Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

4 14.29%
  • Berabere

12 42.86%
  • Galatasaray

12 42.86%
1 ile 30 arası toplam 163 sonuç

Konu: Trabzonspor - Galatasaray | STSL 17. Hafta

Hybrid View

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Burak lütfen oynamasın artık.Umut-Elmander'den başkası yalan.
    Bu Burak agzıyla ejderha tutsa yaranamıycak değil mi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Bu Burak agzıyla ejderha tutsa yaranamıycak değil mi
    Evet,Umut orada yırtınıp pres yaparken Burak'ın sadece izlemesi benim hoşuma gitmiyor.Mücadele etmeyeceksen hiç oynama arkadaş.

Bu arada içime doğdu,Hamit siftah yapacak.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Evet,Umut orada yırtınıp pres yaparken Burak'ın sadece izlemesi benim hoşuma gitmiyor.Mücadele etmeyeceksen hiç oynama arkadaş.

Baros çok pres yapıyodu dimi Burak zaten pres yapıyo Umut gibi sağa sola koşmasımı gerekiyo pres yapması için Sercana attırdığı gol pres sonucu değil mi ? Zaten doğru olan takım halinde press yapmak takım halinde pres yapmadıkça Umut sabah akşam ordan oraya koşsun bi işe yaramaz takım halinde alanı daraltıp pres yapmamız lazım bunun içinde bi Burakı suçlayamayız

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Benim şahsi görüşüm Burak büyük maçların adamı değil.Bu açık ve net..

Ben de Elmander oynasın diyorum, ancak Terim verecek son kararı. Güzel bir maç olacaktır diye düşünüyorum, başarılar iki ekibe de.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Baros çok pres yapıyodu dimi Burak zaten pres yapıyo Umut gibi sağa sola koşmasımı gerekiyo pres yapması için Sercana attırdığı gol pres sonucu değil mi ? Zaten doğru olan takım halinde press yapmak takım halinde pres yapmadıkça Umut sabah akşam ordan oraya koşsun bi işe yaramaz takım halinde alanı daraltıp pres yapmamız lazım bunun içinde bi Burakı suçlayamayız
    Bende izliyorum hocam maçları.Burak bu takımın en mücadele yoksunu adamı.Bizim yarı sahamızda bir kez savunma yaparken gördün mü Burak'ı ? Ben görmedim ama Umut'u gördüm.Baros ile Burak'ı aynı kefeye koyamazsın.Baros mükemmel ötesi bir oyuncuydu.Sakatlıkları yüzünden iyice korkak bir futbolcu oldu ancak ölüsü 8 gol atıp 9 asist yaptı.

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Tamam işte Umut yırtınıyor pres yapıyor Burak da o pres sonucu doğabilecek pozisyonlar için fırsat kolluyor. Fırsatcı golcu Burak

Hamit için de umarım öyle olur.
    Hocam atıyor da o eski pres yapan takımdan eser yok.Ben bunu Burak'a bağlıyorum ve onun as oyuncu olmasını istemiyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bende izliyorum hocam maçları.Burak bu takımın en mücadele yoksunu adamı.Bizim yarı sahamızda bir kez savunma yaparken gördün mü Burak'ı ? Ben görmedim ama Umut'u gördüm.Baros ile Burak'ı aynı kefeye koyamazsın.Baros mükemmel ötesi bir oyuncuydu.Sakatlıkları yüzünden iyice korkak bir futbolcu oldu ancak ölüsü 8 gol atıp 9 asist yaptı.

Hocam atıyor da o eski pres yapan takımdan eser yok.Ben bunu Burak'a bağlıyorum ve onun as oyuncu olmasını istemiyorum.
    Burakın daha bu sene hangi maç hatırlamıyorum ama 40 metre depar atıp kontrayı kestiğini hatırlıyorum bırakın şu ön yargıları adam şampiyonlar liginde 6 gol atıp gruptan çıkardı bizi hala tü kaka modundasınız ben diyorum Baros ta pres yapmıyo sen Baros mükemmel ötesi futbolcuydu diyosun ne alakaysa Burakı sevmeyebilirsin ama ona saygı duymak zorundasın valla başka birisi olsa isyan edip ülkeyi terk ederdi ne yapsa yaranamıyo

Tamam işte Umut yırtınıyor pres yapıyor Burak da o pres sonucu doğabilecek pozisyonlar için fırsat kolluyor. Fırsatcı golcu Burak

Hamit için de umarım öyle olur.

Mesaj Yetkileri