile anlaştım. Onlar oynamadı, Malatya yenildi, Denizli kümede kaldı. Ama Ali İpek söz verdiği paraları ödemedi. Çekler, mafyayı üzerime saldı. Ödeyin paraları siz de kurtulun, ben de" dedi ve bir spor kulübünden resmen şike parası istedi

Bu yazı cok daha uzun ama bu kadarını koydum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Batuhan1907 View Post
    Aziz Başkan dedi son on yıl incelensin diye şimdi yavaş yavaş çıkıyor bazı olaylar. Aslında daha neler var neler ama kimsenin çıkartmaya gücü yetmiyor.
    aziz başkan doğru demiş özellikle 03/04 sezonu iyice bir araştırılmalı
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by semsi1991 View Post
    03/04 sezonu iyice bir araştırılmalı
    bende bunu dedim allah allah bu ligde hiç kimse sütten çıkmış ak kaşık değil
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri