Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 82 sonuç

Konu: Trabzonspor ve Besiktas patladi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Default Trabzonspor ve Besiktas patladi

Trabzonspor son günlerde ligdeki gelişmeler, alınan sonuçlar ve yapılan spekülasyonlardan sonra resmi internet sitesinden zehir zemberek bir açıklama yaptı. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ise bundan sonra Kulüpler Birliği toplantılarına katılmayacağını açıkladı.

"Türk futbolunda devre arasında başlayıp ligin ikinci yarısına yansıyan gelişmeler sabır, sağduyu, tarafsızlık ilkelerini tamamen devre dışı bırakmış, “adil oyun”, “adaletsiz oyun” kimliğine bürünmüştür.

Sezonun ilk bölümünü Trabzonspor’un açık farkla önde tamamlamasını hazmedemeyen çevreler ara dönemde yazdıkları senaryoyu uygulamaya koymuş, ardından adeta inlerine çekilmiş medyanın belli kesimlerini kullanarak ülke futbolunu yönetenler üzerinde baskı ortamı yaratmışlardır.

İşin üzücü yanı bu ortam tarafsız kalması gereken kesimleri de etkilemiş ve ligin ikinci devresi tamamen bir takımın lehine cereyan eden adeta bir orta oyununa dönüştürülmüştür.

Trabzonspor camiası ve kurumu başından beri bu gelişmeleri tespit etmesine rağmen duruşunda belli bir çizginin korunmasına özen göstermiştir. Ancak maalesef Türk futbolunda 70’lerin, geride kalmış yöneticilik anlayışının halen değişmediği gerçeği ortadadır. Eğer futbolun yazılı ve yazılı olmayan kuralları varsa, Trabzonspor saha içinde özen gösterdiği gibi saha dışında da bundan böyle oyunu kuralına göre oynamaya hazırdır.

İşin en ilginç yanı ilk yarıdaki yetersizliklerini sözde verilmeyen penaltıya bağlayanlar ikinci yarıdaki gelişmelere sessiz kalmaktadırlar. Kulüpler Birliği Vakfı’nın üyeleri ve başkanı örneğin son maçında açık mağduriyet yaşayan Gençlerbirliği’nin haklarını savunmak için ne yapacaktır?

Tarafsızlık koltuğunda oturması gerekenlerin bu koltuğu sadece kendi renklerine boyamaları hiçbir iyi niyet kalıbına uymamaktadır. Kulüpler Birliği Vakfı’nın Başkanı devre arasında yaptığı tehditkar açıklamalar ve şimdiki sessizliğiyle tarafsızlığını yitirmiştir. Bu seviyeye geldikten sonra gereken tavrı göstermeli, görevinden istifa etmeli, sadece kendi kulübünü yönetmelidir. Objektiflikten uzak Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı’nın Türk futboluna hiçbir katkısı olamaz, olmuyor da…

Türk futbolunda bugün çıkar, dostluk, ekonomi ilişkileri en üst düzeyde kullanılmakta ve koca bir ülke yazılmış senaryoları izlemeye mahkum edilmiştir. Federasyon kurullarının hataları nedeniyle sorunlar yaşamaktadır. Merkez Hakem Kurulu maçına ve kişiye özel atama taktikleriyle sürece doğrudan müdahildir. Hakem belirlemelerinde örneğin son Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçında olduğu gibi tartışmalı iki pozisyonun da başrol oyuncusu yardımcı hakem Nihat Mızrak’ın Fenerbahçe Başkanı ve İkinci Başkanı’yla olan hemşerilik bağlarını dikkate alınmamıştır.

Bundan böyle kulüplere; “Herkes kendi başının çaresine baksın” denilmek isteniyorsa Trabzonspor camiası da bu yöndeki bir çağrıya kayıtsız kalmayacaktır. Zaman zaman taraftarlarımızdan bu yöndeki tutumumuzdan dolayı eleştiri almamıza rağmen ülke futbolunda tansiyonun yükselmemesi adına yoğun çaba gösterdik. Ancak gördük ki bu duruş saygıyla karşılanacağı yerde her hafta farklı bir adaletsizliğin hazırlayıcısı olmaktadır. Oysa Trabzonspor kendi haklarını korumaya en muktedir kulüplerin başında gelmektedir.

Bu yöndeki tavrından da taviz vermeyecektir. Futbolcularımızın iyi niyetleriyle sahaya yansıttıkları cansiperane özverileri ve akıttıkların terin hakkını birilerinin şahsi emellerine yedirmeyeceğiz. Taraftarlarımızın hassasiyetlerine tercüman olup onların sabırla bizi desteklemeye devam etmelerine imkan tanıyacağız. Yürüdüğümüz yolda iddiamız, kararlığımız ve cesaretimiz yaşatılmaya çalışılan tüm olumsuzluklara rağmen tamdır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Beşiktaş'ın açıklamasını göremiyorum. Onu da koysaydınız içerik ve başlık uygun olurdu. Bakalım onlar neye patlamış?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Beşiktaş Spor Kulübü Türkiye Futbol Federasyonu'nu hedef alan bir açıklama yaptı ve son günlerde yaşananlar karşısında tepkisini ortaya koydu...

"Yönetim Kurulumuz’un son haftalarda yaşanan olaylar ile ilgili açıklamasıdır:

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu daima hakeden kulübün kazanmasından yana olduğunu dile getirmiş, birtakım güçlerin maç sonuçlarına tesir ederek belirleyici olmamaları gerektiğini defalarca ifade etmiştir. Bununla birlikte aynı güçlerin istedikleri bir takımı şampiyon yapmak için bariz bir şekilde göreve soyundukları, spor kamuoyunun gözü önünde birtakım oyunların sergilendiği açıkça görülmektedir.

Tarafsızlığını aşikârca yitirmiş olan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı, bir kulübümüzün yurtdışı voleybol müsabakasına katılmakta, yine aynı kulübün Düzce’de yapmakta olduğu tesis inşaatını ziyaret etmekte ancak UEFA Avrupa Ligi'nde bu yıl Türkiye’yi temsil etmiş tek kulüp olan Beşiktaşımız’ın davetine katılmayıp, Futbol Federasyonu’nu temsilen bir yetkili göndermemekte sakınca görmemektedir.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sayın Sadri Şener’in bugün gündeme gelen açıklamaları ve tarafımızdan yapılan bu açıklama ile ilgili iki kulüp arasında herhangi bir görüşme olmamıştır. Ancak, Sayın Sadri Şener’in Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ve Kulüpler Birliği Başkanı ile ilgili söyledikleri, Başkanımız tarafından bir yıldır dile getirilmekte ve spor kamuoyu tarafından bilinmektedir. Ne yazık ki birçok kulübün Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı’nın dikta rejiminden çekindikleri için susmayı tercih ettikleri de bir gerçektir.

Sahaya çıkan hakemlerin belirli talimatlarla görev yaptıklarını örnek vermek gerekirse; Beşiktaş-Trabzonspor müsabakasında oyuncumuz İsmail Köybaşı’na yapılan ve dört hafta sahalardan uzak kalmasına sebep olacak kasti hareket görmemezlikten gelinmiş, yine oyuncumuz Simao Sabrosa’nın attığı nizami gol sayılmayıp, rakip takımın oyuncusu Burak Yılmaz’a yapılan bariz penaltı verilmemiştir. Böyle bir zihniyetin sahaya beraberlik skoru talimatı ile çıktığı aşikârdır. Yine benzer zihniyet ile dün akşam oynanan Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçında bariz ofsayt pozisyonunda golü veren ve olmayan bir penaltı yaratan kişilerin hangi talimatlarla sahaya çıktıkları merak konusudur.

Öte yandan, tüm bu kasıtlı hareketlere, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün "Dünya Kulübü" olma yolunda diğer kulüpleri geçtiğinin açıkça farkedilmesi, ayrıca bu konuda duyulan haset ve kıskançlığın bariz bir şekilde ortaya çıkması neticesinde başvurulduğu da tarafımızdan memnuniyetle farkedilmektedir.

Türk Futbolu’nun mihenk taşı olan, her zaman doğruları savunarak şerefli ikincilikleri ile övünen Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün Yönetim Kurulu olarak, Türk Futbolu’nu bu zihniyetteki kişilerden kurtarıncaya kadar mücadelemize devam edeceğimizi spor kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu "

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Federasyon tarafsızlığını yitirdi" 8 Mart 2011 16:08 | NTVSpor.net
    Beşiktaş Kulübü de resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı. Hakem hatalarına dikkat çeken Beşiktaş Kulübü Federasyonun tarafsızlığını yitirdiğini açıkladı.

Trabzonspor'dan gelen sert açıklamaların ardından Beşiktaş Kulübü de resmi internet sitesinden Federasyon ve MHK'ye yönelik sert bir açıklama yayınladı.

Beşiktaş Kulübü Federasyonun tarafsızlığını yitirdiğini savunurken Trabzonspor maçındaki hakem hatalarına dikkat çekti. İsmail Köybaşı'na yapılan faulün, Simao'nun attığı golün görmezden gelindiğini belirten Beşiktaş Kulübü "Yine benzer zihniyet ile dün akşam oynanan Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçında bariz ofsayt pozisyonunda golü veren ve olmayan bir penaltı yaratan kişilerin hangi talimatlarla sahaya çıktıkları merak konusudur" ifadesini kullandı.

BEŞİKTAŞ KULÜBÜ'NDEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE;
    Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu daima hakeden kulübün kazanmasından yana olduğunu dile getirmiş, birtakım güçlerin maç sonuçlarına tesir ederek belirleyici olmamaları gerektiğini defalarca ifade etmiştir. Bununla birlikte aynı güçlerin istedikleri bir takımı şampiyon yapmak için bariz bir şekilde göreve soyundukları, spor kamuoyunun gözü önünde birtakım oyunların sergilendiği açıkça görülmektedir.
    Tarafsızlığını aşikârca yitirmiş olan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı, bir kulübümüzün yurtdışı voleybol müsabakasına katılmakta, yine aynı kulübün Düzce’de yapmakta olduğu tesis inşaatını ziyaret etmekte ancak UEFA Avrupa Ligi'nde bu yıl Türkiye’yi temsil etmiş tek kulüp olan Beşiktaşımız’ın davetine katılmayıp, Futbol Federasyonu’nu temsilen bir yetkili göndermemekte sakınca görmemektedir.
    Trabzonspor Kulübü Başkanı Sayın Sadri Şener’in bugün gündeme gelen açıklamaları ve tarafımızdan yapılan bu açıklama ile ilgili iki kulüp arasında herhangi bir görüşme olmamıştır. Ancak, Sayın Sadri Şener’in Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ve Kulüpler Birliği Başkanı ile ilgili söyledikleri, Başkanımız tarafından bir yıldır dile getirilmekte ve spor kamuoyu tarafından bilinmektedir. Ne yazık ki birçok kulübün Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı’nın dikta rejiminden çekindikleri için susmayı tercih ettikleri de bir gerçektir.
    Sahaya çıkan hakemlerin belirli talimatlarla görev yaptıklarını örnek vermek gerekirse; Beşiktaş-Trabzonspor müsabakasında oyuncumuz İsmail Köybaşı’na yapılan ve dört hafta sahalardan uzak kalmasına sebep olacak kasti hareket görmemezlikten gelinmiş, yine oyuncumuz Simao Sabrosa’nın attığı nizami gol sayılmayıp, rakip takımın oyuncusu Burak Yılmaz’a yapılan bariz penaltı verilmemiştir. Böyle bir zihniyetin sahaya beraberlik skoru talimatı ile çıktığı aşikârdır. Yine benzer zihniyet ile dün akşam oynanan Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçında bariz ofsayt pozisyonunda golü veren ve olmayan bir penaltı yaratan kişilerin hangi talimatlarla sahaya çıktıkları merak konusudur.
    Öte yandan, tüm bu kasıtlı hareketlere, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün "Dünya Kulübü" olma yolunda diğer kulüpleri geçtiğinin açıkça farkedilmesi, ayrıca bu konuda duyulan haset ve kıskançlığın bariz bir şekilde ortaya çıkması neticesinde başvurulduğu da tarafımızdan memnuniyetle farkedilmektedir.
    Türk Futbolu’nun mihenk taşı olan, her zaman doğruları savunarak şerefli ikincilikleri ile övünen Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün Yönetim Kurulu olarak, Türk Futbolu’nu bu zihniyetteki kişilerden kurtarıncaya kadar mücadelemize devam edeceğimizi spor kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

her sene aynı saçma tavırlar,trabzonu şampiyon yaptığınızda rahatlarsınız el birliğiyle,geçen sene bursasporda olduğu gibi.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kutsal ittifak kuruluyor gene şükür çok güzel

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by vego View Post
    Sahaya çıkan hakemlerin belirli talimatlarla görev yaptıklarını örnek vermek gerekirse; Beşiktaş-Trabzonspor müsabakasında oyuncumuz İsmail Köybaşı’na yapılan ve dört hafta sahalardan uzak kalmasına sebep olacak kasti hareket görmemezlikten gelinmiş, yine oyuncumuz Simao Sabrosa’nın attığı nizami gol sayılmayıp, rakip takımın oyuncusu Burak Yılmaz’a yapılan bariz penaltı verilmemiştir. Böyle bir zihniyetin sahaya beraberlik skoru talimatı ile çıktığı aşikârdır.

Şimdi benim anlamadığım (kusura bakmayın, biraz dörtköşe, jeton geç düşüyor) bu "beraberlik skoru talimatı" n'oluyor?

Film mi çeviriyoruz ya? Bu senaryoyla film filan olmaz. Biraz daha çalışmaları lazım. Ha gayret, olacak, az kaldı.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bursaspordanda aciklama bekliyorum

Bide soyle bise vardi bi gazetede yok artik dedirti bana

Görgü şahitlerinden Engin Baltacı, VATAN‘a şunları anlattı:

*

“BEN Şenol Hoca’nın ana avrat küfürler ettiğini duydum ama kime küfrettiğini anlamadım.. Ona daha yakın olan yönetici arkadaşların aktardığına göre devlete, stada, ülkeye ve hepimize’ ana avrat küfretmiş..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Trabzonspor yönetimi direkt olarak taraftara oynamış. Gençlerbirliği - Fenerbahçe konusunda meseleden biraz bahsettik. Yalnız benim asıl kafamı kurcalayan Beşiktaş'ın açıklaması oldu. Acaba benim algılamamda mı bir sorun var, yoksa hakkaten Beşiktaş - Trabzonspor maçındaki hatalar Fenerbahçe'ye mi bağlanmış ? Maçtan sonra Mete Düren hakem gayet güzel yönetim sergiledi, gördüğünü çaldı diyordu, 2 günde ne değişti ? Kaldı ki Beşiktaş - Trabzonspor maçında Beşiktaş'ın galip gelmesi Fenerbahçe'nin işine gelirdi. Simao'nun golü keşke iptal edilmeseydi de Beşiktaş galibiyeti almış olsaydı. O maçtaki hakem hatalarından Fenerbahçe'nin ne çıkarı var ?

Uzun lafın kısası biz yıllardır aynı senaryoyu izliyoruz. Çamur at, iftira at, attığın iftiralarla kamuoyu oluşturmaya çalış. Sonra da bu yaptığında başarılı olursan öteki sezonun son 10 haftasına kadar bu mevzuları açma. Çünkü Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaçırdığı akşam sen bu mevzuyu açarsan komik duruma düşersin, o yüzden en iyisi güzel bir zaman bekle. Kendin yarıştan koptun diye rakibine çamur atmak niye ? Tabi tutmazsa izi kalır mantığı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Valla kimse sütten çıkmış ak kaşık değil.Sadece bunu söyleceğim.Hatta direk söyleyeceğim GS,FB,BJK,TS hiçbirimiz,hiçbiriniz sütten çıkmış ak kaşık değil,değiliz,değilsiniz.

Yorum yazanlarda herhalde şaşırmamıştır bu açıklmalara.Gayet normal.TR'de oyunun kuralı buysa niye kurallara uymamayım?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

pardon beraberlik mi madem bizim bi yetkimiz var neden direk trabzonun malubiyeti talimatı vermeyelim ki
    bence burda bizi salaklıkla itham ediyolar yada kendileri kendilerini yalanlıyorlar daha ağır konuşmucam çünkü birilerinin ağırına gidebilir

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trabzon ve Beşiktaş Disiplin Kurulu'nda!
    08.03.2011
    Trabzonspor ve Beşiktaş kulüpleri, yaptıkları yazılı açıklama nedeniyle Disiplin Kurulu'na sevk edildi.
    Ayrıntılar Az Sonra...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bu kadar amatörce açıklamalar görmemiştim uzun zamandır. Hakem hataları sadece o takımların başına gelmiyor. İkinci yarı başından beri futbol oynamıyor ki bu takımlar. En kolay hedef hakemler ve federasyon tabi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bi de şu var madem biz hakemleri satın aldık, federasyonla anlaştık şampiyon olacağız diye bu Emre, bu Mehmet Topuz bu Alex bu Özer bu Lugano bu Volkan bu gökhan Gönül bu Yobo bu Niang bu Dia niye kazanmak için afedersiniz bi taraflarını yırtıyor?

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Yok, ben amatörlüğünde değilim, ben "beraberlik için" açıklamasını ilk defa görüyorum. Adeta "ya yenelim, ya yenilelim ama berabere kalmayalım" psikolojisinin farkında olmadan dışa vurumu... Maç berabere bitse kahrolacakmış, yenilgiden fazla üzülecekmiş gibi bir görüntü. Adeta hakeme "niye Burak'ın pozisyonuna penaltı çalmadın da, bizim maçın berabere bitmesine neden oldun" diye hesap soracakmış. Kafam basmıyorsa kusura bakmayın, ben öyle bir hava sezdim. Allah'tan ki, maç berabere bitmemiş ve "kirli plan" bozulmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ya birde şey dicem hep de diyorum
    kardeşim şaibeyle suçladığınız takım sizi çatır çatır yenmedi mi
    ne konuşuyorsun hala madem bir şeyler kanıtlayacaksın gelip yeniceksin rakibini
    sen sahanda dört yediğin takıma hala hakem yaftası vuruyorsun kusura bakmayın ama bu kimsenin haddine değil trabzonspora gelince onlar şampiyonluğu kadıköyde kaybettiler bence son çırpınışlarıdır bunlar vede trabzonlu taraftarlara yaranma davranışıdır kendilerince haklı olabilirler ama çamur at izi kalsınla bu işler çok pis bi hale geliyor

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Kutsal İttifak ha .İyiymiş komikmiş .

Şu anda belli başlı takımlar ( Samsunspor vs. vs. ) dışında bütün Anadolu takımı taraftarları, futbolcuları değil taraftarları Anadolu'dan şampiyon çıkmasını istiyor.Siz bu isteği futbolcusundan başkana kadar yorumluyorsunuz.Şahsen ben Bursaspor'un veya Trabzonspor'un burada maçı olursa giderim ve şampiyon olmalarını isterim .Ancak herhangi bir futbolcu bunu istemez .İşte film burada kopuyor .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006

21 yaşındayım daha hiç hak ederek şampiyon olan takım görmedim. Palavra...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Futbolu takip etmeye başladığımdan beri Fenerbahce ne zaman şampiyonluğa oynasa hakemleri yanına aldı, şampiyon olsa hakemler şampiyon yaptı muhabbeti döner. O yüzden artık arkadaşlarla muhabbet ederken o laflar pek rahatsız etmiyordu. Yalnız bu huy yöneticilere de sıçradı son birkaç yıldır. Garip olan bu. Geçen yıl şampiyonluk son hafta kaçtı, keşke o hakemi de satın alsaydık diyorum ben o zaman Bu mudur?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Futbolu takip etmeye başladığımdan beri Fenerbahce ne zaman şampiyonluğa oynasa hakemleri yanına aldı, şampiyon olsa hakemler şampiyon yaptı muhabbeti döner. O yüzden artık arkadaşlarla muhabbet ederken o laflar pek rahatsız etmiyordu. Yalnız bu huy yöneticilere de sıçradı son birkaç yıldır. Garip olan bu. Geçen yıl şampiyonluk son hafta kaçtı, keşke o hakemi de satın alsaydık diyorum ben o zaman Bu mudur?
    bizim başkan bu sene dersini almıştır bu sene bütün maçları alır bence sen kafanı takma kardeşim

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Merak etme Oğuzcan, İstanbul'un yarısı da sizinle beraber... Ama onları İstanbullu diye aranıza alır mısınız, afaroz mu edersiniz bilemem artık. Aranızdaki mevzuu...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Merak etme Oğuzcan, İstanbul'un yarısı da sizinle beraber... Ama onları İstanbullu diye aranıza alır mısınız, afaroz mu edersiniz bilemem artık. Aranızdaki mevzuu...
    Abi biz ( en azından ben ) bütün İstanbul takımlarını eşit derecede sevmem.Basketbol'da desteklerim maçlarda ancak futbolda tek renk , tek aşk diyoruz.Yani onlar bize sempati duyabilir , malum 16 mayıs olayları.Ancak bizim onlara belli bir sempatimiz yok .

Yani abi GS'nin bize sempatisi olacaksa da bu taraftarın umrunda değildir .Biz sadece Anadolu'ya bakarız .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Şimdi benim anlamadığım (kusura bakmayın, biraz dörtköşe, jeton geç düşüyor) bu "beraberlik skoru talimatı" n'oluyor?

Film mi çeviriyoruz ya? Bu senaryoyla film filan olmaz. Biraz daha çalışmaları lazım. Ha gayret, olacak, az kaldı.
    Bu kısmına katılıyorum...

Düzenleme: Altına bir sürü şey yazmıştım ama vazgeçtim... Ne yazdığımda anlayacak bakış açısı ve potansiyel var, ne de bende anlatabilecek enerji var
    Last edited by Rehavi : 08.Mart.2011 at 21:05

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Her şampiyonluğa oynadığımızda bu tür açıklamalar geliyor. Kabak tadı verdi gerçekten. Komik oluyorsunuz.

Haydi el ele tutuşun , bi sinerji yaratın , Kutsal İttifak başlasın (:

Türk futbolunun gerçeği bu. Niye bu kadar tepkilisiniz onu anlamadım. Canı yanan bağırıyor işte, olay bu. Tıpkı Aziz Yıldırım'ın son haftada kaçan şampiyonluğun ardından "Rüştü şike yaptı." imasında bir açıklama yapması gibi bu da. Her takım için böyle örnekler varken, bu açıklamalar da beklenen bir şey.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

kutsal ittifak diye birşey yok, ben net hatırlıyorum Beşiktaş Sivas şampiyonluğa oynarken Sivası destekleyen Fenerbahçelileri, hatta yazarları, zaten derbinin gerektirdiği budur. İngilterede bile yıldı sadece iki maça abanan, tek dertleri şehrin diğer takımı olan klüpler var, bunlar garip değil.

2006 olması lazım evimizde Galatasaraya yenildik son haftalarda ve şampiyonluğu Fenere kaptırdık, sonra geçen sene bursadan gol olduğunu sanan bazı fenerliler beşiktaş lehine tezahürat yaptı. neredeydi o zaman ittifaklar?

ittifaklar biraz fenerbahcenin kendi düşüncesi, aslına bakarsak bir iki iddaalı takım dışında, düşme potasının da bu kadar karıştığı ortamda kimsenin feneri umursadığı yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    kutsal ittifak diye birşey yok, ben net hatırlıyorum Beşiktaş Sivas şampiyonluğa oynarken Sivası destekleyen Fenerbahçelileri, hatta yazarları, zaten derbinin gerektirdiği budur. İngilterede bile yıldı sadece iki maça abanan, tek dertleri şehrin diğer takımı olan klüpler var, bunlar garip değil.

2006 olması lazım evimizde Galatasaraya yenildik son haftalarda ve şampiyonluğu Fenere kaptırdık, sonra geçen sene bursadan gol olduğunu sanan bazı fenerliler beşiktaş lehine tezahürat yaptı. neredeydi o zaman ittifaklar?

ittifaklar biraz fenerbahcenin kendi düşüncesi, aslına bakarsak bir iki iddaalı takım dışında, düşme potasının da bu kadar karıştığı ortamda kimsenin feneri umursadığı yok.
    Klüp bazında varmıydı bi ittifak.. Unutma Fenerbahçe hiçbi zaman kimseyle ittifak kurmadı kurmazda, o kadar küçülmez çünkü..

Beşiktaşın şampiyonluğundan sa sivası isterim tabi, ancak aziz yıldırım çıkıp da açıklama yapamaz başka takımlar lehine, yapmadı da.. Klüp başkanlığı sadece ve sadece kendi klübünü korumakla meshuldür, eğer başka takımı korumak için açıklama yapıyorsa irdelenmelidir..

Hadi Trabzonu anlarım, onlar yarışın içinde, ancak Beşiktaş başarısızlığını sadece başkalarına yıkmak istiyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

aziz başkandan ligtvdeki markus merki de satın alıp fbtv ye çıkamasını istiyorum o kadar hakemi satın alıyosun bi emekli hakemi alacak gücün vardır herhalde

krampondan
    Aziz Yıldırım'dan Beşiktaş ve Trabzon'un açıklamalarına şok yanıt: "Hakemleri satın alıyorum ama param 33 haftaya yetiyor"

Nesil
    2006
    Yer
    Bize Her Yer Trabzon [34]

Çamur at izi kalsın oldu bir anda.Aziz Yıldırım çıkıp onu bunu tehdit ederken soyunma odalarını basarken HAK KORUMA oluyor.Ama başka takım yaparsa çamur at izi kalsın oluyor.Ya bu kadarda olmaz be kardeşim.
    Aziz Yıldırım kulüpler birliği başkanı olarak çıkıp tüm hakem hatalarından dolayı mağdur olan takımları koruması gerekir.Tabi bunu Aziz Yıldırım gibi tarafsızlığın ne olduğunu bilmeyen birinden beklemek ahmaklığın daniskası olur ya biz gene ütopik olalım, koruması gerekir diyelim ama yapamıyorsan değil yapmıyorsan istifa edeceksin.
    Şunu da söyliyim Aziz Yıldırımın tarafsız olamıyacağını bile bile onu kulüpler birliği başkanı seçenlerde şimdi çıkıp bağırırılar ama nafile bağırırlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Klüp bazında varmıydı bi ittifak.. Unutma Fenerbahçe hiçbi zaman kimseyle ittifak kurmadı kurmazda, o kadar küçülmez çünkü..

Beşiktaşın şampiyonluğundan sa sivası isterim tabi, ancak aziz yıldırım çıkıp da açıklama yapamaz başka takımlar lehine, yapmadı da.. Klüp başkanlığı sadece ve sadece kendi klübünü korumakla meshuldür, eğer başka takımı korumak için açıklama yapıyorsa irdelenmelidir..

Hadi Trabzonu anlarım, onlar yarışın içinde, ancak Beşiktaş başarısızlığını sadece başkalarına yıkmak istiyor..
    hiçbir klüp küçülmez, her klübün onuru vardır. Kimse de ittifak yapmaz, ben zaten takım bazında hiç bir zaman ittifak olmayacağını söylüyorum o kadar.

başka takımların lehine açıklama yapılmıyor zaten bizim tarafımızdan, Klüp başkanlığı sadece ve sadece kendi klübünü korumakla meshuldür demişsin güzel demişsin, aziz yıldırım bunu çok içten yapıyor, öyle olunca da klüpler birliği başkanlık koltuğunda tarafsız kalamıyor, bu da eleştiriliyor.

ben beşiktaşlı değilim son cümleyi yorumlaması bana kalmaz.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri