Originally Posted by
CoşkuN ÖzdemiR
Bursasporda Düzenlenecek Hataların (yeni Çıkacak Path'de Umarım Düzeltilmiş görürüz)
Türker Abi bakarsa memnun olurum...
Sercanın CA:90 PA:-9 olmalı. Emir Tonguç düzeltmemiş..
Fatih Serkan Krutuluş CA:90 Pa:-8 Olmalı.
Eren Albayrak mevkisini yukarıda belirttim.
CA:90 Pa:-8 olmalı.
Coşkun kızma alınma ama bence -9, -8 ' ler biraz abartı oluyor. -7 yanılmıyorsam en fazla 140 oluyordu ve SI kriterlerine göre ligimizin en önemli Türk oyuncuları bile 140 civarlarında. Sercan' ın şimdiden -9 alması biraz abartı olur. Onun gibi birçok oyuncu var o zaman Batuhan' a da -9 vermemiz lazım. Kocaelispor' da Berkay var genç milli takımda düzenli oalrak oynuyor 89 doğumlu olmasına rağmen a takımda bu sezon ilk 11 oynuyor. Hem de lig a gibi sert ve zor bir ligde. Sen seyrettin mi Sercan' ı tamamen iyi niyetli soruyorum. Mesela seyrettiysen neler gördün. Barca' lı Dos Santosa yakın mı tekniği onun giibi olur mu? -9 Demek bu demek. Yani bu oyunculara bunları verirsek bu oyunculara yakın genç isimlere de bu kadar büyük pa lar vermemiz gerekmez mi? Şimdi diyeceksin bu oyuncuyu Man U istedi falan Türk medyasına inanma zaten kardeşim Cemil geleceğin en iyi stoperiydi BJK alacaktı bak İstanbulda kadroya giremiyor şimdi. Yani bu benım düşüncem Bursa araştırmacısı sensın sen ve şef son kararı verecektir. Ben tartışmaya derinlik katmak istedim.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]