1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: İspanyol Araştırmacılar

Threaded View

Default İspanyol Araştırmacılar

Merhaba FM Severler,

Ben İspanya gözlemcilerini eleştireceğim. İspanya’daki bütün futbolcular Hint kumaşı olmuş.

Bir David Villa diye futbolcu var. Wayne Rooney’ den iki kat daha üstün futbolcu yapmışlar. Benim anlamadığım sanki David Villa’yı 18 yaşında dünya kulüpleri istiyordu. Sanki David Villa 17 yaşında Premier Lig’de oynadı.Sanki David Villa 18 yaşında 34 MN € (51 MN $)’a Man Utd’ye transfer oldu… Hadi sadece Rooney’den iyi futbolcu olurda dünyanın en iyi forveti David Villa mı olur? Torres’ler, Berbatov’lar, Rooney’ler, Drogba’lar… Oyunda David Villa’nın top toplayıcısı olmuş. Villa'yı bilmesem Ronaldo'nun gençliği diyecem.Sadece David Villa olsa bir şey demeyeceğim ama daha çok örnek var.

David Villa ile benzer bir örnek daha Eto’o, bu adam aynı Villa gibi dünyanın en iyi 2. Forveti yapmışlar. Benim yine anlamadığım bu adam Özbekistan’a gitmedi mi? Kendini pazarlamak için hatta Fenerbahçe bile almıyor mu idi? Nasıl oluyor da dünyanın en iyi 2. Forveti oluyor.

Başka bir örnek Agüero, bana göre dünyanın en iyi futbolcu olan Messi ile bir tutmuş.Agüero, Messi ile bir tutulabilir mi?

Başka bir örnek daha Raul Albiol, yine bana göre dünyanın en iyi defans oyuncusu olan ve aynı zamanda dünyanın en pahalı defansı olan Rio Ferdinand ile bir tutulmuş.

Daha çok örnek var aslında ama benim başka bir anlamadığım bunları ben bile görürken İspanyollar ve SI Games nasıl göremiyor onu hala çözemiyorum. Bunlardan dolayı İspanya ligini oynamıyorum ve futbolcu almıyorum. Ağabeyimle oyun açıyoruz. Kural koyuyoruz İpanya liginden futbolcu almak yok diye...

Teşekkürler...
    Last edited by eXcitinG : 12.Aralık.2008 at 10:41

Mesaj Yetkileri