Quote Originally Posted by hakanyilmaz1984 View Post
Biz de oyunculara yüksek deger vermeye korkuyoruz
Adamlar a bakılırsa liglerin de dandik oyuncu yok biz dede 3 büyükler dahil elle tutulur bir oyuncu yok.
Yani oyunu acıyorsun ilk işin elindekilerden kurtulup yerine baska adam almak. cünkü elindeki oyuncular işe yaramaz. Galatasaray örnek bakıyorsun esasın da kadro ypısı olarak üst düzel bana gore. oyuncu mevkileri olsun alternatifleri olsun. Transfer yapılmadan da cok rahat basarılı olabilirsin. belki sag bek ama oyun da oyle mi. Bence gelecek senelerden itibaren artık biz de biraz abartmalıyız. Yani zaten Türkiyenin en iyi oyuncusu İspanya da oynayan Nihat ise düsünmek lazım. Nihat iyi oyuncu süphe yok Ama Bana sorarsanız semih mi Nihat mı diye Düsünürüm ama oyun da düsünmeden Nihat derim. Örnekler cogaltılabilir tabi

Abartın sevgili arastırmacılar herkes öyle yapıyor nihayetin de bu bir oyun ve zevk almak istiyoruz. Ben 2 sene sonra Galatasaray da mevcut kadrodan herkesii yollayıp baska oyuncular koyacaksam nasıl zevk alayım.

Bazıları transferden zevk alır bazılarıda mevcut olan kadroya 1 2 takviye ile basarı kazanınca zevk alır. Ama bu mümkün degil. Takımı degiştirmek zorunda kalıyorsunuz. Saygılar...
Bizim araştırmacılar abartamazlar.Türkiye Liginin durumu ortada.Sigames özellikleri geri postalar valla.