Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

5 100.00%
  • Berabere biter

0 0%
  • Sivasspor kazanır

0 0%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: [9.Hafta] Beşiktaş - Sivasspor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default [9.Hafta] Beşiktaş - Sivasspor

So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

2 maçtır oyunumuzda ciddi bir toparlanma var. Sivas ise bi maç 6 yiyip ondan sonra Mersin'i yenebilen bir takım. Ben ne olursa olsun farklı bir galibiyet alacağımız kanısındayım,skor tahminim 3-1

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ben de handikaplı bir galibiyet alırız düşüncesindeyim. Fernandes, Guti ve Edu bu maçta da kadroda yoklar. Q7 de yedek kalmalı ve Holosko ya da Mustafa-Almeida ikilisiyle başlanmalı bence. Bu maç için denemeye değer. Şöyle bir şey olabilir:

Cenk
    Hilbert Sivok Egemen İsmail
    Necip Ernst
    Veli Simao
    Mustafa(Holosko) Almeida

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son 2 maçtaki olumlu oyunumuzu devam ettireceğimiz düşüncesindeyim. İçimden bir ses Almeida bu maça damga vuracak diyor. En az 2 gol bekliyorum kendisinden 4-0 gibi bir skorla.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Hilbertin golu ile 1-0 besiktas yeniyor ama fernandes yine kadroda yok ilginc.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sivas 2 tane 100/100"luk gol kacirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sivas öyle böyle goller kaçırmadı.Önde bitirebilirlerdi ilk yarıyı.Beşiktaş'ta Veli dikkat çekiyor.İkinci yarı Sivas böyle oynarsa en kötü beraberlik çıkarır.

Maç ne zaman başladı ya?! Digiturkwebtv'de A.Gücü - İ.B.B. maçını 19.00, Beşiktaş - Sivas maçını 20.00 gösteriyor, hiç girip bakmamıştım

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Tanju kayhan girdi - ismail cikti

alves ile mehmet akyuzude goruruz umarim.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Grosicki 1-1 oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Böyle penaltı mı olur Kuddusi
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lugano için çok üzülüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Beşiktaşlı futbolcu rakibini ittiriyo rakibi hafiften çekiyo,rakibi çekiyo ama oyuncu öne doğru düşüyo sonra penaltı,ne diyelim güzel oldu yinede bu bekir'in eli yüzünden hakemler yine fenerbahçeli ilan edilmişti ne de olsa
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Beklediğim gibi 2 farklı bir galibiyet aldık 90+4'te de olsa. Fakat, rahat maç izleyememe sıkıntısı sürüyor. Sivas'a karşı bile bu kadar ecel terleri döküp penaltıyla öne geçiyorsak biz daha hiçbir maçı rahat izleyemeyiz.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Şu fikstür kayırması son buLsun artık. Beşiktaş Perşembe maç yapıyor, Perşembe oynadığı rakibi Pazartesi oynuyor. Tamam bizim Avrupa maçımız oLabiLir ama Fenerbahçe nin bu ekstradan bir gün dinLenme hakkını gerektirmez. Saat 15.00 de Bursaspor oynadı, 16.00 da GaLatasaray. Fenerbahçe de 18,00 de oynatıLıp, Beşiktaş ta 20,00 de oynatıLabiLirdi pek haLa. 3 YıLdır fikstürden çekmediğimiz kaLmadı zaten. Sonra penaLtı iLe yenmişiz biLmem ne. Takımın yürüyecek haLi kaLmadı sahada. Birde Sivasspor un bu kadar sert oynaması iyice oyuncuLarı bitirdi. Çok biLe puan topLadık bence.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quaresma büyük oyuncu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Beşiktaşlı futbolcu rakibini ittiriyo rakibi hafiften çekiyo,rakibi çekiyo ama oyuncu öne doğru düşüyo sonra penaltı,ne diyelim güzel oldu yinede bu bekir'in eli yüzünden hakemler yine fenerbahçeli ilan edilmişti ne de olsa
    BJK-Stoke maçında ki pozisyon ne kadar penaltıysa bu da o kadar penaltı. Ayrıca Sivasın, penaltıyı yapan Mahmutun itiraz etmeyip diğer takımı tutan taraftarların itiraz etmesi çok garip
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Şu fikstür kayırması son buLsun artık. Beşiktaş Perşembe maç yapıyor, Perşembe oynadığı rakibi Pazartesi oynuyor. Tamam bizim Avrupa maçımız oLabiLir ama Fenerbahçe nin bu ekstradan bir gün dinLenme hakkını gerektirmez. Saat 15.00 de Bursaspor oynadı, 16.00 da GaLatasaray. Fenerbahçe de 18,00 de oynatıLıp, Beşiktaş ta 20,00 de oynatıLabiLirdi pek haLa. 3 YıLdır fikstürden çekmediğimiz kaLmadı zaten. Sonra penaLtı iLe yenmişiz biLmem ne. Takımın yürüyecek haLi kaLmadı sahada. Birde Sivasspor un bu kadar sert oynaması iyice oyuncuLarı bitirdi. Çok biLe puan topLadık bence.
    Kayrılan takım Fenerbahçe mi? Daha neler! Sürekli pazartesi cuma maçlarını oynuyor fenerbahçe,trabzonspor ve beşiktaş zaten sıkışık oynamak zorunda avrupadan ötürü git bi diğer 15 takımın fikstürünü incele bakalım fenerbahçe mi kayrılıyor başkaları mı?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Quaresma büyük oyuncu.
    Bence yanından geçmez. İyi oyuncu, yetenekli oyuncu belki takımda ki en iyi oyuncu ama büyük oyuncu değil..

Her seferinde rakip öldükten sonra etkisini gösteriyor, büyük oyuncu böyle olmaz 70 dakika Ziya karşısında yokları oynadı.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    BJK-Stoke maçında ki pozisyon ne kadar penaltıysa bu da o kadar penaltı. Ayrıca Sivasın, penaltıyı yapan Mahmutun itiraz etmeyip diğer takımı tutan taraftarların itiraz etmesi çok garip
    Stoke maçını izlemedim bilmiyorum, ayrıca oyuncu hadi ordan bakışıyla hakeme güldü elini kolunu salladı itiraz etmedi değil,spikerin saçmalığı itiraz mevzu ve zaten bu konuda kıstas ne kadar itiraz edildiği de değil. Yani siz yürekten bir şekilde bu penaltı diyebiliyorsanız bir şey diyemem zaten futbol bilmeyenle tartışılmaz.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kayrılan takım Fenerbahçe mi? Daha neler! Sürekli pazartesi cuma maçlarını oynuyor fenerbahçe,trabzonspor ve beşiktaş zaten sıkışık oynamak zorunda avrupadan ötürü git bi diğer 15 takımın fikstürünü incele bakalım fenerbahçe mi kayrılıyor başkaları mı?
    Geçmiş fikstürü beni iLgiLendirmez. Beşiktaş ta 21 günde 7 maç yaptı. Yeter artık. Fenerbahçe Perşembe günü oynamadımı ? Oynadı. Hafta içi maçı var mı ? Yok. O zaman neden Pazartesi oynuyor. Aynı gün oynasınLar Beşiktaş iLe...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Stoke maçını izlemedim bilmiyorum, ayrıca oyuncu hadi ordan bakışıyla hakeme güldü elini kolunu salladı itiraz etmedi değil. Yani siz yürekten bir şekilde bu penaltı diyebiliyorsanız bir şey diyemem zaten futbol bilmeyenle tartışılmaz.
    Net penaLtı. Tartışmaya, kafa patLatmaya gerek biLe yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Geçmiş fikstürü beni iLgiLendirmez. Beşiktaş ta 21 günde 7 maç yaptı. Yeter artık. Fenerbahçe Perşembe günü oynamadımı ? Oynadı. Hafta içi maçı var mı ? Yok. O zaman neden Pazartesi oynuyor. Aynı gün oynasınLar Beşiktaş iLe...
    yahu yine pazartesi cuma oynayacak fenerbahçe yarın ve cuma günü. Şu 7 maçın kaçı lig maçı ve lig maçlarını hangi günler oynamış onu yazsana buraya? Avrupa'da maç varken alternatif evren mi oluşturulsun beşiktaşın fikstürü sıkışmasın diye.

Ayrıca o pozisyona penaltı diyen insan ya eyyamcıdır ya fanatiklikten gözü kör olmuştur ya da futbolu bilmiyordur.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Bence yanından geçmez. İyi oyuncu, yetenekli oyuncu belki takımda ki en iyi oyuncu ama büyük oyuncu değil..

Her seferinde rakip öldükten sonra etkisini gösteriyor, büyük oyuncu böyle olmaz 70 dakika Ziya karşısında yokları oynadı.
    ''Katılmıyorum'' vol.45... Katılmıyorum,Katılmıyorum

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

yahu yine pazartesi cuma oynayacak fenerbahçe yarın ve cuma günü. Şu 7 maçın kaçı lig maçı ve lig maçlarını hangi günler oynamış onu yazsana buraya? Avrupa'da maç varken alternatif evren mi oluşturulsun beşiktaşın fikstürü sıkışmasın diye.

Ayrıca o pozisyona penaltı diyen insan ya eyyamcıdır ya fanatiklikten gözü kör olmuştur ya da futbolu bilmiyordur.
    Eyyamcıyım, fanatiğim, futboLdan anLamıyorum. Sizin gibi futboLu iyi biLen ve yorumLarını objektif yapanLar karşısında da eğiLiyorum.

Peki.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ama haksızmıyım Nedim sen söyle Bende severim Q7'yi 17 yaşından beri takip ederim ama yok yani
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Eyyamcıyım, fanatiğim, futboLdan anLamıyorum. Sizin gibi futboLu iyi biLen ve yorumLarını objektif yapanLar karşısında da eğiLiyorum.

Peki.
    Pazartesi cuma gayet iyi pazartesi-perşembe-pazar-perşembeye göre

Hem ligde hem avrupada puan kaybına sebep oluyor. Bence mazeret değil seve seve alışılmalı ama birden bu kadar yüklenilmemeli.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Sivok hiç güven vermiyor. Sidnei takıma monte edilebilir.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Sivok hiç güven vermiyor. Sidnei takıma monte edilebilir.
    Sidnei de kiraLık oLmasında mı, yoksa takıma haLa aLışamadığından mı çok umursamaz oynuyor. Sivok en azından mücadeLe ediyor ama oda Egemen gibi birisinin yanında sönük kaLıyor. Egemen gibi tekmeye kafa uzatan bir stoper in partneri ne Sivok, ne Sidnei oLmaLı. Daha çok Antep te ki Dany gibi hızı ve çevikLiği iLe müdahaLe yapan bir tip oLmaLı. Ersan döndüğünde ve formda tutarsa Egemen iLe birLikte Beşiktaş savunmasında Duvar oLuşturabiLirLer. Ersan ın dönüşü ve döndüğünde nasıL oLacağı beLirLeyici oLacak. Yoksa devre arasında ya da sezon sonunda Antep ten Dany için bastırıLmaLı.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Sidnei de kiraLık oLmasında mı, yoksa takıma haLa aLışamadığından mı çok umursamaz oynuyor. Sivok en azından mücadeLe ediyor ama oda Egemen gibi birisinin yanında sönük kaLıyor. Egemen gibi tekmeye kafa uzatan bir stoper in partneri ne Sivok, ne Sidnei oLmaLı. Daha çok Antep te ki Dany gibi hızı ve çevikLiği iLe müdahaLe yapan bir tip oLmaLı. Ersan döndüğünde ve formda tutarsa Egemen iLe birLikte Beşiktaş savunmasında Duvar oLuşturabiLirLer. Ersan ın dönüşü ve döndüğünde nasıL oLacağı beLirLeyici oLacak. Yoksa devre arasında ya da sezon sonunda Antep ten Dany için bastırıLmaLı.
    Sivok her kaptığı topu gelişi güzel ileri şişiriyor. Sidnei Sivok'a göre daha teknik ve oyunu geriden kurabilecek bir stoper. Yada ben Sidnei'yi çok abartıyorum Sivok canlı bomba gibi her an hata yapacak bir şekilde oynuyor.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri