Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

4 14.29%
  • Berabere

12 42.86%
  • Galatasaray

12 42.86%
1 ile 30 arası toplam 163 sonuç

Konu: Trabzonspor - Galatasaray | STSL 17. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ön yargı falan değil oynayışına göre yorum yapıyorum.İstemiyorum oynamasın.Elmander-Umut bana daha yakın geliyor.Şu güne kadar Burak'ı savundum ama yok ciddi ciddi inceliyorum Burak'ı sizin gözünüze batmıyor olabilir ancak ben kıl olmaya başladım.Yakında sizde sızlanmaya başlayacaksınız adım gibi eminim.Gol atması sadece bazı şeyleri gözden kaçırıyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ön yargı falan değil oynayışına göre yorum yapıyorum.İstemiyorum oynamasın.Elmander-Umut bana daha yakın geliyor.Şu güne kadar Burak'ı savundum ama yok ciddi ciddi inceliyorum Burak'ı sizin gözünüze batmıyor olabilir ancak ben kıl olmaya başladım.Yakında sizde sızlanmaya başlayacaksınız adım gibi eminim.Gol atması sadece bazı şeyleri gözden kaçırıyor.
    Senin benim onun istemesiyle olmuyor yalnız.Fatih Terim'in kararı ve oldukça da memnun olduğu gözüküyor.Hocanın gözüne batmıyor,bizim gözümüze batmıyor sadece bir kesimin gözüne batıyor bende anlayamadım gitti.Bu adam as forvet olarak alında Elmander'in yanında Umut Bulut'da kiralık olarak rotasyon oyuncusu olarak alındı,yoksa bonservisiyle alınırdı.Burak,bu takımın forveti şu anda ve çok büyük bir şey olmadıkça da orada kalacağına eminim.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Mesaj Yetkileri