1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: Bizim İşimiz Futbol, Otomobil Değil / Vauxhall Motors FC / 1. Sezon

Hybrid View

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Teşekkür ederim
    ah o Ömer Rıza yok mu Ömer Rızaa... Çok korktum benim maçta darmadağın edecek beni diye ama top vermedi valla defans ha bi de ahodikpe yi almaya çalış derim adam harikalar yaratıyor bazen

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by lascar View Post
    ah o Ömer Rıza yok mu Ömer Rızaa... Çok korktum benim maçta darmadağın edecek beni diye ama top vermedi valla defans ha bi de ahodikpe yi almaya çalış derim adam harikalar yaratıyor bazen
    Bakacağım.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Tavsiye ederim adam milli takıma falan da gidiyor o olmayınca baya bi zorlanıyorum gol yollarında

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tavsiye ederim adam milli takıma falan da gidiyor o olmayınca baya bi zorlanıyorum gol yollarında
    Oyunda bi tane Ahodikpe çıktı, o da Euloge Ahodikpe. Umarım kastettiğin adam budur.

Valla bu adam bana işkenceyle bile gelmez bu bir, başka bir takıma gitmiş bu iki, üçüncüsü; onun maaşını ben hayatta karşılayamam Belki gelecek seneye kardeşim...
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

FA CUP 2. TUR

Dunstable takımı karşısında hiç zorlanmadan rahat bir galibiyet aldık ve 3. turda kendi ligimizin lideri Droylsden ile eşleştik. Bu maçta canımızı sıkan tek nokta ise genç forvetimiz Gökhan Yanık'ın yaklaşık 3 hafta süreyle aramızdan ayrılacak olması oldu...

FA CUP 3. TUR

Droylsden
    karşısında belki pek etkili oynayamadık ama son haftaların yıldızı Josh Wilson'ın golüyle turu kendi evimize taşımayı bildik... İstetistiklerin doğruyu yansıttığını pek düşünmüyorum, çünkü sizin de gördüğünüz gibi 11 şutlarının hiçbiri clear cut chances değil, 2'si half chances ve tam 9'u other chances...

FA CUP 3. TUR TEKRAR MAÇI

Güçlü rakibimiz karşısında dakika 11'de sol bekimiz Gez Mulholland'ın sakatlanmasına ve 18'de kalemizde golü görüp maça demoralize bir biçimde başlamamıza rağmen Droylsden'ı üçleyip evine yolluyoruz ve 4. tura yükseliyoruz! Son haftaların formda ismi Josh Wilson yine mükemmel oynayarak bize galibiyeti getiren isim oluyor ve 4 golle FA Cup Gol Krallığı sıralamasında 2. sıraya yerleştiyor... Maçı tam 295 taraftarımızın izlemesi de güzel detaylardandı...

Bu galibiyetle birlikte FA Cup 4. Tur'daki rakibimiz bir üst ligden York City oldu. Hem bizden güçlü bir rakip olmaları hem de maçı deplasmanda oynayacak olmamız turu bizim için imkansız kılıyor... Sahaya beraberlik için çıkacağız, ve en azından kendi ligimizde maç oynayıp gelir elde etmeye çalışacağız.

Önümüzde zorlu bir fikstür var. Önce ligde 4. sırada olan Solihull Moors deplasmanına çıkacağız ve tam bir hafta sonra York deplasmanında gidip tam 2 gün sonra lige döneceğiz. Bu süre zarfında oyuncularımın kondüsyonlarını nasıl yüksek tutacağım bunu ben de bilmiyorum.

Bu arada Solihull 16 puanla dördüncü, biz de yine 16 puanla beşinciyiz. Mutlaka kazanmamız gereken bir maç ama sakat ve yorgun çok. Umarım, en azından yenilmeyiz...

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Oyunda bi tane Ahodikpe çıktı, o da Euloge Ahodikpe. Umarım kastettiğin adam budur.

Valla bu adam bana işkenceyle bile gelmez bu bir, başka bir takıma gitmiş bu iki, üçüncüsü; onun maaşını ben hayatta karşılayamam Belki gelecek seneye kardeşim...
    valla hacı adam oydu ama başka takıma gitmiş olması üzücü hangi takımdaymış peki ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

valla hacı adam oydu ama başka takıma gitmiş olması üzücü hangi takımdaymış peki ?
    Benden bir üst ligdeki bir takıma gitmiş ve haftalık 1k pound alıyor; bizim takım olarak haftalık maaş bütçemiz 500 pound hatta onu da 250 pound aştık

Mesaj Yetkileri