gecen seneyede baksinlar,diyabakirsporu ligden düsürmek icin durmadan saha kapatma cezalari veriyorlardi,hakemler he diyabakirin aleyhine kadarlar veriyordu,bunlar cok net delillerde,basimizda iyi bir federasyon baskani yokki...
gecen seneyede baksinlar,diyabakirsporu ligden düsürmek icin durmadan saha kapatma cezalari veriyorlardi,hakemler he diyabakirin aleyhine kadarlar veriyordu,bunlar cok net delillerde,basimizda iyi bir federasyon baskani yokki...
Stada Kaleşnikof Marka Silahla girmek..Vs
Can güvenliği yoktu bir kere diyarbakırspor maçlarında.düşürmek için değildi o olanlar.Ayrıca diyarbakırı çıkarmak için neler yapmamışlardı ?
Bu arada bir arkadaş
demiş..ispatlasınlar...çamur at izi kalsın mantıgı yurutmesinler biz gerekirse ligdende cekiliriz
Açık telefon kayıtları zaten emniyette mevcut.Bunun bir kısmı medya ya yansıdı.Cihan oskayın telefon görüşmelerinde sorulan sorulara sadece Hı hı evet galiba gibi cevaplar verilirken bu kasetlerde TAMAM OYNAMAM ABİ , PARAYI YOLLADIK PARAYI ALDIK gibi konuşmalarda geçiyor ama bişey çıkacağını sanmam..federasyon iyice şaşırdı
Meddah'a bir kere daha katılıyorum Bursaspor geçmişi tammaen inceletsinsadece o seneyi değil
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
hatirlarsan fenerbahcenin macinda sahaya silahla girilmisti orteganin dönemindeydi bu olay,trabzonsporun macinda sahaya samuray kilici sokulmustu,böyle olaylar cook.ayrica diyabakirsporun maclarini ben izledim sen eminim bi iki maci izlemissindir ona göre yorum yapman yanlis,diyabakirin maclarinda hakemler öyle tuhaf kararlar! veriyorlardiki taraftarlar cileden cikiyodu,bunun sonucunda diyarbakirdan bir hata bekleyen federasyon hemen diyabakirspora 3 mac saha kapatma cezasi veriyodu.
diyabakirspor süper lige cikarmak icin neler yapmamislardi lafi sacma,ozaman 2.ligde diyabakiri zorlayacak sadece göztepe vardi,diyarkbakir iyi sezonlarindan birini yasiyodu ve lige 2.olarak cikmisti,ayrica eger fedarasyon tarafindan 1.lige cikarilsaydi göztepe,altay,sakarya gibi cikar gene düserdi,ama diyabakirspor 4 sene boyunca ligde kaldi,bakti federasyon diyarbakir düsmüyor,kendileri diyarbakirspora komplo kurarak düsürdüler...
arkadasim eminim gercekten vardi bu olaylar,ayrica siz everton ile yaptiginiz hazirlik macinda biri bicaklanmisti veya ölmüstü ondan dolayi hatta siz saha kapatma cezasi aldiniz,gecen sene.diyarbakirspor ile kendi evinizde seyircisiz oynadiniz.ben kanit gösteriyorum sen inanmiyorsun![]()