Tavsiye ederim adam milli takıma falan da gidiyor o olmayınca baya bi zorlanıyorum gol yollarında![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
FA CUP 2. TUR
Dunstable takımı karşısında hiç zorlanmadan rahat bir galibiyet aldık ve 3. turda kendi ligimizin lideri Droylsden ile eşleştik. Bu maçta canımızı sıkan tek nokta ise genç forvetimiz Gökhan Yanık'ın yaklaşık 3 hafta süreyle aramızdan ayrılacak olması oldu...
FA CUP 3. TUR
Droylsden karşısında belki pek etkili oynayamadık ama son haftaların yıldızı Josh Wilson'ın golüyle turu kendi evimize taşımayı bildik... İstetistiklerin doğruyu yansıttığını pek düşünmüyorum, çünkü sizin de gördüğünüz gibi 11 şutlarının hiçbiri clear cut chances değil, 2'si half chances ve tam 9'u other chances...
FA CUP 3. TUR TEKRAR MAÇI
Güçlü rakibimiz karşısında dakika 11'de sol bekimiz Gez Mulholland'ın sakatlanmasına ve 18'de kalemizde golü görüp maça demoralize bir biçimde başlamamıza rağmen Droylsden'ı üçleyip evine yolluyoruz ve 4. tura yükseliyoruz! Son haftaların formda ismi Josh Wilson yine mükemmel oynayarak bize galibiyeti getiren isim oluyor ve 4 golle FA Cup Gol Krallığı sıralamasında 2. sıraya yerleştiyor... Maçı tam 295 taraftarımızın izlemesi de güzel detaylardandı...
Bu galibiyetle birlikte FA Cup 4. Tur'daki rakibimiz bir üst ligden York City oldu. Hem bizden güçlü bir rakip olmaları hem de maçı deplasmanda oynayacak olmamız turu bizim için imkansız kılıyor... Sahaya beraberlik için çıkacağız, ve en azından kendi ligimizde maç oynayıp gelir elde etmeye çalışacağız.
Önümüzde zorlu bir fikstür var. Önce ligde 4. sırada olan Solihull Moors deplasmanına çıkacağız ve tam bir hafta sonra York deplasmanında gidip tam 2 gün sonra lige döneceğiz. Bu süre zarfında oyuncularımın kondüsyonlarını nasıl yüksek tutacağım bunu ben de bilmiyorum.
Bu arada Solihull 16 puanla dördüncü, biz de yine 16 puanla beşinciyiz. Mutlaka kazanmamız gereken bir maç ama sakat ve yorgun çok. Umarım, en azından yenilmeyiz...
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."