Beşiktaş kazanır
Berabere biter
Sivasspor kazanır
2 maçtır oyunumuzda ciddi bir toparlanma var. Sivas ise bi maç 6 yiyip ondan sonra Mersin'i yenebilen bir takım. Ben ne olursa olsun farklı bir galibiyet alacağımız kanısındayım,skor tahminim 3-1
Ben de handikaplı bir galibiyet alırız düşüncesindeyim. Fernandes, Guti ve Edu bu maçta da kadroda yoklar. Q7 de yedek kalmalı ve Holosko ya da Mustafa-Almeida ikilisiyle başlanmalı bence. Bu maç için denemeye değer. Şöyle bir şey olabilir:
Cenk
Hilbert Sivok Egemen İsmail
Necip Ernst
Veli Simao
Mustafa(Holosko) Almeida
Son 2 maçtaki olumlu oyunumuzu devam ettireceğimiz düşüncesindeyim. İçimden bir ses Almeida bu maça damga vuracak diyor. En az 2 gol bekliyorum kendisinden 4-0 gibi bir skorla.
Hilbertin golu ile 1-0 besiktas yeniyor ama fernandes yine kadroda yok ilginc.
Sivas 2 tane 100/100"luk gol kacirdi.
Sivas öyle böyle goller kaçırmadı.Önde bitirebilirlerdi ilk yarıyı.Beşiktaş'ta Veli dikkat çekiyor.İkinci yarı Sivas böyle oynarsa en kötü beraberlik çıkarır.
Maç ne zaman başladı ya?! Digiturkwebtv'de A.Gücü - İ.B.B. maçını 19.00, Beşiktaş - Sivas maçını 20.00 gösteriyor, hiç girip bakmamıştım![]()
Tanju kayhan girdi - ismail cikti
alves ile mehmet akyuzude goruruz umarim.
Grosicki 1-1 oldu
Böyle penaltı mı olur Kuddusi![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Lugano için çok üzülüyorum.
Beşiktaşlı futbolcu rakibini ittiriyo rakibi hafiften çekiyo,rakibi çekiyo ama oyuncu öne doğru düşüyosonra penaltı,ne diyelim güzel oldu yinede bu bekir'in eli yüzünden hakemler yine fenerbahçeli ilan edilmişti ne de olsa
![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Beklediğim gibi 2 farklı bir galibiyet aldık 90+4'te de olsa. Fakat, rahat maç izleyememe sıkıntısı sürüyor. Sivas'a karşı bile bu kadar ecel terleri döküp penaltıyla öne geçiyorsak biz daha hiçbir maçı rahat izleyemeyiz.![]()
Şu fikstür kayırması son buLsun artık. Beşiktaş Perşembe maç yapıyor, Perşembe oynadığı rakibi Pazartesi oynuyor. Tamam bizim Avrupa maçımız oLabiLir ama Fenerbahçe nin bu ekstradan bir gün dinLenme hakkını gerektirmez. Saat 15.00 de Bursaspor oynadı, 16.00 da GaLatasaray. Fenerbahçe de 18,00 de oynatıLıp, Beşiktaş ta 20,00 de oynatıLabiLirdi pek haLa. 3 YıLdır fikstürden çekmediğimiz kaLmadı zaten. Sonra penaLtı iLe yenmişiz biLmem ne. Takımın yürüyecek haLi kaLmadı sahada. Birde Sivasspor un bu kadar sert oynaması iyice oyuncuLarı bitirdi. Çok biLe puan topLadık bence.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Quaresma büyük oyuncu.
Stoke maçını izlemedim bilmiyorum, ayrıca oyuncu hadi ordan bakışıyla hakeme güldü elini kolunu salladı itiraz etmedi değil,spikerin saçmalığı itiraz mevzu ve zaten bu konuda kıstas ne kadar itiraz edildiği de değil. Yani siz yürekten bir şekilde bu penaltı diyebiliyorsanız bir şey diyemem zaten futbol bilmeyenle tartışılmaz.
yahu yine pazartesi cuma oynayacak fenerbahçe yarın ve cuma günü. Şu 7 maçın kaçı lig maçı ve lig maçlarını hangi günler oynamış onu yazsana buraya? Avrupa'da maç varken alternatif evren mi oluşturulsun beşiktaşın fikstürü sıkışmasın diye.
Ayrıca o pozisyona penaltı diyen insan ya eyyamcıdır ya fanatiklikten gözü kör olmuştur ya da futbolu bilmiyordur.
Ama haksızmıyım Nedim sen söyleBende severim Q7'yi 17 yaşından beri takip ederim ama yok yani
![]()
eto'o bitmiş.
Sivok hiç güven vermiyor. Sidnei takıma monte edilebilir.
Sidnei de kiraLık oLmasında mı, yoksa takıma haLa aLışamadığından mı çok umursamaz oynuyor. Sivok en azından mücadeLe ediyor ama oda Egemen gibi birisinin yanında sönük kaLıyor. Egemen gibi tekmeye kafa uzatan bir stoper in partneri ne Sivok, ne Sidnei oLmaLı. Daha çok Antep te ki Dany gibi hızı ve çevikLiği iLe müdahaLe yapan bir tip oLmaLı. Ersan döndüğünde ve formda tutarsa Egemen iLe birLikte Beşiktaş savunmasında Duvar oLuşturabiLirLer. Ersan ın dönüşü ve döndüğünde nasıL oLacağı beLirLeyici oLacak. Yoksa devre arasında ya da sezon sonunda Antep ten Dany için bastırıLmaLı.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...