Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: Sinyor Olabilme Çabaları - I.Sezon SS LAZIO

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Default Sinyor Olabilme Çabaları - I.Sezon SS LAZIO

SS Lazio !

FM/CM Serilerine başladığımda aldığım ilk takımla FM 2015'e veda kariyeri yapmaya karar verdim , uzun zamandır doğru düzgün zaman ayıramadım kendime . Sizlerinde destekleriyle uzun soluklu keyifli bir İtalya macerasına başlayalım . Yaz sezonunda ki hemen hemen her transferi içeren , geçtigimiz sezozunun güncel lig sıralamalarıyla avrupaya giden takımları da içeren bir yama kullanıyorum kendi yapımım değil.

Klüp hakkında ufak bir bilgi vermek gerekirse ;
    Società Sportiva Lazio (S.S. Lazio), 9 Ocak 1900 yılında İtalyan Ordusu mensupları tarafından kurulmuş bir Roma kulubüdür
    Tahmin ediceğiniz üzere aynı SS Lazio'nun ezeli rakibi As Roma'dır.

2 Dünya savaşı sırasında bir çok takım isminde değişikliğe gitmiş olmasına rağmen zamanın devlet başkanı Benito Mussolini'ninde desteklediği Lazio ismininde herhangi bir değişikliğe gitmemiş ve taraftarıyla birlikte siyasetin içinde tarafını her zaman belli eden bir takım olmuştur .

Gel gelelim bizim siyasetle işmiz yok

2 Kere İtalya ligini şampiyon olarak tamamlayabilen Lazio , 6 kere İtalya kupasını , 1 kere eski adıyla Kupa Galipleri Kupası şimdi ki adıyla şampiyonlar ligini kazanmayı başarmıştır . Bu zaferin hemen ertesi sezonunda süper kupayıda kazanma başarısı gösteren Lazio uzun süredir gerek avrupada gerek İtalya'da başarıya aç bir takım .

Takımın Tartışmasız En Önemli İsmi

A. Candreva

Tecrübeli Kalecimiz

Federico Marchetti

Elimizde Tutabildiğimiz Sürece Gelecegimiz

Keita Balde

Geçtiğimiz sezonu 3. olarak bitirerek Şampiyonlar Ligi için ön eleme oynama hakkımız bulunmakta . Şampiyonlar ligine Playoff turundan başlıcaz muhtemel rakiplerimiz içerisinde gönül verdiğim ve gerçekten ilk sezonumda kesinlikle karşılaşmak istemediğim takımlar var işin en güzel yanı en kötü ihtimalle avrupa ligi gruplarından devam edicez avrupaya önümüzde bir hazırlık dönemi var . Şimdiden güzel dilekleriniz için teşekkür edip kariyere başlıyorum

Bir sonra ki paylaşımımda hazırlık dönemimizi , kadroya katılan-ayrılan isimleri paylaşıcam , daha çok hikaye tadında sizlerinde hikayeye dahil olabilceginiz bir serüvene başlıyoruz yolumuz açık olsun

You'll Never BeatThe Irish !

Başarılar, İyi Eğlenceler.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim , belirttiğin üç oyuncu da seni zafere taşıyabilir lakin emektar golcü Klose'yi unutmuşsun Bir Skin güzelmiş

Nesil
    2014

Candreva'yı eğer oynatabilirsen solda İKE oynat, solda Ronaldo hissi yaratıyor
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Başarılar Sinyor

Başarılar,uzun soluklu ve eğlenceli bir kariyer olması dileğiyle... Ayrıca Candreva'nın peşine City düşebilir,takımda tutmaya bak.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by emirby View Post
    Başarılar,uzun soluklu ve eğlenceli bir kariyer olması dileğiyle... Ayrıca Candreva'nın peşine City düşebilir,takımda tutmaya bak.
    Eyvallah dostum teşekkür ederim kendisine İtalya'nın bilinmeyen yönlerini gösterdim hiç bir yere gidemez

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Candreva'yı eğer oynatabilirsen solda İKE oynat, solda Ronaldo hissi yaratıyor
    Sağ'da oynatıyorum fakat Bireysel Direktiflere agırlık verdim Candreva'da istediğim şeyi sahaya yansıtıyor açıkcası
    Quote Originally Posted by MassiveStroke View Post
    Başarılar dilerim , belirttiğin üç oyuncu da seni zafere taşıyabilir lakin emektar golcü Klose'yi unutmuşsun Bir Skin güzelmiş
    Teşekkürler Kupa canavarı Klose'yı unutmadım aslına bakarsan sadece bu 3 oyuncu için aldım Lazio'yu

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Başarılar, İyi Eğlenceler.
    Teşekkürler

Hayat o kadar eğlenceli o kadar basit ve o kadar güzel yaşanır olmuştu ki anlatamam . Artık İtalya'da yaşıyor İtalya'nın ünlü takımlarından bir tanesini yönetiyor ve gayet güzel para kazanıyordum . Kulüple anlaşmaya vardıktan 1 hafta sonra İtalya'ya döndüm ben gelmeden benim kalmam için 3-4 tane ev bulmuşlar tek tek gezdirdiler en sonunda bir tanesinde karar kılabildim . Sözleşmeyi imzalarken BAŞKAN BAŞKAN KALEM YAZMIYO hihihi esprisini yapmasam sanki biraz daha yüksek bir imza parası alabilirdim ama olsun bunada şükür ,parayı alır almaz kendime güzel bir kaç takım elbise aldım artık nerede olduğumun farkına varmam gerekiyordu.

O pahalı takım elbiseyi üzerime geçirdikten sonra futbol direktörümüz Iglı Tare ile görüşmek için sözleştigimiz yere doğru gitmeye başladım , yoldayken Türkiye'den bir kaç arkadaşım beni aradı bazı spor muhabirlerinin benimle konuşmak istedigini bunun içinde arkadaşlarımla iletişime geçtigini öğrendim . Sosyal medya üzerinden çok yakın bir zamanda hem bir transfer için hem de yarım kalan bir kaç işim için Türkiye'ye döneceğimi geldiğim zaman röportaj tekliflerini değerlendirecegimi belirttim .

Bu sırada Sayın Iglı Tare ile buluşcagımız yere varmıştım , bir kaç dakika sonra o da geldi gelir gelmez , ''- NASIL OLUR DA TÜRKİYE'DEN BİR TRANSFER GİRİŞİMİMİZ OLACAGINI SÖYLERSİN '' dedi ...

Ulan siz yıllardır Burak Yılmaz'ın peşinden koşuyosunuz yarın bütün Spor Medyası Lazio yine Burak'la ilgileniyor yazıcak ne kafana takıyosun sanki Burak'la ilgileniyoruz ... Diyemedim :/

Aramızda ki bu tatlı konuşmadan sonra ben ona istediklerimi anlattım o Lazio'da işlerin nasıl yürüdüğünü , Lazio ile anlaşmadan önce izledigim takip ettigim eğer maddi olanakları çok zorlamıcaksak alınmasını istedigim bazı oyuncuları söyledim en kısa zamanda bana geri döneceğini söyledi .
    Çok güzel değil mi? Ben istiyorum o gidiyor önce bonservis konusunda anlaşıyor sonra oyuncunun alacagı maaşla uğrasıyor ee bana sadece bu takımı çalıştırmak ve kupalar kazanmak kalıyordu .

Eğer İtalya'da yaşıyorsanız güzelde para kazanıyorsanız hele bir de bekarsanız , futbola odaklansanız iyi edersiniz ...
    Günler günleri kovalarken transferlerden gelen bir iyi bir kötü haberler zaman zaman mutlu edip zaman zaman moralimi bozsada antrenmanlarda her şey yolundaydı , takım bana ben takıma inanmaya başladık .Tabi ki günün 24 saati antrenman sahalarında değildim hem İtalyanca ögrenmem de gerekiyordu , neyse belki bizim Igle Tare diye yazılan futbol direktörü buraları okur falan özel hayata şimdilik değinmiyim oraya sonra dönücez

Futbola Dönelim

Benim için gayet yeterli bir hazırlık dönemi geçirdik takımdan istediklerimi yerine getirebilceklerine her gün daha fazla inanmaya başladım . Hazırlık döneminde maalesef tecrübeli forvetimiz Miroslav Klose'nin omzu çıktı 2 ay gibi bir süre bizimle olamayacak sezon başını kaçırması hem onun için hemde bizim için üzücü .

Hiç kuşkusuz ki hazırlık döneminin yıldızı Sırp forvetimiz Filip Djordjevic oldu . Candreva'nın üzerine kurmaya çalıştım takımı kendisi bu yükü kaldırabilcek ender futbolculardan biri , ona ne yapıcagını anlatmak yerine takımın geri kalanıyla ilgilendim hazırlık döneminde . Glentoran , Toronto FC ve Linfield gibi kolay takımların yanı sıra bize ipucu verebilcek Ajax ve Partizan maçlarıyla birlikte hazırlık dönemini sonlandırdık . Maç raporları oldukça iyi yönde takım benim ne istediğimi çok kısa bir süre sonra daha iyi anlayacaktır

Şampiyonlar ligi için önümüzde tek bir engel var Playoff turunda rakibimiz Ukrayna temsilcisi S.Donetsk .Uzun yıllardır şampiyonlar liginin emektarı olmayı başaran Lucescu'nun öğrencileri kadrosundan ayrılanlar olmasına rağmen her takımın başına dert açabilcek bir takım ayrıca bizden daha iyi bir takım olduklarını söylemekten çekinmiyorum , elimizden geleni yapıp şampiyonlar ligi gruplarına kalmak istiyoruz

Not : How I Met Your Mother dizisni izlemiş olan arkadaşlar Ignı Tare (Futbol Direktörümüz) arama motorundan aratıp bakabilir mi kime benzediği enteresan

Bir sonra ki mesaj ;

- Transferler
    -Şampiyonlar Ligi Playoff müsabakaları
    -Seri A

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Hocam başarılar sunu çok hoş

Başarılar hocam sunum çok iyi umarim böyle devam eder keyifli kariyer yaşarız.

Shaktar zor rakip fakat yinede şans var tabi senin kadro da az değil

​Shaktarı geçeriz.

Başarılar hocam.Temanın adı ne acaba?

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Marquinh0s View Post
    Başarılar hocam.Temanın adı ne acaba?
    Başka bir sitenin paylaştığı bir tema burda paylaşmam da problem olur mu olmaz mı bilmiyorum özel mesajdan iletirim

​Shaktarı geçeriz.

Quote Originally Posted by Proudlion View Post
    Başarılar hocam sunum çok iyi umarim böyle devam eder keyifli kariyer yaşarız.

Shaktar zor rakip fakat yinede şans var tabi senin kadro da az değil
    Teşekkürler hocam , güzel bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Hocam başarılar sunu çok hoş
    Çok teşekkür ederim

SS Lazio !

Hazırlık kampı boyunca gerek başkanımız gerek futbol direktörümüz istediğimiz oyuncular için epey çaba sarf etti , çok istediğimiz transferlerin bir çoğu ile anlaşamadık ilk sezonumdan kadro da çok büyük revizyonlara gitmek istemediğim için gerektiği zaman benchte oturmaktan rahatsız olmayacak 11'de şans bulduğunda yeterli mücadeleyi verebilcek isimlere yöneldim .

Gidenler için ; Ederson tamamen kadronun şişkinliği yüzünden gönderildi , Clasie alındıktan sonra Gonzalez'in rahatsızlık duyması beni epey sinirlendirdi kendiside FCP 'ye gitmek istedikten sonra yollarımızı ayırdık . Son olarak S.Lulic maaleef kendisinden verim alabilcegimiizi düşünmeme rağmen satmak zorunda kaldım Shaktar maçlarında oynatmadıgım için ilk 11 'de şans bulamadıgını sonrasında da Chelsea'nin ilgisinden hoşlandıgını ve ayrılmak istedigini söyleyince biraz ucuza bıraktık maalesef

1- Maximilian Wittek

1860 Münich'in 19 yaşında ki Alman sol bek oyuncusu ile bonservisi 2 M euro anlaştık oyuncu her yıl 250 B ‚ kazanıcak , oyunucunun kulübüyle yaptığımız anlaşma doğrultusunda bu sene 1860 Münich'de kiralık oynamaya devam edicek . Kendisi çok beğendiğim bir oyuncu önümüzde ki sezondan itibaren her sene üzerine koyarak Lazio için cok önemli bir oyuncu olacaktır .

2- Federico Barba

Savunma rotasyonu için alınmış bir oyuncu olmasına rağmen kendisini geliştircegine Lazio ile kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına inanıyorum.

3- Carlos Zambrano

Kesinlikle yeteneğine mücadelesine hayran olduğum bir oyuncu , takımda De Vrij gibi mükemmel bir stoperimiz daha var onunla birlikte stoper bölgesinde ki en önemli 2. oyunucumuz oldu Zambrano takıma uyum sağlarsa savunma zaaflarımızı tek tek yok edeceklerdir

4- Jordy Clasie

Hollanda'nın yeni prenslerinden Jordy Clasie için 8 M euro verdik , biraz risk transferi oldu ne gibi bir performans göstericek emin değilim skora çok katkı verebilen bir oyuncu değil fakat ben istediğim verimi alabilcegimi düşünüyorum kendisinden

Düşler sahnesi , kulüp bazın da dünyanın en özel en ihtişamlı turnuvası her teknik adamın her futbolcunun olmak istediği yerdeyiz , Ukrayna'da ki maçın ilk 45 dakikasını 3:0 geride tamamladığımızda Avrupa ligi müziği çalmaya başlamıştı kafamda ne yalan söyliyim sanırım kendimizi geliştirip önümüzde ki sezon için bu hayali kurmam gerektiğini düşünmüştüm fakat Ukrayna'da son 45 dakikada öyle muazzam bir futbol oynadık ki 2. maç için hem onlara göz dağı verdik hem de şampiyonlar ligine göz kırptık . Sakatlıktan yeni çıkmış Klose ikinci yarı oyuna girip Klose'nin kim olduğunu tekrar hatırlatınca bütün ümitlerimiz yeşerdi 90 +2'de sahneye çıkan Keita ise İtalya'ya gelmeyin mesajını verdi

Ukrayna'da bambaşka 2 tane 45 dakika oynadıktan sonra hatalarımızı düzelttik , yapmamız gereken şeylerin farkına vardık son 90 dakika düşler sahnesi için sahaya çıktık yapmamız gerekenleri yaptık ve yıllardır şampiyonlar liginin gediklisi olmuş Lucescu ve öğrencilerini sahadan tam anlamıyla silerek düşler sahnesinde ki yerimizi aldık

Temelsiz bir fıkra gibi bir Alman bir İtalyan Bir İspanyol ve Bir Portekizli bu durumda Temel'i ben temsil edicem galiba
    Herkesin lider yine herkesin sonuncu olabilceği bir gruptayız çok çekişmeli maçlar bizleri bekliyor . Eğer şampiyonlar ligindeyseniz kimle oynadığınızdan çok sizin ne yaptığınız daha önemli burası herkesin olmak istediği sahne ve biz burda olmanın önce keyfini çıkarıcaz adımlarımızı tek tek atıp bu gruptan çıkmak en büyük hedef.

1 - 7 Hafta

Klose'nin son zamanlarında onu eskiye götürdüğün için minnetar olacaktır. Shaktar maçına çok sevindim mükemmel geri dönüş olmuş

Shaktar maçı güzel,ligde de idare eder durumdayız.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Oyunda biraz hızlı ilerlediğim için toplu paylaşıcam arkadaşlar önümüzde ki sezonu daha detaylı ve yavaş paylaşıcam , Seri A ' da çok dalgalı performanslar gösterdik bi ara Juventus'la aramızda ki puan farkını 2 ye kadar indirdik fakat ne biz onları tahtlarından edebildik ne de onlar tökezledi ilk sezondan Juventus'u devirmek çok zordu zaten biz de zoru başaramadık son 8 sezon da 2 kere ilk 3'e girmeyi başarabilen bunlarda da 3 . olabilen Lazio en son 2000 sezonunda Şampiyonluk ipini gögüsledi o günden bu yana en büyük başarıları 15 yılda 3 kere 3. sırayı elde etmek sanırım ilk sezonumda en azından bir tık yukarı taşıyabildik takımı , şampiyonlar liginde ilk 4 maçta aldığımız 4 galibiyet bizi lider olarak bir üst tura taşıyınca son 2 maça yedek ağırlı çıktık Benfica karşısında ağır bir maglubiyet aldık , Valencia karşısında çok az süre bulan arkadaşlarımıza şans vermeye devam ettik çok güzel oynadık fakat kazanamadık sonuç olarak öyle ya da böyle grubu lider tamamlayabildik .

Devre arasında kadromuza yeni katılan bir isim olmadı , maalesef Biglia sözleşmesinde bulunan 8 M Euro'ya serbest kalır maddesinden yararlanan Tottenham Biglia'yı kadrosuna kattı , kendisini takımda tutmak için yeni sözleşme önermeme rağmen kendisi Tottenham'ın yolunu tuttu Biglia gittikten sonra ilk başlarda yerini doldurmakta zorlandık kendisi devreye kadar kadronun en önemli parçalarından bir tanesi olmayı başardı fakat sonrasın Parono ve Clasie'nin gösterdiği üstün performans bir anda Biglia ismini unutturmayı başardı .

Sezon da aklımda kalanlara değinmek gerekirse ilk akla gelen Juventus'a karşı ligde elde ettiğimiz galibiyet mükemmel bir oyunla sahadan silmeyi başardık 4:1'lik skora da yansıyan muazzam bir galibiyet aldık her ne kadar bu maçtan 4 gün sonra süper kupayı Juventus'a kaybetmiş olsak da en azından sesimizi duyurabildik , şampiyonlar liginde maalesef Manchester' da City'e boyun eğdik sahada sadece 11 tane Lazio forması vardı hiç bir varlık gösteremedik rövanşta en azından CL'ye galibiyet ile veda etmek istedik fakat 89. dakika da Aguero ona da izin vermedi .

Sezonu ikinci bitirmek ilk kaybeden olmak olsa da kupasız geçirdiğimiz sezon için avunabilcegimiz tek şey önümüzde ki sezon şampiyonlar ligine gruplardan başlayacagız bu sezon topladıgımız puanlar ile biraz daha yüksek bir katsayı elde etmiş bulunmaktayız en azından 2.Torbayı zorluyoruz

Maalesef grubu lider tamamlamamıza rağmen bir sonra ki turda City ile eşleşip varlık gösteremeden veda ettik şampiyonlar ligine

Bireysel Performanslar

Savunma Oyuncuları

Orta Saha

Forvetler

Sıralama

Önümüzde ki Sezona Dair

Başarılar dostum

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Candreva sırtlamış takımı ilk sezon için iyi yerlerde tamamlamışız sezonu.. Transfer bütçesi güzel bakalım kimler gelecek..

Transfer dönemi çok kritik,doğru hamleler yapmamız lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Transfer dönemi çok kritik,doğru hamleler yapmamız lazım.
    Kesinlikle

Candreva sırtlamış takımı ilk sezon için iyi yerlerde tamamlamışız sezonu.. Transfer bütçesi güzel bakalım kimler gelecek..
    Candreva kullanabilene nimet nimet

Quote Originally Posted by juxalente View Post
    Başarılar dostum
    Teşekkürler dostum

------------------------------------
    Transfer Dosyası
    ------------------------------------------------------

Geçtiğmiz sezon avrupa müsabakaları dahil olmak üzere 38 maçta görev alan De Vrij 30 Milyon euro karşılığında Fransa'nın yolunu tuttu . Kendisine Paris-Saint Germain 'de başarılar dileriz . 8.5 Milyon euro karşılığında Feyenoord'dan Lazio'ya 2014 yılında transfer olmuştu 1 sezonluk Lazio macerası sonrası aldığımız paranın 3 katından fazla bir kar sağlayarak ayrılmış oldu
    Her şey için teşekkürler Hollandalı .

Lazio'ya 2011-12 sezonunda ülkesi Nijerya'dan transfer olan Ogenyi Onazi ise 8 Milyon euro karşılığında Arsenal'e transfer oldu . Kendisinden memnun olmama rağmen Arsenal'in ilk teklifine hayır dedikten sonra kendisi ile yaptığım özel görüşme sonrasında takımdan ayrılmak istediğini söyledi . Daha yüksek bir bonservis koparmak için uğraştım fakat maalesef beceremedik kendisine İngiltere'de başarılar dileriz .

Ayrıca ;

Bruno Pererinha 1.7 Milyon euro karşılığında Bologna

Maurico Dos Santos 500 K Karşılığında Botafogo ' ya transfer olmuştur

24 Yaşında ki İtalyan kaleci Alessandro Berardi ve Hollanda'lı savunma oyuncusu Edson Braafield ile sözleşme uzatılmayarak serbest bırakılmıştır .

Kamp ve Transfer Çalışmalarımız

Hazırlık kampı boyunca Belenenses,Saleritana,Espanyol,Sevilla ve Sporting Lizbon ile karşılaşacagız özellikle son 3 maç bizim için gerçek bir test niteliğinde bu sezon şampiyonlar ligine direk olarak gruplardan başlıyor olmamız transfer konusundada elimizi rahatlatıyor açıkcası kadroya yeni katılan isimlerle beraber takımımızın tecrübeli oyuncularını en doğru şekilde kullanıp geçtiğimiz sezonun üstüne çıkmak zorundayız

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Çalışmalarımız tam gaz devam ediyor geçtigimiz sezonun üzerine çıkabilmek için daha çok çalışmak zorundayız bu yolda ilk transferimizide yapmış bulunmaktayız geçtiğimiz sezonu AC Milan'da geçiren Brezilya'lı forvet Luiz Adriano ile anlaştık , geçtigimiz sezon Klose ve Djordevic'e bagımlı bir forvet hattımız vardı ve bu nedenle skor yükünü Candreva'nın omuzlarına yüklemek zorunda kalmıştık bu sezon hem forvet hattına derinlik katacagına inandıgım hem de zaman zaman ilk 11'de kendisinden istenileni sahaya yansıtabilecek bir transfer Luiz Adriano kendisine Lazio'da başarılar dileriz umarım Kupalar kaldırmamıza yardımcı olur .

Luiz Adriano geçtigmiz sezon 16 Seri A karşılaşmasında 6 gol 4 asist gibi rakamlarla oynadı Adriano'nun kariyerini Shaktar'da ki haline döndürebilcegime inanıyorum ayrıca Luiz Adriano Lazio'ya dan senelik 1.7 Milyon euro kazanıcak

--------> Futbol Direktörümüz Iglı Tale ile beraber önümüzde ki gün Hollanda'ya uçuyoruz acaba kimin için olabilir ?

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Geçtiğimiz sezonun üzerine koymak için çalışmalarımıza son gaz devam ediyoruz , Luiz Adriano transferinden sonra takviyelerimize son gaz devam ediyoruz . Geçtiğimiz sezona taktiksel olarak ufak tefek değişikliklere gittik oyunculardan maksimum verim alabilmek için elimden geleni yapıyorum.

Ashton Götz

Mattia Destro

Borek Dockal

Ramires

Richario Zivkovic

OUT
    [/CENTER]
    • Bruno Pereirinha 1.6 M Euro ----> Bologna
    • Patric 1.8 M Euro ------> Real Betis
    • Ravel Morrison 3 M Euro ---------> Norwich

İyi Haberler Ardı Ardına

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Ramires biraz fazla düşmüş sanki.. Kral gelmiş bu sezon sırtlar..

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Ramires biraz fazla düşmüş sanki.. Kral gelmiş bu sezon sırtlar..
    Profil yanıltır beni diye umdum şimdiye kadar da öyle bildiğimiz Ramires orta sahaya katkısı cok iyi

---------------------------------------------------------------------------

Transferin Son Günlerinde Takımdan ayrılan ve yeni gelen oyuncular oldu , özellikle Seri B'de mücadele eden Varese forması giyen Davide Zonotti'yi kadroya katmak gelecegimize dair güzel bir yatırım oldu Varese'ye 1 Milyon euro gibi bir bonservis ücreti ödedik

20 Yaşında ki Parrales'i de ülkesinin takımı olan Portoviejo'dan aldık bu sezonu kiralık olarak yine kendi ülkesinin son şampiyonu olan Tecnico 'da geçirecek . Geçtigimiz sezon 31 maçta forma giyen Parrales 13 golün yanı sıra 8 asistle kalitesini göstermeyi başardı

Transfer döneminin son günlerinde Parrales'i tecrübe kazanmak için bir sezonluğuna , yine Minala'yı oynayabilcegi bir takım olan Bologna'ya kiraladık
    Geçtiğimiz sezon zor zamanlarda gerek kalitesiyle gerek tecrübesiyle muazzam katkı sağlayan Alman Panzeri ile yollarımızı ayırdık , futbol kariyerinin son dönemlerini kendi ülkesinde geçirmek istedigini ve artık ayrılmanın doğru zaman olduğunu düşünerek veda etti Lazio'ya kendisine kariyerinin sonlarında Dortmund'da başarılar dileriz , futbolu bıraktıktan sonra kendisine yardımcı ekibimde her zaman yer olduğunu belirttim

Geçtiğimiz sezon oynadıgımız ön eleme bu sene yok rahat rahat gruplardan başlıyoruz sezona rakipler her zaman ki gibi sert bu gruptan da geçen sezon ki gibi çıkmayı başarabilcegimizi düşünüyorum geçen sezon 12 puan ile grubu lider tamamlamıştık bu sefer 12 puan liderliğe yetmeyebilir .

Yolumuz Açık Olsun !

-----------------------------------------------------------------------------

Lige istediğimiz şekilde giremedik bu biraz benim hatam oldu galiba geçtigimiz sezon ağır antrenmanlar yaparak fazla yüklenmemize rağmen ön eleme için erkenden hazırlanmıştık bu sezon hazırlık kampımız biraz daha yumuşak geçince istediğimiz seviyede başlayamadık fakat bir an önce toparlanıp hedeflerimize emin adımlarla koşacagımıza eminim .

Juventus ve Fiorentina maçlarında sahada ki oyuncuların benim oyuncularımın olduguna bile şüphe ettim varlık bile gösteremedik fakat kaybetmemize rağmen PSG maçında muazzam bir oyun sergiledik sadece Cavani olacak hayvanı tutamadık.
    Ligin geri kalan maçlarında beklentileri karşıladıgımızı düşünüyorum Atalanta beraberliği nazar boncuğu olsun , Celtic'i de net bir skorla yenerek şampiyonlar liginde ilk puanımızı 2. maçımızdan almayı başardık

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Regen güzel , grup zorlu olacak sanırım.. Başlangıçta fena değil sanki..

Transferler gayet iyi Ramires ve Destro için ödenen ücretler nedir ?

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Regen güzel , grup zorlu olacak sanırım.. Başlangıçta fena değil sanki..

Geçtigimiz sezonun üzerine çıkmazsak grup zorlar gibime geliyor geçtigimiz sezon Benfica'nın berbat performansı beni lider yapmıştı bu sezon Benfica'dan daha iyi bir Porto olacaktır . Regen'i futbol direktörü kaptı ne kadar Guliano Terraneo bir adam ya <3

Quote Originally Posted by Proudlion View Post
    Transferler gayet iyi Ramires ve Destro için ödenen ücretler nedir ?
    Ramires için 7 M euro bonuslarla 8 M olabilcek bi anlaşma yaptık
    Destro 13 M euro'ya patladı

26. Default

Başarılar dilerim. İlk sezon güzel geçmiş. Birkaç sezon Juve egemenliği sürer ama sonra devralırız ligi. ŞL'de 2. tura çıkarız diyorum.

Başarılar dilerim . İlk sezon güzel geçmiş. Transferler de güzel. Bu sezon şampiyon oluruz.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Totti Yapacağını Yapmış Yine Aslanım Totti

Bu Arada Bir Düzeltme Yapalım;

2 Kere İtalya ligini şampiyon olarak tamamlayabilen Lazio , 6 kere İtalya kupasını , 1 kere eski adıyla Kupa Galipleri Kupası şimdi ki adıyla şampiyonlar ligini kazanmayı başarmıştır . Bu zaferin hemen ertesi sezonunda süper kupayıda kazanma başarısı gösteren Lazio uzun süredir gerek avrupada gerek İtalya'da başarıya aç bir takım .
    Kupa Galipleri Kupası Ülkelerinin Federasyon Kupasını Kazanan/Finalist Takımların Katıldığı Ayrıca Ön Elemelerinin İnter Toto Kupasından İbaret Olduğu Bir Organizasyondu. Şampiyonlar Liginin Eski Adıyla Şampiyon Kulüpler Kupasıyla Bir Alakaları Yoktur.

Birde Düşler Sahnesi Şampiyonlar Ligi İçin Değil Avrupa Liginin Sloganıdır.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    Başarılar dilerim . İlk sezon güzel geçmiş. Transferler de güzel. Bu sezon şampiyon oluruz.
    Umarım çok teşekkürler

Quote Originally Posted by LukasPodolski View Post
    Başarılar dilerim. İlk sezon güzel geçmiş. Birkaç sezon Juve egemenliği sürer ama sonra devralırız ligi. ŞL'de 2. tura çıkarız diyorum.
    Geçtiğimiz sezonun üstüne çıktık şampiyonlar liginde devamı da gelir inşallah

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Totti Yapacağını Yapmış Yine Aslanım Totti

Bu Arada Bir Düzeltme Yapalım;

Kupa Galipleri Kupası Ülkelerinin Federasyon Kupasını Kazanan/Finalist Takımların Katıldığı Ayrıca Ön Elemelerinin İnter Toto Kupasından İbaret Olduğu Bir Organizasyondu. Şampiyonlar Liginin Eski Adıyla Şampiyon Kulüpler Kupasıyla Bir Alakaları Yoktur.

Birde Düşler Sahnesi Şampiyonlar Ligi İçin Değil Avrupa Liginin Sloganıdır.
    İlgin ve bilgilendirmen çok teşekkür ederim
    Totti geçtiğimiz sezona damga vurdu diyebilirim , Candreva ile birlikte ligin en özel performanslarıydı

--------------------------

Ligde epey toparlandık gerek taraftar gerek futbolcular ligde ki konumdan ve oynanan futboldan gurur duyuyor , avrupa'da ki performansımız çok değişken bazen maçı domine etmemize rağmen kaybediyoruz , bazen hak etmediğimiz galibiyetler alıyoruz .

Geçtiğimiz sezon Benfica'nın bu sezonda Porto'nun berbat performansı bizi bir üst tura taşıdı dileybilriz resmen Portekizliler Lazio'dan CL bekliyor

Şampiyonlar Ligi 1. Tur

İçerde kaybetmemiz işleri epey zora soktu aslına bakarsak , pek bir varlık gösteremediğimiz maçı kazanmamız mucize olurdu özellikle Zivkovic ve Clasie resmen şampiyonlar ligi maçları öncesi sakatlanmak için yemin etmişler Zivkovic 6 grup 2 1.tur maçlarının sadece 3'ünde forma giyebilirken Clasie 8 maçın sadece 5'inde forma giyebildi

Deplasmanda zor olanı başardıık Simeone ve ögrencilerini şampiyonlar liginin dışında bırakmayı başardık , ilk maçın istatistikleri tamamen doğruyu yansıtırken İspanya'da ki maçta özellikle uzatmalarda tamamen uzaktan boş şutlar çeken bir Atletico Madrid vardı sahada

Şampiyonlar ligi Çeyrek Final Rakibimiz ; Chelsea

---------------------------------------------
    ---------
    Garip Maçlar

Fiorentina ve Milan maçları epey zevkli ve epey beklenilenin dışında maçlardı , Fiorentina'nın başına bu sezon başında Spaletti getirildi ve gayet iyi durumdalar zorlanıcagımızı düşündüğüm maçı bu kadar rahat kazanmak epey şaşırttı
    Milan maçı ise bu seride oynadığım en zevkli maçtı onlar kaçtı biz kovaladık en sonunda kazanmasını bildik .

Chelsea çok zorlar bizi.Ligde ise oldukça iyi gidiyoruz.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri