Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Macaristan kazanır

9 26.47%
  • Berabere biter

13 38.24%
  • Türkiye kazanır

12 35.29%
1 ile 30 arası toplam 235 sonuç

Konu: Macaristan - Türkiye | 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    [YOUTUBE="368S8dy1Irk"]..[/YOUTUBE]

Bugun 1461 Trabzonun macini izliyecektim, olaylar cikti iptal oldu, ondan sonra TRT altin anlar programi yayinladi ve bu goruntu yayinlandi. Acaba tekrar boyle sevinebilecekmiyiz ?

Avrupa 2008'deki gibi tekrar sevinebilecekmiyiz ?

96'da basliyan cikisimiz Terim,Denizli ve Gunes'in buyuk basarilari Hiddink'ten sonra dususe gecti, ustune bide sorusturmasi sudur budur derken artik herseyi 0'ladik gibi.

Usteki yorumlar gibi benimde artik beklentim yok.
    O 3 isim de "başarısız" olduğu için gönderildi veya gitti. İsimlerin bu kadar önemli olduğunu düşünmüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    O 3 isim de "başarısız" olduğu için gönderildi veya gitti. İsimlerin bu kadar önemli olduğunu düşünmüyorum.
    3 isimde başarısız diye yollandı ama her iyi oldukları dönemde keşke onlar olsaydı dendi.Bende bunu anlamıyorum bu adamların iyi olduğuna herkes inanıyor madem oradayken onlara neden sozsuz bir güen olmuyor onu anlamıyorum.Bizizim 82 puanla tamamladığımız sezonda Hiddink yerine Şenol Güneşş çok iyi olur Şenol hoca hem TS hemde milli takımı çalıştırsın dedi herkes.Geçen sene sonuna doğruda gs iyi gidince herkes Terim hem gs hemde milli takımı çalıştırsın dedi. Arkadaş bu adam 2 yıl önce yollandı bu takımdan ne çabuk unutuyoruz herşeyi.

Bencede artık isimlerin bir önemi yok ülkemizde futbol adına hiçbirşey yok.Ne bir kulübe nede milli takıma dolu dolu oynuyorlar helal olsun diyemiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Şenol Güneş'in 2000-2004 arasındaki yönetimi bence başarısız değildi. 48 yıl aradan sonra gelen Dünya Kupası vizesi, Dünya Kupasında 3.lük, ardından Konfederasyon Kupasında yeni bir jenarasyon ve orada elde edilen 3.lük, Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde İngiltere ile kapışılan ve 1 puanla kaçan liderlik... Onun dönemindeki tek başarısızlık ; Letonya ile oynanan baraj maçının kaybedilmesi. O gün Şenol Güneş'i kendimizi kaf dağının ardında sanan bir futbol ülkesi sandığımız için göndermesek bence daha fazlasını çok rahat verebilecekti.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Şenol Güneş'in 2000-2004 arasındaki yönetimi bence başarısız değildi. 48 yıl aradan sonra gelen Dünya Kupası vizesi, Dünya Kupasında 3.lük, ardından Konfederasyon Kupasında yeni bir jenarasyon ve orada elde edilen 3.lük, Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde İngiltere ile kapışılan ve 1 puanla kaçan liderlik... Onun dönemindeki tek başarısızlık ; Letonya ile oynanan baraj maçının kaybedilmesi. O gün Şenol Güneş'i kendimizi kaf dağının ardında sanan bir futbol ülkesi sandığımız için göndermesek bence daha fazlasını çok rahat verebilecekti.
    Şenol Güneş'e büyük haksızlıklar yapıldı ve hala kendisi bunları unutmuyor.İşi hakızlıkla bırakmayıp ahlaksızlığa bile vardırdılar.

Mesaj Yetkileri