Bursaspor oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.
Bursaspor oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.
Sercan Yildirimin pa'si yüksek olmalidir. Bu oyuncu türkiyedeki en ÿuksek potansiyle oyuncudur.
Egemen artık 4 büyükLerden bir takıma aLınacak kadar iyi oLurum bu oyunda.Egemen bu potansiyeLde çünkü.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Coskun abi, Sercan'in pa 160'dan fazlami?
iyi olmus o zaman![]()
ewet egemen korkmaz sol ayaklı yani türk milli takımının yıllardır sıkıntı çektiği sol stoper için çok ideal çok teknik değildir ama top ters ayağına gelmeyeceği için her topu taça vurmaz ters ayağında kaldığı için ters müdahalelerde bulunmaz üstelik tecrübeli üstelik genç ve üstelik fiziği çok iyi
ama bazı oyuncular milli takım oyuncusu değildir mesela ümit karan mesela egemen korkmaz ama bazı oyuncularda milli takım futbolcusudur mesela tümer alpay hakan şükür gibi
ben olsam asla sol stopere sağ ayaklı adam koymam ve milli takım için 4 stoper seçersem sağ stopere gökhan zan ve ibrahim toramanı sol stoperede bekir ve egemeni alırım
ama fatih terim bunlar yerine emre aşık ve servet çetini almayı yeğeliyor bana göre çok saçma bu oyuncular milli formayı haketmesine rağmen kadroya çağrılmaması oyuncunun alehinde oluyor bu yüzden home reputation ı düşük yapılmalı
Fikirlerim burada
yeni baskan hayirlu ugurlu olsun![]()
Sağ ayakLı egemde soL ayakLı oLmuşya yok artık.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Sercana monaco 500 bin euro, Man U 1 milyon euro ve Juventus (önerdigi miktar belli degil) gibi takimlar istemisti. Sercanin pesinde GS, BJK, Man U, Juve var.
o zaman güzel milli takıma çağırılmalı işte gidip onun yerine fatih akyel çağırıldığında deli oluyorum
(oyun gerçekçi olsun başka bişey istemiyorum)
Fikirlerim burada
Coşkun kızma alınma ama bence -9, -8 ' ler biraz abartı oluyor. -7 yanılmıyorsam en fazla 140 oluyordu ve SI kriterlerine göre ligimizin en önemli Türk oyuncuları bile 140 civarlarında. Sercan' ın şimdiden -9 alması biraz abartı olur. Onun gibi birçok oyuncu var o zaman Batuhan' a da -9 vermemiz lazım. Kocaelispor' da Berkay var genç milli takımda düzenli oalrak oynuyor 89 doğumlu olmasına rağmen a takımda bu sezon ilk 11 oynuyor. Hem de lig a gibi sert ve zor bir ligde. Sen seyrettin mi Sercan' ı tamamen iyi niyetli soruyorum. Mesela seyrettiysen neler gördün. Barca' lı Dos Santosa yakın mı tekniği onun giibi olur mu? -9 Demek bu demek. Yani bu oyunculara bunları verirsek bu oyunculara yakın genç isimlere de bu kadar büyük pa lar vermemiz gerekmez mi? Şimdi diyeceksin bu oyuncuyu Man U istedi falan Türk medyasına inanma zaten kardeşim Cemil geleceğin en iyi stoperiydi BJK alacaktı bak İstanbulda kadroya giremiyor şimdi. Yani bu benım düşüncem Bursa araştırmacısı sensın sen ve şef son kararı verecektir. Ben tartışmaya derinlik katmak istedim.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Afedersin ama Sercan süper yenetek.. sen hic onu milli takimda oynarken gördünmü? Rakip takimlarin korkulu rüyasi oldu simdiden... Man U'nun Sercani istedigi haber ise dogru.. Finlandiyada bile cekti.... Sercan bence en azindan -9 verilmeli..... Böyle oyuncu Türkiye yok... Hakan Sükür'den bile daha iyi olabilir( Dehset oldugu zamanki Hakan Sükür)
Sercan Yıldırım, fizik yapısı çok küvvetli bir forvet, rakip defansı yıpratıyor süratlide, oyuna gerçeğini yansıtacak şekilde yapılsa yeter. İleride zaten avrupada ses getirecek. Şimdiden Türkiyede ses getirmeye başladı.
Batuhan'a zaten -9 vermisiz
Sercan'in tabii bazi buyuk kulupler tarafindan istenmesi, nispeten genc yasa ragmen sadece ust yas gurubunda milli takimda oynamasi degil cok basarili maclar cikartmasi tabii gelecegi konusunda bize oldukca cok sinyaller veriyor.
Simdi bir seye karar vermek lazim, ve bu konuda Turker'de dusuncelerini yazarsa cok iyi olur bence.
Biz ya Turk oyuncunun nasil olsa 20-21 yasina gelince kafasi dagilir, o yuzden -9, -10'luk adam cikartamayiz diye kabul edip hic bir oyuncuya bu degerleri vermemeliyiz.
Veya bu degerleri oyuncunun potansiyeline bakarak zaman zaman bazi oyunculara vermeliyiz ancak gelisimi yavasladigi veya beklenen patlamayi yapmadigi zaman hemen bir alt kademeye indirebilmeliyiz.
Bence ikinci secenek biraz daha mantikli. Turk oyuncularin profesyonelligin gereklerini yerine getirmedigini de goz onunde alip, cok dusuk (mesela 1-5 arasi) professionalism de verilebilir ki oyuncu PA'ya kolay kolay ulasamasin.
Ancak su an sahip oldugumuz mevcut bilgimize gore oyunculari degerlendireceksek, ve eger Coskun'un dedigi gibi Man Utd' gibi kuluplerin Sercan'i takip etmesi, yakindan ilgilenmesi sozkonusu ise -8, -9 gibi PA'lar mantikli olacaktir.
Hmm ne güzel oldu Sercan hakkında bilgilenmiş oldum. Bilgi veren arkadaşlara teşekkürler ederim. Ömer' in sundugu 2. seçenek bence de daha mantıklı. ÖZgürcan içinde neler dendi, paf maçlarında şov yaptı genç milli takımda müthiş oynadı ama şu an arka planda ve beklenen patlamayı yapamadı. Hala bence -9 bir Türk futbolcu için fazla.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Ömer abi... bak ne diyorum.... Finlandiya gazetelerinde bile cekti... Manchester United 16'lik süper Türkün pesinde diye...(gecen yil)
Manchester Unitedin Bursaspora 1M euro+ 2 yillik hersey dahil akademi+ Sercana 3 yillik kontrak sundugunu yasmislardi...
Simdide burada Lauri Dalla Valle'ye aynisini Chelsea ve Liverpool sundu..
yusuf demişki hakan şükürden bile iyi olabilir
bu imkansız gibi geliyor aralıksız 15 yıl türk futboluna sayısız hizmetlerde bulunmuş türk futbolunda 1996 avrupa şampiyonası ve 2000 uefa kupası gibi dönemlerde öncülük etmiş ve tam anlamıyla türk futbolunun çığır atlamasına sebeb olmuş 1,92 lik bir kraldan bahsediyoruz
sen 15 yıl boyunca herhangi bir ligin tartışmasız en iyi beş santraforundan biri olan 1,82 lik santrafor gördünmü
zaten bunlardan bir iki tane var onlarda martin palermo 1,90 fernando morientes 1,90 falan
sakin bana tanju çolak metin oktay demeyin onların uzun süreli performansları
7-8 yılı geçmemiştir keza saviolalar eto'o lar çabuk parlar çabuk söner kezman gibi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
unutmadan söyliyeyim hakan şükür ismiyle bir kıyaslama yaparken hakan şükürün kim olduğunu bir kez daha düşünün lütfen
Fikirlerim burada
hakan şükürü tartışmam seninle coşkun
bu arada ben bu yılki akdeniz oyunlarında türkiyenin oynadığı bütün maçları izledim bir star yetişecekse batuhan yetişir ve o adam 16 yaşında 191 ise 21-22 gibi 1,96 yıl rahat bulur o zamanda inşallah ersen martin gibi olmazda oturur hakan şükürü falan izler pivot luk nasıl olur öğrenir belki -9 luk bir star olur onun dışında TÜRKİYE GİBİ BİR ÜLKEDEN kimsenin -9 olmasını beklemiyorum
neden diyecek olursanız altyapı ve medya engeli diyebilirim arda da medya tarafından engellendi aydında
bizim gibi duygusal insanlar birden yukarılara çıkmayı kaldıramıyor onu kaldırırsa birden dibe çökmeyi kaldıramıyor kaldıranlarda kral oluyor zaten
Fikirlerim burada
.............Batuhan zaten gelecegin en iyi Türk forvet oyuncularindan biri, ama Sercani sen hic izledinmi??? Bu adamda kesin birseyler varki ManU,Juventus,Monaco gibi takimlar istesin..... Böyle birsey Türkiyede görülmedi... 16 yasindayken ManU gelip diyorki size bu oyuncu icin 1M Euro verelim diyor!!+ Hersey dahil 2 yillik Akademi+ 3 yillik kontrak öneriyorlar...
ManU ve Juventus halen takipte... Simdi bu takimlarin T.D ve scoutlari na salakmi demek istiyon...? Adamlar kac yildir futbolun icinde ve yüzde 100% eminimki Futbolu senden daha fazla biliyorlar..
Hakan Sükürün gecmisi TARTISILMAZ!! Türkiyenin gecmis ve gelen en iyi forvetlerinden biri.
futbolu benden iyi bilebilirler ama türk futbolunu benden daha iyi bilemezler ve hakan şükür türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi forvetlerinden biri değil bizzat en iyi SANTRAFORUDUR.
benimki bir iddaa gerçekleşip gerçekleşmeyeceği 15 yıl sonra belli olur ama benim demek istediğim hiç kimse hakan şükürle kıyaslanmamalı. sercanı yıllar geçer mancester unt vs alır diyelimki başarıda oldu en fazla yorke cole solksjaer kadar da başarılı oldu genede hakan şükür kadar başarılı olmamış olur(düşün hakan şükür ne kadar başarılı)
yani bana göre senin kıyaslaman her hangi bir başbakanı atatürkle kıyaslamak gibi
Fikirlerim burada
Sunu en iyi pivot santrafor yapalim![]()
![]()
Bencede Sükürle kiyaslanmalar sacma ,ama demek istedigim bu: Hakan Sükür kadar olabilir yada ondan iyi futbolcu... böyle neden dedim cünkü Hakan gecmiste süperdi, ama artik yaslandi.....
Simdi yeni Hakanlar, Metinler, Tancular cikmaya basladi![]()
Sercan Yildirim CA: 100 PA: -9
Sercan Yıldırım bu haftaki karşılaşmada güzel bir kafa golü attı, kıvrak bir futbolcuya benziyor. Ne düşünüyorsunuz siz bu konuda ?
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Sercan'ın positioning özelliği neden 12?
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Bursa Merinos'tan gelen Veli yada Volkan adını unuttum sol tarafta oynuyo. Son maçta oda çok etkili oynadı.
Maç boyunca Sercan ile beraber çok etkili oynadılar.
Volkan Sen
Ca 88-108 arasi olabilir.
Pa: en az -7 olur diye düsünüyorum.
Eren Albayrak ve Fatih Serkan Kurtulusu'da eklermisin?
coskun önce mustafa sarpı sorayım...sen bursayı yakından izliyorsun...
mustafa sarp allah nazardan saklasın 13 te 13 yapmış...bide bursanın maçlarını izleyemiyorum fazla ama benim bursalı arkadaşlarımdan takip edenler den öğrendiğim ve benimde gördüğüm kadarıyla bu yıl harika oynuyor...125 civarında ca fena değilama geiştirilmeside düşünülebilir..
birde sercen denen harika bir adam var gencecik pırıl pırıl...
ama bursaspor bu çocuğu yeterince oynatmıyor bence...busene toplam 3 maç oynatılmış..ilk lig maçını belediye spor deplsmanında oynuyor 45 dakka sonra tam 2,5 ay 1 dakka oynama yok..sonra çıkıyor..kasımpaşa maçında oynuyor 85 dakka falan orda gol atıyor.bide işte beşiktaş maçında oynadı sanırım bir 20 dakka falan
buna karşın . liverpol da bi dünya forvetler var... torresler crouchlar ..kuijtler voroninler..bir sürü forvet ama bu yıl ryan babel tam 13 lig maçında oynatılmış..sonrada diyoruzki bizim genç oyuncularımız gelişmiyor....eee oynatmıyoruz ki gelişsin dimi..
inşallah sercen daha çok oynar...