1 ile 30 arası toplam 74 sonuç

Konu: [TSL] Bursaspor Araştırması 2008

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hakan şükürü tartışmam seninle coşkun

bu arada ben bu yılki akdeniz oyunlarında türkiyenin oynadığı bütün maçları izledim bir star yetişecekse batuhan yetişir ve o adam 16 yaşında 191 ise 21-22 gibi 1,96 yıl rahat bulur o zamanda inşallah ersen martin gibi olmazda oturur hakan şükürü falan izler pivot luk nasıl olur öğrenir belki -9 luk bir star olur onun dışında TÜRKİYE GİBİ BİR ÜLKEDEN kimsenin -9 olmasını beklemiyorum

neden diyecek olursanız altyapı ve medya engeli diyebilirim arda da medya tarafından engellendi aydında

bizim gibi duygusal insanlar birden yukarılara çıkmayı kaldıramıyor onu kaldırırsa birden dibe çökmeyi kaldıramıyor kaldıranlarda kral oluyor zaten
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by extensor View Post
    hakan şükürü tartışmam seninle coşkun

bu arada ben bu yılki akdeniz oyunlarında türkiyenin oynadığı bütün maçları izledim bir star yetişecekse batuhan yetişir ve o adam 16 yaşında 191 ise 21-22 gibi 1,96 yıl rahat bulur o zamanda inşallah ersen martin gibi olmazda oturur hakan şükürü falan izler pivot luk nasıl olur öğrenir belki -9 luk bir star olur onun dışında TÜRKİYE GİBİ BİR ÜLKEDEN kimsenin -9 olmasını beklemiyorum

neden diyecek olursanız altyapı ve medya engeli diyebilirim arda da medya tarafından engellendi aydında

bizim gibi duygusal insanlar birden yukarılara çıkmayı kaldıramıyor onu kaldırırsa birden dibe çökmeyi kaldıramıyor kaldıranlarda kral oluyor zaten

.............Batuhan zaten gelecegin en iyi Türk forvet oyuncularindan biri, ama Sercani sen hic izledinmi??? Bu adamda kesin birseyler varki ManU,Juventus,Monaco gibi takimlar istesin..... Böyle birsey Türkiyede görülmedi... 16 yasindayken ManU gelip diyorki size bu oyuncu icin 1M Euro verelim diyor!!+ Hersey dahil 2 yillik Akademi+ 3 yillik kontrak öneriyorlar...

ManU ve Juventus halen takipte... Simdi bu takimlarin T.D ve scoutlari na salakmi demek istiyon...? Adamlar kac yildir futbolun icinde ve yüzde 100% eminimki Futbolu senden daha fazla biliyorlar..

Hakan Sükürün gecmisi TARTISILMAZ!! Türkiyenin gecmis ve gelen en iyi forvetlerinden biri.

Mesaj Yetkileri