SS Lazio !

FM/CM Serilerine başladığımda aldığım ilk takımla FM 2015'e veda kariyeri yapmaya karar verdim , uzun zamandır doğru düzgün zaman ayıramadım kendime . Sizlerinde destekleriyle uzun soluklu keyifli bir İtalya macerasına başlayalım . Yaz sezonunda ki hemen hemen her transferi içeren , geçtigimiz sezozunun güncel lig sıralamalarıyla avrupaya giden takımları da içeren bir yama kullanıyorum kendi yapımım değil.

Klüp hakkında ufak bir bilgi vermek gerekirse ;
Società Sportiva Lazio (S.S. Lazio), 9 Ocak 1900 yılında İtalyan Ordusu mensupları tarafından kurulmuş bir Roma kulubüdür
Tahmin ediceğiniz üzere aynı SS Lazio'nun ezeli rakibi As Roma'dır.

2 Dünya savaşı sırasında bir çok takım isminde değişikliğe gitmiş olmasına rağmen zamanın devlet başkanı Benito Mussolini'ninde desteklediği Lazio ismininde herhangi bir değişikliğe gitmemiş ve taraftarıyla birlikte siyasetin içinde tarafını her zaman belli eden bir takım olmuştur .

Gel gelelim bizim siyasetle işmiz yok

2 Kere İtalya ligini şampiyon olarak tamamlayabilen Lazio , 6 kere İtalya kupasını , 1 kere eski adıyla Kupa Galipleri Kupası şimdi ki adıyla şampiyonlar ligini kazanmayı başarmıştır . Bu zaferin hemen ertesi sezonunda süper kupayıda kazanma başarısı gösteren Lazio uzun süredir gerek avrupada gerek İtalya'da başarıya aç bir takım .

Takımın Tartışmasız En Önemli İsmi

A. Candreva

Tecrübeli Kalecimiz

Federico Marchetti

Elimizde Tutabildiğimiz Sürece Gelecegimiz

Keita Balde

Geçtiğimiz sezonu 3. olarak bitirerek Şampiyonlar Ligi için ön eleme oynama hakkımız bulunmakta . Şampiyonlar ligine Playoff turundan başlıcaz muhtemel rakiplerimiz içerisinde gönül verdiğim ve gerçekten ilk sezonumda kesinlikle karşılaşmak istemediğim takımlar var işin en güzel yanı en kötü ihtimalle avrupa ligi gruplarından devam edicez avrupaya önümüzde bir hazırlık dönemi var . Şimdiden güzel dilekleriniz için teşekkür edip kariyere başlıyorum

Bir sonra ki paylaşımımda hazırlık dönemimizi , kadroya katılan-ayrılan isimleri paylaşıcam , daha çok hikaye tadında sizlerinde hikayeye dahil olabilceginiz bir serüvene başlıyoruz yolumuz açık olsun