Vauxhall Motors'un bilmemiz gereken tek özelliği, patch'siz oyunun en kötü takımı olması! Müzesinde hiçbir kupa olmayan kulüp, İngiltere Blue Square Bet North liginde mücadele ediyor. Yarı-profesyonel bir kulüp olan Vauxhall, kadrosunda sadece 2 tane sözleşmeli futbolcu bulunduruyor. Yaklaşık 350'si oturur vaziyette, 2500 kişilik bir stadyumu bulunan Vauxhall'da taraftarlar, takımın başına tecrübesiz Türk teknik adam Eren Aydemir'in gelmesiyle kuşkulansa da, ''Daha kötüsü olamaz zaten'' diye düşünüp önyargılarından kurtulmayı başardılar. Lakabımız ise sürpriz değil: The Motormen!

İşte rakip takımların korkulu rüyası, yıllar sonra Avrupa'nın devlerinin diz çökeceği mabedimiz Rivacre Park:

Bu kariyeri amatörlükten biraz da olsa kurtarmak için haberleri kendi ağzımdan değil de, muhabirler sunuyormuş gibi vereceğim. İşte bu yolculukta bize yardımcı olacak muhabirlerimiz:

Yunan asıllı olmasına rağmen kendisini İngiliz kültürüne adamış çaylak bir muhabir: Giorgos Nefakatidis. Kendisi Vauxhall Motors FC Transfer Muhabiri ünvanına sahiptir.

Vauxhall'ı sadece sözle değil kalbiyle tutan yerli muhabirimiz: Joe Carlisle. Kendisi Vauxhall Motors FC İç-Dış İlişkiler Muhabiri ünvanının da sahibidir.

Ve Vauxhall Motors FC Müsabaka Muhabiri'miz, kötü aksanlı, Afrika ya da Arabistan Yarımadası asıllı (kendisi de bilmiyor) Magnifico Achmad. (Kendisini gollerden sonra coşkulu bir şekilde bağırması için aldım. ''YEEH SELEEEEM'' başına 10 kağıt):

The Motormen de, kendisini kanıtlamaya çalışan muhabirlerimiz de hazır! Bu uzun yolculuğun sonunda Premier Lig şampiyonluğu olmasını umut ediyorum.

Kuralları okudum, kabul ediyorum.