1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: İspanyol Araştırmacılar

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yalnız bu sezon transfer olan oyuncuların değerlerini Türk araştırmacılar değilde geldiği ülke araştırmacıları veriyor diye biliyorum yada Türk araştırmacılar etik olmadığını düşünerek bu değerleri ellemiyorlar enazından devrearasına kadar.

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Yalnız bu sezon transfer olan oyuncuların değerlerini Türk araştırmacılar değilde geldiği ülke araştırmacıları veriyor diye biliyorum yada Türk araştırmacılar etik olmadığını düşünerek bu değerleri ellemiyorlar enazından devrearasına kadar.
    Evet oyle olması mantıklı sonucta sezon basında kimin nasıl performans gostereceği bilinmez gecen seneki performansllarını göz önüne almak en dogrusu olacaktır.

Benim dedigim eger Türkiye ligi İngiltere ligi diye bir kısıtlamaya gidiyorsa Sigames o zaman ona gore deger vermesi gerekir. Yani Türkiye ligi kalitesiz ama her yonü ile kalitesiz mi? bunu düsünmek gerekir. Elbette Türkiye liginin de kendine ozgü zorlukları ve kalitesi var her ligin oldugu gibi İtalya ve Türkiye daha cok fizike dayalı bir futbol benimserken .İngiltere ve ispanya daha teknik ve daha tempolu kondisyonun onemli oldugu bir lig. Yani orda oynayan oyuncuların kondisyon olarak bir sıkıntısı olmaması lazıım.Özellikle avrupa kupası oynayan takımlar senede bir oyuncu en az 50 maca cıkıyor kondisyon sıkıntısı cekmeleri oynuda sacma olur düsüncesindeyim. Eger onları ayarlayamıyorlarsa o zaman liglere gore puan vermek sacma olur. Ya tam anlamı ile yansıtsınlar yada ellemesinler oyuncunun yetenegi neyse onu versinler..

ı

Default bence milliyet ayrımı yok

Oyunda bence ispanyol ingilizden ziyade oyuncunun özellikleriyle oyuncunun puanlaması tutmuyor böylece iyi oyuncu ama oynamıyor ben liverpol alıp oynatmadım ama gerradın ortalaması
    ilk yıl 6.88 2. yıl 6.91 ama hamsik lassana diarra 7.2 filan bu adamlarda iyi ama gerrad tartısılmaz daha iidir bunlardan

Ben de mehmet topalı aldım 6.97 7.06 sonra tim cahil 7.03 6.7
    van der vaart 6.83 6.48 nigel de jong 6.65 böyle oluncu benim banko adamım TOPAL
    Kısaca milliyetten cok oyunun hangi mantıkla puan veriyor bilmiyom ama mantıkszlıklar olusuyoo

Criastiano ronaldo fabregas ii olması beklediğimizler iyiler ama hamsik lassana diarra zhirkov srna
    bunlar da her zman ii

gerrad lampard nasrisi rosicky bunlar sıradan oyuncular benim oyunda bunlar böyle
    Hamsik lassana diarra palombo bunlar bu adamara 5 deil 10 ceker
    mehmet topalımı bile değişmem ben bunlara karsı

Sizde kendi oyunuzda bu dedıgım admaların ortlaması yazarsanız sevirim HAMSİK LASSANA DİARRA PALOMBO SRNA YURY ZHİRKOV

Mesaj Yetkileri