Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Macaristan kazanır

9 26.47%
  • Berabere biter

13 38.24%
  • Türkiye kazanır

12 35.29%
Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 235 sonuç

Konu: Macaristan - Türkiye | 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default Macaristan - Türkiye | 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Mutlak 3 Puan almamiz gereken bir karsilasma artik puan kaybina tahamulumuz olmamali.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Romanya maçını görünce, bu maçtan da pek bir beklentim yok. Berabere biteceğini düşünüyorum. Umarım, ben yanılırım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beraberlik kokan bir maç ancak galibiyet harici bir skor ise şansımızı çok azaltır. Ben berabere kalacağımızı düşünüyorum.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    11

Mehmet Topal, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'dan sonra GG'de sakatlanarak kadrodan çıkartılması bana normal gelmiyor.Hele Selçuk İnan'ın hiçbirşeyinin olmadığına adım gibi eminim.Birşeyler dönüyor Milli takımda.Muhtemelen bu işin sonu Abdullah Avcı'nın yollanmasıyla sonuçlanacak.Bugün basında Mustafa Denizli, Cuper isimleri dolaşmaya başlamış bile.Zaten Romanya mağlubiyetiyle az olan şansımızı neredeyse tamamen bitirdik.Belki çok karamsarım ama bundan sonrası formalite maçları.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Kapalı oyunu tercih eden, bekleyen takımları açmakta hep zorlandık, kulüpler bazında da bu böyle, milli takımda da. Macaristan'ın da karşımızda öyle gümbür gümbür oynamaya çalışacağını düşünmüyorum açıkçası. Grupta hala şansımız var ama bunun için daha özgüvenli, daha arzulu mücadele etmek gerek, coşku gerek. Son Romanya maçında Emre Belözoğlu, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Arda dışında kimse de göremedim bunları. İster istemez karamsar düşünmemize yol açıyor mevcut durum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

YD gruptan cikamasak bile Abdullah Avciyla devam dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

[YOUTUBE="368S8dy1Irk"]..[/YOUTUBE]

Bugun 1461 Trabzonun macini izliyecektim, olaylar cikti iptal oldu, ondan sonra TRT altin anlar programi yayinladi ve bu goruntu yayinlandi. Acaba tekrar boyle sevinebilecekmiyiz ?

Avrupa 2008'deki gibi tekrar sevinebilecekmiyiz ?

96'da basliyan cikisimiz Terim,Denizli ve Gunes'in buyuk basarilari Hiddink'ten sonra dususe gecti, ustune bide sorusturmasi sudur budur derken artik herseyi 0'ladik gibi.

Usteki yorumlar gibi benimde artik beklentim yok.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    YD gruptan cikamasak bile Abdullah Avciyla devam dedi.
    İstikrar istiyor..bu normal ama...Çeşitli bahanelerle..milli takımdan çıkan oyuncular..var...eğer macaristana yenilirsek gruptan çıkmamız mucizelere kalır...Tek eksik..eski milli duygu kalmamış..artık hiç kimse milli takıma gitmek istemiyor...çünkü eleştiriye tahmüllü yok oyuncuların..herkes süpersin on numarası denmesini bekliyor..

Ben olsam "VOLKAN DEMİREL,GÖKHAN GÖNÜL,HASAN ALİ,ARDA TURAN,MEHMET TOPAL,HAMİT ALTINTOP,SEMİH KAYA,SELçUK İNANA,UMUT BULUT,EMRE BELEZOĞLU,NURİ ŞAHİN,SERCAN SARAER,TUNAY TORUN,BEKİR İRTEGÜN"...

Bunları milli takıma cağırmazdım...beğenmemekten değil..Çünkü bu oyuncularda eski hırs kalmamış..takımı bozuyorlar..Anadolu takımlardan çok daha iyi oyuncular cıkartırdım..hırslı,galibiyet istiyen...ama bunlar..o kadar havalı ki..kendini milli takımın üstünde görüyor..bu yüzden cağırmazdım...Ki bu oyuncular hiç birini beğenmiyorum..benim oyun mantiliteme ters...

Sergen Yalçın "MİLLİ TAKIMDA,AMATÖR RUHLU PROFESYONELLERİN,OYNAMASI LAZIM..NE SAKATLIĞINDAN BAHSEDİYOR...BİZİM ZAMANIMIZDA BİR OYUNCU SAKAT OLUCAK VE OYNAYAMACAK.OYUNUCAKSIN DERDİK..BURASI MİLLİ TAKIM KENDİ TAKIMINDA OYNAMA DERDİK..YENİLDİĞİMİZDE..BÖYLE GAZETELERE CIKIP TEK KELİME ETMEZDİK..AMA ŞİMDİ BAKIYOSUN..ADAM MAĞLUP OLSADA CIKIP ŞOV YAPIYOR"...

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Eski maçları yayınlıyorlar da Hakan Şükür bela olmuş eski maçlarda Macaristan'a yahu

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Macaristan yener Abdullah Hoca'nın kelle gider diye düşünüyorum.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    [YOUTUBE="368S8dy1Irk"]..[/YOUTUBE]

Bugun 1461 Trabzonun macini izliyecektim, olaylar cikti iptal oldu, ondan sonra TRT altin anlar programi yayinladi ve bu goruntu yayinlandi. Acaba tekrar boyle sevinebilecekmiyiz ?

Avrupa 2008'deki gibi tekrar sevinebilecekmiyiz ?

96'da basliyan cikisimiz Terim,Denizli ve Gunes'in buyuk basarilari Hiddink'ten sonra dususe gecti, ustune bide sorusturmasi sudur budur derken artik herseyi 0'ladik gibi.

Usteki yorumlar gibi benimde artik beklentim yok.
    O 3 isim de "başarısız" olduğu için gönderildi veya gitti. İsimlerin bu kadar önemli olduğunu düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Macaristan oynamaya yönelik futbol sergilerse şansımız var şu an için Milli Takım'ın yanında büyük takımlarımız da oynamaya yönelik futbolu cezalandırabiliyor; fakat tam tersini yapamıyor, kapanan bekleyen oyunu soğutan takımlara karşı gittikçe açılıyor, yükleniyoruz fakat becerisizlik ve şansızlıkla birlikte boşluk yakalayamadıkça moralimiz gittikçe bozuluyor, sinirleniyoruz ve en sonunda olumsuzluklardan dolayı kötü goller yeyip hiç olmayacak takımlara yeniliyoruz.. Onun için Macaristan'ın neler yapabileceği kesinlikle analiz edilmiştir fakat bizim kafamızda bitirmemiz gereken en büyük sorun futbolda dominant oynamak her zaman skor alınacağı anlamına gelmiyor.. ama ne yazıkki sabırlı şekilde bekleme oyununu da oynayabilecek oyunculara sahip değiliz.. Dominant futbol oynanıp da başarılı olunabilme şansı vardır fakat burda da bence Abdullah hocanın çok direttiği tercihlerini başımızı ağrıtıyor, bu tercihler başarılı olabilir fakat başarısız olduğu zamanlarda da stratejiyi hızlıca değiştirebilmek gerekli; benim gördüğüm kadarıyla hocanın elinde tek bir plan var oyun içinde birşeyler yapmasını beklediği isimler etkisiz kalınca onları almamakta diretiyor, onun dışında yaptığı oyuncu değişiklikleri ile de bu planı devam ettirmek istiyor ama işleyemeyen planı değiştirmek gibi bir düşüncesi yok.. Bence Milli Takım diretmenin ve kendini kabul ettirmenin yeri değildir, ben Abdullah hocanın kendini İBB'de kanıtladığını ve Milli Takım görevi boyunca hem basın ile ilişkilerinde hem de yedek kulübesinde çok gergin olduğunu düşünüyorum. Bu da ister istemez hocanın bu görevi kaldıramadığı gibi bir intiba uyandırıyor bende.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Macaristan bizi yenebilicek güçte olan bir takım, son 3 sezondur istikrarlı skorlar alıyorlar. Evinde mutlaka kazanmak isteyeceklerdir, Dzsudzsak sakatlanmış diye okumuştum ama gene de etkili ve iyi bir takımlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    O 3 isim de "başarısız" olduğu için gönderildi veya gitti. İsimlerin bu kadar önemli olduğunu düşünmüyorum.
    3 isimde başarısız diye yollandı ama her iyi oldukları dönemde keşke onlar olsaydı dendi.Bende bunu anlamıyorum bu adamların iyi olduğuna herkes inanıyor madem oradayken onlara neden sozsuz bir güen olmuyor onu anlamıyorum.Bizizim 82 puanla tamamladığımız sezonda Hiddink yerine Şenol Güneşş çok iyi olur Şenol hoca hem TS hemde milli takımı çalıştırsın dedi herkes.Geçen sene sonuna doğruda gs iyi gidince herkes Terim hem gs hemde milli takımı çalıştırsın dedi. Arkadaş bu adam 2 yıl önce yollandı bu takımdan ne çabuk unutuyoruz herşeyi.

Bencede artık isimlerin bir önemi yok ülkemizde futbol adına hiçbirşey yok.Ne bir kulübe nede milli takıma dolu dolu oynuyorlar helal olsun diyemiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Şenol Güneş'in 2000-2004 arasındaki yönetimi bence başarısız değildi. 48 yıl aradan sonra gelen Dünya Kupası vizesi, Dünya Kupasında 3.lük, ardından Konfederasyon Kupasında yeni bir jenarasyon ve orada elde edilen 3.lük, Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde İngiltere ile kapışılan ve 1 puanla kaçan liderlik... Onun dönemindeki tek başarısızlık ; Letonya ile oynanan baraj maçının kaybedilmesi. O gün Şenol Güneş'i kendimizi kaf dağının ardında sanan bir futbol ülkesi sandığımız için göndermesek bence daha fazlasını çok rahat verebilecekti.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kaliteli oyuncularımız yok, isimler bize alışık olduğumuz için iyi gibi geliyor ama aslında başarılı dönemlerle kıyaslanırsa oyuncu kalitesi düşük. Bunun yanında eldeki malzemeyi iyi kullanacak isimleri de bulamıyoruz.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş'ı neredeyse borçsuz alıp borç batağına süreklemiş bir isim. Futboldan anladığı, futbolu yönetebildiği tartışılır.

Milli Takım kaptanı Emre Belözoğlu, Azerbaycan maçı sonrası milli takımı bırakmayı düşündüğünü dile getirmiş bir isim.

Milli Takım teknik direktörü Abdullah Avcı, İBB gibi baskı altında olmadığı bir kulüpte istikrarı ile öne çıkmış, parayı bastırıp aldığı yabancılarla bu istikrarı sağlamış, bir tane genç oyuncu çıkaramamış bir isim. Oyuncu tercihlerini açıklarken, bizimle daha çok vakit geçirdi, ligin en iyi, en formda oyuncusu oynayacak diye bir kural yok diyebilen, her maça farklı bakıyoruz deyip Hollanda deplasmanında da içerdeki Romanya maçında da benzer anlayışta oyunu sahaya koyan bir teknik direktör.

Milli Takım oyuncuları, pek çoğu Ümit Milli seviyesinde bile adını duyuramamış, iyi ki Almanya'dan kaptık (!) diye sevindiğimiz, gurbetçi ağırlıklı, yurt içinde oynayan bazı oyuncuların kendi takımlarında bile Türk statüsü kontenjanından ekmek yediği oyunculara sahibiz.

Taraftar, işler iyiyken dağ başını duman almış ile örnek bütünlük gösteren, ters skorlarda veya oyuncu hareketlerinde stadına göre saçma sapan tepkiler veren, kırmızı veya beyaz bir kıyafet yerine kulüp takım forması giyerek maça gitmeyi tercih eden bir taraftarımız var.

Başarı beklemekle haksızlık yapıyoruz bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Şenol Güneş'in 2000-2004 arasındaki yönetimi bence başarısız değildi. 48 yıl aradan sonra gelen Dünya Kupası vizesi, Dünya Kupasında 3.lük, ardından Konfederasyon Kupasında yeni bir jenarasyon ve orada elde edilen 3.lük, Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde İngiltere ile kapışılan ve 1 puanla kaçan liderlik... Onun dönemindeki tek başarısızlık ; Letonya ile oynanan baraj maçının kaybedilmesi. O gün Şenol Güneş'i kendimizi kaf dağının ardında sanan bir futbol ülkesi sandığımız için göndermesek bence daha fazlasını çok rahat verebilecekti.
    Şenol Güneş'e büyük haksızlıklar yapıldı ve hala kendisi bunları unutmuyor.İşi hakızlıkla bırakmayıp ahlaksızlığa bile vardırdılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Letonya demeyin ya, hala hatırlıyorum, çek bir Letonya diye manşetler atıyordu gazeteler. Kura çekimi sonrası iş bitmiş gibi sevinenler falan. Kendi kendimizi rahatlamıştık, oyuncuların motivasyonunu bozmuştuk resmen.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bu maçı kazansak ne olur ki grupta Hollanda,Romanya varken. Kendi sahanda Romanya'ya yenilerek rakibine dokuz puanlık maçı verdin. Daha önce hiç bu kadar kötü başlangıç yaptığımız eleme grubunu hatırlamıyorum. Bu karşılaşmayı kaybedersek hiç şansımız kalmayacak.
    Last edited by Mamadou : 15.Ekim.2012 at 04:10

Smile

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Letonya demeyin ya, hala hatırlıyorum, çek bir Letonya diye manşetler atıyordu gazeteler. Kura çekimi sonrası iş bitmiş gibi sevinenler falan. Kendi kendimizi rahatlamıştık, oyuncuların motivasyonunu bozmuştuk resmen.
    Verpakovskis ) bir de gol sevincleri cok guzeldi çıkartma yapmışlardı

Macaristan gercekten kötü bir takım Romanya ile karıştırmamak gerek.Deplasman olmasından ötürü biraz zorlanacagız ama zor da olsa kazanırız.

parayı bastırıp aldığı yabancılarla bu istikrarı sağlamış, bir tane genç oyuncu çıkaramamış bir isim. .
    Kısmen katılırım, IBB'den çok büyük bir yetenek çıkıp bir yere transfer olmamıştır ama oynattıgı coğu oyuncunun önceden üst lig tecrubesi yoktu hep altyapılardan oyuncular getirdi. Ayrıca Abdullah Avcı GS Altyapısında çalışmış şu an begendiğimiz alt yapı ürünü çoğu oyuncuyu o eğitmiştir.(Arda,aydın gibi)

Ülkenin bütün altyapılarına hakim, genç oyuncu cıkarmak konusunda ülkemizin en iyisidir.

Şimdi yiğidi öldürelim ama hakkını verelim.

Asıl soru bu adamın hocalıgında harikalar yaratan u17'deki oyuncular şu an ülkemizde nerede?
    Ozgur Can'ı ya da Muhammet Demir'i milli takıma alsa neler olur kim bilir. Ama o dönem Fabregaslara karşı Ronaldo'lara karşı, Neuer'lere karşı bu çocuklar ne maçlar çıkarmışlardı. Bilmem bilir misiniz ama Muhammet Demir'in Ter Stegen'e frikikten bir golu de mevcut. Ter Stegen'i Barca izliyor, Muhammet antepte sürünüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Bu maçı kaybedersek Abdullah hoca gider. Kadrodan çıkartılan oyuncuların neden çıkarıldıkları muamma. Macaristan kapanırsa eğer onlarıda yenemeyiz. Ekstra bir gol bulamazsak bence işler dahada kötü olur. Kapalı defansa karşı ne GS'nin nede milli takımın pek sliahı olmadığı açık. 4 maç izledim ordu braga eskişehir ve romanya bu maçların hepsinde rakipler kapalı oynadı ve sadece 1 puan çıktı bu maçlarda. Neyse uzun lafın kısası bu maçı kaybedersek herşey bu turnuva için hayal olur.Bence kazanamayız. Oyum macarlardan yana

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post
    Bu maçı kaybedersek Abdullah hoca gider. Kadrodan çıkartılan oyuncuların neden çıkarıldıkları muamma. Macaristan kapanırsa eğer onlarıda yenemeyiz. Ekstra bir gol bulamazsak bence işler dahada kötü olur. Kapalı defansa karşı ne GS'nin nede milli takımın pek sliahı olmadığı açık. 4 maç izledim ordu braga eskişehir ve romanya bu maçların hepsinde rakipler kapalı oynadı ve sadece 1 puan çıktı bu maçlarda. Neyse uzun lafın kısası bu maçı kaybedersek herşey bu turnuva için hayal olur.Bence kazanamayız. Oyum macarlardan yana
    Gs ile Türkiye'yi neden karıştırıyosunuz, Galatasaray'dan mı kuruluyor o kadro ayrıca biz Galatasaray kadar da atak yapamıyoruz kapalı da

Ben çıkabileceğimizi düşünüyorum gruptan kazanırsak 6 puan Hollanda yener diye düşünüyorum Romanya'yı..

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Eğer yenilirsek çok az olan şansımız biter.Yenilirsek kalan maçlarda da takımın başına Yılmaz Vural'ı getirsinler adama bi şans versinler bakalım

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Eğer yenilirsek çok az olan şansımız biter.Yenilirsek kalan maçlarda da takımın başına Yılmaz Vural'ı getirsinler adama bi şans versinler bakalım
    Elazığ'a gitti onu bile kaçırdık

Yenilmeyiz yahu şu takım'a da yenileceksek artık çağırmayın zaten o 11'deki adamları gerçi Romanya'ya bile yenildi bu takım..

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

@ Threep reyiz karşılaştırma yapmadım ki izlediğim son 4 maçtan bahsettim bir gs lik olarak ta gs nin maçını izlicem tabi Adana demirsporumu izleyek gardaş? ben sadece kapalı defansa hem tuttuğum takımın hemde milli takımın pek sliahı olmadığı söylemek istemiştim. Yanlış anlaşılmaya sebep vermek istemezdim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Arda maçta oynayamayacakmış. Ne çok sakat verdik ya..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arda maçta oynayamayacakmış. Ne çok sakat verdik ya..
    Geçmiş olsun o zaman.
    Burak-Arda-Selçuk-Gökhan-Topal
    Çok önemli eksikler.Arda hücumda bir şeyler yapmaya çalışan tek oyuncumuz.Gökhan takımın dinamosuydu.Valla çok zor oradan bir galibiyet almak.Heleki şu ana kadar gördüğümüz milli takım ile.
    Macaristanda ise sanırım dzsudzak ve bir önemli eksiği daha varmış.Beraberlik kokuyor bu maç.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Eksiklerin en öenmlisi Gökhan ve Arda.Gökhan'ın yokluğu bir şekilde doldurulur ama Arda'nın olmaması zaten can ekişen hucum organizasyonlarımızı öldürür.Heleki rakip saldırgan olmazda kapalı oynarsa çok durgun bir maç olur.Muhtemelen beraberlikle biter maç.Romanya maçıda berabere bitecek bir maçtı ancak onlarda Volkan'ın hatasından bir gol bularak kazandılar.

Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri