1 ile 30 arası toplam 82 sonuç

Konu: Trabzonspor ve Besiktas patladi

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Merak etme Oğuzcan, İstanbul'un yarısı da sizinle beraber... Ama onları İstanbullu diye aranıza alır mısınız, afaroz mu edersiniz bilemem artık. Aranızdaki mevzuu...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Merak etme Oğuzcan, İstanbul'un yarısı da sizinle beraber... Ama onları İstanbullu diye aranıza alır mısınız, afaroz mu edersiniz bilemem artık. Aranızdaki mevzuu...
    Abi biz ( en azından ben ) bütün İstanbul takımlarını eşit derecede sevmem.Basketbol'da desteklerim maçlarda ancak futbolda tek renk , tek aşk diyoruz.Yani onlar bize sempati duyabilir , malum 16 mayıs olayları.Ancak bizim onlara belli bir sempatimiz yok .

Yani abi GS'nin bize sempatisi olacaksa da bu taraftarın umrunda değildir .Biz sadece Anadolu'ya bakarız .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Şimdi benim anlamadığım (kusura bakmayın, biraz dörtköşe, jeton geç düşüyor) bu "beraberlik skoru talimatı" n'oluyor?

Film mi çeviriyoruz ya? Bu senaryoyla film filan olmaz. Biraz daha çalışmaları lazım. Ha gayret, olacak, az kaldı.
    Bu kısmına katılıyorum...

Düzenleme: Altına bir sürü şey yazmıştım ama vazgeçtim... Ne yazdığımda anlayacak bakış açısı ve potansiyel var, ne de bende anlatabilecek enerji var
    Last edited by Rehavi : 08.Mart.2011 at 21:05

Türk futbolunun gerçeği bu. Niye bu kadar tepkilisiniz onu anlamadım. Canı yanan bağırıyor işte, olay bu. Tıpkı Aziz Yıldırım'ın son haftada kaçan şampiyonluğun ardından "Rüştü şike yaptı." imasında bir açıklama yapması gibi bu da. Her takım için böyle örnekler varken, bu açıklamalar da beklenen bir şey.

Mesaj Yetkileri