Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Derbiden aldığımız 3 puanın anlamı olması için bu deplasmandan en kötü 1 puanla dönmemiz gerekiyor. Son 3 maçımızda bitiricilik farkıyla puanları topladık, oyun anlamında çok iyi değiliz. Rakibimiz de bir iyi bir kötü gidiyor, Onur Kıvrak bugünkü gibi oynamazsa galibiyete yakın olan tarafız diye düşünüyorum, güzel maç olsun, free-kick sezonunu açan Selçuk'tan bir gol daha bekliyorum.![]()
O Onur'u gordukten sonra bu maçla ilgili butun umutlarım sonduFrikikten atarsak atarız başka türlü yemez o.
1-1 bitecegini düsünüyorum İddaa'da da öyle basıcam.
Galatsaray Fenerbahçe maçındaki gibi oynarsa zorlanır.Ben olsam Elmander-Burak ikilisiyle çıkarım. Amrabat yerine Emre'yi oynatırdım.
Galatasaray sivas-fenerbahçe-trabzon 3 lüsünden beklenenden rahat 3 te 3 yapacağını düşünüyordum ve öylede devam ediyor. Bu maçıda alırız 3-1 falan biter.
Burak lütfen oynamasın artık.Umut-Elmander'den başkası yalan.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Süper Final'de 4-2 ligte 3-0 yenmiştik geçen sezon geleneği bozmayız maçı alacağımızı düşünüyorum
Taraftar rakibe gitmeyi tercih eden oyunculürü sövmeyip takıma destek vermeyi tercih ederse bu maçı alabiliriz.
trabzonspor un kendi taraftarının yaptığı baskıyı kaldıramamasını ve aynı geçen sene avni akerdeki maçlardaki gibi rahat ve net bi galibiyet bekliyorum selçuk frikikten gene atarsa avni akerde 3 maç üst üste frikikten atmış olucak![]()
Baros çok pres yapıyodu dimiBurak zaten pres yapıyo Umut gibi sağa sola koşmasımı gerekiyo pres yapması için Sercana attırdığı gol pres sonucu değil mi ? Zaten doğru olan takım halinde press yapmak takım halinde pres yapmadıkça Umut sabah akşam ordan oraya koşsun bi işe yaramaz takım halinde alanı daraltıp pres yapmamız lazım bunun içinde bi Burakı suçlayamayız
Benim şahsi görüşüm Burak büyük maçların adamı değil.Bu açık ve net..
Ben de Elmander oynasın diyorum, ancak Terim verecek son kararı. Güzel bir maç olacaktır diye düşünüyorum, başarılar iki ekibe de.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Bende izliyorum hocam maçları.Burak bu takımın en mücadele yoksunu adamı.Bizim yarı sahamızda bir kez savunma yaparken gördün mü Burak'ı ? Ben görmedim ama Umut'u gördüm.Baros ile Burak'ı aynı kefeye koyamazsın.Baros mükemmel ötesi bir oyuncuydu.Sakatlıkları yüzünden iyice korkak bir futbolcu oldu ancak ölüsü 8 gol atıp 9 asist yaptı.
Hocam atıyor da o eski pres yapan takımdan eser yok.Ben bunu Burak'a bağlıyorum ve onun as oyuncu olmasını istemiyorum.
Burak bize Şampiyonlar liginde attığı gollerle 6 puan kazandırmış bir oyuncu aynı zamanda ligde de öyle. Her koşan mücadele eden oyuncu iyi olsaydı Barış Özbek, Mustafa Sarp ve Ayhan'ı takımda tutsaydık. Her takımda Burak gibi golcü oyuncularda olmalı mücadele eden oyuncularda olmalı. Bütün takım mücadeleci olsa golleri kim atacak?
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Burakın daha bu sene hangi maç hatırlamıyorum ama 40 metre depar atıp kontrayı kestiğini hatırlıyorum bırakın şu ön yargıları adam şampiyonlar liginde 6 gol atıp gruptan çıkardı bizi hala tü kaka modundasınız ben diyorum Baros ta pres yapmıyo sen Baros mükemmel ötesi futbolcuydu diyosun ne alakaysa Burakı sevmeyebilirsin ama ona saygı duymak zorundasın valla başka birisi olsa isyan edip ülkeyi terk ederdi ne yapsa yaranamıyo
Ben Burak as takımda oynamasın istiyorum,bu kadar basit ve net.Nedeni de eskisi kadar pres yapmamamız ve oyuna sahip olamamamız.Bunu 4-4-2 için söylüyorum.Eğer 4-5-1 oynayacaksak takımın forveti Burak olur.
Yahu gerçekten sizin şu ön yargılarınız mükemmelSizleri beğendirmek için ne yapmak gerekiyor ? Mücadele etmiyorsan oynamayacakmışsın yok ya ? Her oyuncunun deli gibi pres yapma zorunluluğu mu var ? Takımda bunu Umut Bulut yapıyor,Burak pres yapmıyor diyorsanız tamam ama mücadele etmiyor,koşmuyor derseniz bende size gülerim o zaman
![]()
Yukarıda Cenker yazmış Burak Yılmaz büyük maçların adamı değil diye.Umut Bulut büyük maçların adamı mı ? Şampiyonlar liginde atılmış 6 gol,ligde atılmış o kadar gol var.Yok ben anladım taraftar bir oyuncuya deli gibi ön yargıyla bakıp,kafayı taktıysa o oyuncu isterse 50 gol atsa da yaranamaz.Bayılıyorum sizlere Burak gol atınca aslanım Burak,gol atamayınca oynamasın Burak.Devam edin arkadaşlar çok çok objektif eleştiri yaptığınız için bende izlemekten keyif alıyorum maalesef![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Ön yargı falan değil oynayışına göre yorum yapıyorum.İstemiyorum oynamasın.Elmander-Umut bana daha yakın geliyor.Şu güne kadar Burak'ı savundum ama yok ciddi ciddi inceliyorum Burak'ı sizin gözünüze batmıyor olabilir ancak ben kıl olmaya başladım.Yakında sizde sızlanmaya başlayacaksınız adım gibi eminim.Gol atması sadece bazı şeyleri gözden kaçırıyor.
Senin benim onun istemesiyle olmuyor yalnız.Fatih Terim'in kararı ve oldukça da memnun olduğu gözüküyor.Hocanın gözüne batmıyor,bizim gözümüze batmıyor sadece bir kesimin gözüne batıyor bende anlayamadım gitti.Bu adam as forvet olarak alında Elmander'in yanında Umut Bulut'da kiralık olarak rotasyon oyuncusu olarak alındı,yoksa bonservisiyle alınırdı.Burak,bu takımın forveti şu anda ve çok büyük bir şey olmadıkça da orada kalacağına eminim.
Zaman gösterecek işte onu,pat diye kanıtlayamam kimseye.Gönül ister ki daha iyi olsun ancak ben pek umut görmüyorum.
Galatasaray şu haliyle Trabzonspor karşısında çok net bir galibiyet alır. Dün izlediğim Eses maçında kazanmasına rağmen Trabzonspor çok kötü oynadı. Onur 5,6 tane net %100'lük pozisyonu önledi. Bir Onur birde Adrian çabalıyor takımın kalan kısmı resmen dökülüyor. Trabzonspor'un savunmasına diyecek bir şey yok zaten en büyük sorun orası. Son maçlardaki gibi oynarsa Trabzonspor çok rahat teslim olur ama yok bu maça ayrı bir motivasyonla çıkarlarsa başa baş geçer. Ayrıca Trabzonspor taraftarı da Burak ve Selçuk ile uğraşmak yerine kendi takımlarına destek vermeli.
Burak Yılmaz hakkındaki ön yargılara gerçekten gülüyorum artık ben. Bence Burak'n bu kadar eleştirilmesinin nedeni oynayan oyuncu yani oynatma özelliği 0 hatta eksilerde. Bu yüzden bu kadar eleştiriliyor ama Burak sonuç olarak 15 gol atmış şuana kadar.Bu yeterli benim için.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Bu da benim kişisel görüşüm zaten yani sana soruyorum Umut Bulut,Burak'dan daha mı çok büyük maç futbolcusu.Tek senin dememen doğru olduğunu göstermiyor maalesef.Zaten sadece o 3 cümle senin için geçerli diğerleri Galatasaraylı arkadaşlara.
Umut Bulut öyle çok üst düzey biri olmayabilir en azından takım oyuncusu,bireysel değil.
En azından,neyse ki falan kurtarmaz bizi.Çok uçuk örnekler verirdim de şimdi bireysellik de lazım takım oyunu da.
Umut standart bir oyuncu yapabildikleri belli ve her maç onun altına düşmüyor diyebilirim.
Ancak, Burak öyle değil.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!