Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

5 100.00%
  • Berabere biter

0 0%
  • Sivasspor kazanır

0 0%
1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: [9.Hafta] Beşiktaş - Sivasspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Şu fikstür kayırması son buLsun artık. Beşiktaş Perşembe maç yapıyor, Perşembe oynadığı rakibi Pazartesi oynuyor. Tamam bizim Avrupa maçımız oLabiLir ama Fenerbahçe nin bu ekstradan bir gün dinLenme hakkını gerektirmez. Saat 15.00 de Bursaspor oynadı, 16.00 da GaLatasaray. Fenerbahçe de 18,00 de oynatıLıp, Beşiktaş ta 20,00 de oynatıLabiLirdi pek haLa. 3 YıLdır fikstürden çekmediğimiz kaLmadı zaten. Sonra penaLtı iLe yenmişiz biLmem ne. Takımın yürüyecek haLi kaLmadı sahada. Birde Sivasspor un bu kadar sert oynaması iyice oyuncuLarı bitirdi. Çok biLe puan topLadık bence.
    Kayrılan takım Fenerbahçe mi? Daha neler! Sürekli pazartesi cuma maçlarını oynuyor fenerbahçe,trabzonspor ve beşiktaş zaten sıkışık oynamak zorunda avrupadan ötürü git bi diğer 15 takımın fikstürünü incele bakalım fenerbahçe mi kayrılıyor başkaları mı?
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Kayrılan takım Fenerbahçe mi? Daha neler! Sürekli pazartesi cuma maçlarını oynuyor fenerbahçe,trabzonspor ve beşiktaş zaten sıkışık oynamak zorunda avrupadan ötürü git bi diğer 15 takımın fikstürünü incele bakalım fenerbahçe mi kayrılıyor başkaları mı?
    Geçmiş fikstürü beni iLgiLendirmez. Beşiktaş ta 21 günde 7 maç yaptı. Yeter artık. Fenerbahçe Perşembe günü oynamadımı ? Oynadı. Hafta içi maçı var mı ? Yok. O zaman neden Pazartesi oynuyor. Aynı gün oynasınLar Beşiktaş iLe...
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Geçmiş fikstürü beni iLgiLendirmez. Beşiktaş ta 21 günde 7 maç yaptı. Yeter artık. Fenerbahçe Perşembe günü oynamadımı ? Oynadı. Hafta içi maçı var mı ? Yok. O zaman neden Pazartesi oynuyor. Aynı gün oynasınLar Beşiktaş iLe...
    yahu yine pazartesi cuma oynayacak fenerbahçe yarın ve cuma günü. Şu 7 maçın kaçı lig maçı ve lig maçlarını hangi günler oynamış onu yazsana buraya? Avrupa'da maç varken alternatif evren mi oluşturulsun beşiktaşın fikstürü sıkışmasın diye.

Ayrıca o pozisyona penaltı diyen insan ya eyyamcıdır ya fanatiklikten gözü kör olmuştur ya da futbolu bilmiyordur.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by sananes View Post
    yahu yine pazartesi cuma oynayacak fenerbahçe yarın ve cuma günü. Şu 7 maçın kaçı lig maçı ve lig maçlarını hangi günler oynamış onu yazsana buraya? Avrupa'da maç varken alternatif evren mi oluşturulsun beşiktaşın fikstürü sıkışmasın diye.

Ayrıca o pozisyona penaltı diyen insan ya eyyamcıdır ya fanatiklikten gözü kör olmuştur ya da futbolu bilmiyordur.
    Eyyamcıyım, fanatiğim, futboLdan anLamıyorum. Sizin gibi futboLu iyi biLen ve yorumLarını objektif yapanLar karşısında da eğiLiyorum.

Peki.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Eyyamcıyım, fanatiğim, futboLdan anLamıyorum. Sizin gibi futboLu iyi biLen ve yorumLarını objektif yapanLar karşısında da eğiLiyorum.

Peki.
    Pazartesi cuma gayet iyi pazartesi-perşembe-pazar-perşembeye göre

Hem ligde hem avrupada puan kaybına sebep oluyor. Bence mazeret değil seve seve alışılmalı ama birden bu kadar yüklenilmemeli.
    eto'o bitmiş.

Mesaj Yetkileri