Eyvallah dostum teşekkür ederim kendisine İtalya'nın bilinmeyen yönlerini gösterdim hiç bir yere gidemez
Sağ'da oynatıyorum fakat Bireysel Direktiflere agırlık verdim Candreva'da istediğim şeyi sahaya yansıtıyor açıkcası
Hayat o kadar eğlenceli o kadar basit ve o kadar güzel yaşanır olmuştu ki anlatamam . Artık İtalya'da yaşıyor İtalya'nın ünlü takımlarından bir tanesini yönetiyor ve gayet güzel para kazanıyordum . Kulüple anlaşmaya vardıktan 1 hafta sonra İtalya'ya döndüm ben gelmeden benim kalmam için 3-4 tane ev bulmuşlar tek tek gezdirdiler en sonunda bir tanesinde karar kılabildim . Sözleşmeyi imzalarken BAŞKAN BAŞKAN KALEM YAZMIYO hihihi esprisini yapmasam sanki biraz daha yüksek bir imza parası alabilirdim ama olsun bunada şükür ,parayı alır almaz kendime güzel bir kaç takım elbise aldım artık nerede olduğumun farkına varmam gerekiyordu.
O pahalı takım elbiseyi üzerime geçirdikten sonra futbol direktörümüz Iglı Tare ile görüşmek için sözleştigimiz yere doğru gitmeye başladım , yoldayken Türkiye'den bir kaç arkadaşım beni aradı bazı spor muhabirlerinin benimle konuşmak istedigini bunun içinde arkadaşlarımla iletişime geçtigini öğrendim . Sosyal medya üzerinden çok yakın bir zamanda hem bir transfer için hem de yarım kalan bir kaç işim için Türkiye'ye döneceğimi geldiğim zaman röportaj tekliflerini değerlendirecegimi belirttim .
Bu sırada Sayın Iglı Tare ile buluşcagımız yere varmıştım , bir kaç dakika sonra o da geldi gelir gelmez , ''- NASIL OLUR DA TÜRKİYE'DEN BİR TRANSFER GİRİŞİMİMİZ OLACAGINI SÖYLERSİN '' dedi ...
Ulan siz yıllardır Burak Yılmaz'ın peşinden koşuyosunuz yarın bütün Spor Medyası Lazio yine Burak'la ilgileniyor yazıcak ne kafana takıyosun sanki Burak'la ilgileniyoruz ... Diyemedim :/
Aramızda ki bu tatlı konuşmadan sonra ben ona istediklerimi anlattım o Lazio'da işlerin nasıl yürüdüğünü , Lazio ile anlaşmadan önce izledigim takip ettigim eğer maddi olanakları çok zorlamıcaksak alınmasını istedigim bazı oyuncuları söyledim en kısa zamanda bana geri döneceğini söyledi .
Çok güzel değil mi? Ben istiyorum o gidiyor önce bonservis konusunda anlaşıyor sonra oyuncunun alacagı maaşla uğrasıyor ee bana sadece bu takımı çalıştırmak ve kupalar kazanmak kalıyordu .
Eğer İtalya'da yaşıyorsanız güzelde para kazanıyorsanız hele bir de bekarsanız , futbola odaklansanız iyi edersiniz ...
Günler günleri kovalarken transferlerden gelen bir iyi bir kötü haberler zaman zaman mutlu edip zaman zaman moralimi bozsada antrenmanlarda her şey yolundaydı , takım bana ben takıma inanmaya başladık .Tabi ki günün 24 saati antrenman sahalarında değildim hem İtalyanca ögrenmem de gerekiyordu , neyse belki bizim Igle Tare diye yazılan futbol direktörü buraları okur falan özel hayata şimdilik değinmiyim oraya sonra dönücez
Futbola Dönelim
Benim için gayet yeterli bir hazırlık dönemi geçirdik takımdan istediklerimi yerine getirebilceklerine her gün daha fazla inanmaya başladım . Hazırlık döneminde maalesef tecrübeli forvetimiz Miroslav Klose'nin omzu çıktı 2 ay gibi bir süre bizimle olamayacak sezon başını kaçırması hem onun için hemde bizim için üzücü .

Hiç kuşkusuz ki hazırlık döneminin yıldızı Sırp forvetimiz Filip Djordjevic oldu . Candreva'nın üzerine kurmaya çalıştım takımı kendisi bu yükü kaldırabilcek ender futbolculardan biri , ona ne yapıcagını anlatmak yerine takımın geri kalanıyla ilgilendim hazırlık döneminde . Glentoran , Toronto FC ve Linfield gibi kolay takımların yanı sıra bize ipucu verebilcek Ajax ve Partizan maçlarıyla birlikte hazırlık dönemini sonlandırdık . Maç raporları oldukça iyi yönde takım benim ne istediğimi çok kısa bir süre sonra daha iyi anlayacaktır
Şampiyonlar ligi için önümüzde tek bir engel var Playoff turunda rakibimiz Ukrayna temsilcisi S.Donetsk .Uzun yıllardır şampiyonlar liginin emektarı olmayı başaran Lucescu'nun öğrencileri kadrosundan ayrılanlar olmasına rağmen her takımın başına dert açabilcek bir takım ayrıca bizden daha iyi bir takım olduklarını söylemekten çekinmiyorum , elimizden geleni yapıp şampiyonlar ligi gruplarına kalmak istiyoruz