1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: "Juventus'tan farkımız yok"

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Cool "Juventus'tan farkımız yok"

Juventus'tan Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana sergilediği performans taraflı ve tarafsız herkesin beğenisini kazanan Appiah, ligin ikinci yarısında tek rakiplerinin Galatasaray olduğunu belirterek, "Ligin ilk yarısında çok puan kaybetmemize rağmen öndeyiz ve bu avantajımızı sürdürmek istiyoruz. Bizim arkamızdan Galatasaray ve Beşiktaş geliyor. Bizim en önemli rakibimiz Galatasaray. Rakibimiz Galatasaray'dan korkuyorum ama Türkiye'nin en büyük takımı biziz" şeklinde konuştu.

Ganalı yıldız, Belek'teki Arcadia Otel'in Barbekü Partisi'nde DHA'nın sorularını yanıtlarken, "UEFA Kupasını kazanmak bir rüya mı" sorusuna ise,"Rüya değil. Bunu basamak basamak gerçekleştirebiliriz. Ama gerçekci olunması lazım ve ayakların yere basılması lazım. AZ Alkmaar maçını geçmeden UEFA Kupası kazanılmaz. AZ maçı bizim için çok önemli. Özellikle evimizdeki maçımızı kazanmamız ve gol yemememiz gerikiyor. Hollanda futbolu ekol olmuş ve Dünyada saygın olan bir futbol. AZ Alkmaar Hollanda Ligi'nde çok güçlü bir takım. Çok iyi kadroları var. Ama onları yenmek istiyoruz" dedi.

Gidecek misin ? Kalacak mısın ? sorusuna, "Buraya gelirken bu kadar büyük kulüp beklemiyordum. Bu kadar büyük ilgi de beklemiyordum" diyen Appiah sözlerini şöyle tamamladı: "Fenerbahçe ile hiç bir problemim yok. Bende bundan memnunum. Sezon sonu ne yapacağım hakkında bir planım yok. Tek bir düşüncem var o da Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşamam. Sezon sonu geldiğinde neler olacağını hep birlikte göreceğiz"

Appiah, Fenerbahçe'nin Juventus ayarında bir takım olduğunu oda ifade etti.

"Juventus Dünyanın en iyi takımlarından biri. Fenerbahçe için de bunu söyleyebiliriz" diyen Appiah; Türk futbolunun son yıllarda çok geliştiğini ifade ederek, "İtalya'da oynarken Emre'yi çok beğeniyordum. Hala da çok beğeniyorum. Türkiye'de en çok iki futbolcuyu beğeniyodum. Arda Turan ve Tuncay Şanlı. Bu iki isim ilerde çok büyük yerlere gelecek" şeklinde konuştu.

Fenerbahçeli futbolcuların Zico'ya çok büyük saygı gösterdiğinin altını çizen Appiah, "Zico bizimle bire bir ilişkiler kuruyor. Futbolcular arasında ayırım yapmıyor. Sonuçta bir takım başarılı ise bu başarı teknik direktör ve futbolculardan gelir. Demek ki biz ve hocamız başarılıyız" açıklamasını yaparak sözlerini tamamladı.

11.01.2007

Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

appiah da ne zannediosa juventusu kendisini şutladılar die küçük görüo heralde

Del Piero_10 Misafir

Appiah'ın gönlü hala Juventus'lu

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    şutlandığı doğrudur ama küçük görme yok

şu benzetmeyi yapmış,Juventus İtalya'nın en büyüğü,Fenerbahçe'de Türkiye'nin en büyüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Del Piero 10 senden kesin bi cevap bekliyodum zaten

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

bence var konulması iyi olmuş.Appiah'a güzel benzetmesi için teşekkür ederim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Evet her yönüyle Juventus'a benziyor Fenerbahçe.(Para,şike.. )
    Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by OgUzKaGaN View Post
    Evet her yönüyle Juventus'a benziyor Fenerbahçe.(Para,şike.. )
    aynen katılıyorum.adam feneri küçümsemiş sene sonu gidicek ya

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Bu arada "Şike" derken Juve'mizi kötülemek veya küçük düşürmek değildi amacım.Son çıkan iddialar ve 2.lige düşürülme olayımızdan bahsettim..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

fenerbahce ve juventusu aynı kaseye koyduktan sonra appiahın futbol bilgisinden şüphe duymaya başladım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Onu ŞutlamadıLar Arkadaşım O Juve. Gibi Takımda Yer aLdı İyi Ya da kötü Adamı Küçümseme 2. Biz Fenerbahçe oLarak Juveden büyüğüz Onun gibi 2.Ligde Sürünmüyoruz

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by SrT.01 View Post
    Onu ŞutlamadıLar Arkadaşım O Juve. Gibi Takımda Yer aLdı İyi Ya da kötü Adamı Küçümseme 2. Biz Fenerbahçe oLarak Juveden büyüğüz Onun gibi 2.Ligde Sürünmüyoruz

Türkiye'de adalet sistemi işleseydi,kulübü kapatırlardı.

ama Türkiye'de İtalya federasyonunun sistemini kullandığından(para rulez) bu olmayacak.

appiah'ın değerinin 3 katı fiyata satılmasımı yoksa rahatsız edici olan şey

Nesil
    2006

Appiah'ın hırsı başarısını kaynağıdır. Gerçekten çok dinamik bir futbolcu geçen yıl sekiz gol atarak kalitesini gösterdi. Türkiye'de en verimli pas yapan bir futbolcu ve şutları isabetli olan bir topcudur. Juventus'tan gitmesi onun için iyi olmuş belki şike iddalarına adı karıışacaktı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Appiah'ın gönlü hala Juventus'lu
    Altına imzamı atarım...

alex,appiah,kezman bu ücüde türkiyede oynuyan en iyi türk futbolcu olarak arda turani seciyorlar,daha yasida 19.Insallah ilerde ondan cok cok büyük paralar kazaniriz ve o dünya futboluna damgasini vurar.

ayrica galatasaraydan korkuyorum demis dogaldir korkmasi,türkiyenin en iyi kulübüyüz..

eger juve bugün appiahi istesin appiah aziz yildirimin gider ayaklarina kapanir juveye gitmek istedigini söyler ertesi günde gider.

sonlarıda juventus gibi olmasında

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    alex,appiah,kezman bu ücüde türkiyede oynuyan en iyi türk futbolcu olarak arda turani seciyorlar,daha yasida 19.Insallah ilerde ondan cok cok büyük paralar kazaniriz ve o dünya futboluna damgasini vurar.

ayrica galatasaraydan korkuyorum demis dogaldir korkmasi,türkiyenin en iyi kulübüyüz..

eger juve bugün appiahi istesin appiah aziz yildirimin gider ayaklarina kapanir juveye gitmek istedigini söyler ertesi günde gider.

Şimdi korkuyorumu alıp devamını almazsan olmaz, şampiyonluk yarışında en çok onlardan korkuyorum ama en büyük bizi diyor.

Bir de Api'nin sanırım önceki röportajlarını dinlemedin. Sezon başı Barcelona benle ilgileniyordu, oraya gidebilirdim fakat Fenerbahçe beni B36 maçı için çağırınca tatilimi bırakıp geldim ve bu maçta oynadım. Barcelona'nın Avrupa Kupası maçında oynamış birini transfer etmeyeceğini bildiğim halde, tatilimin bitmemesine rağmen geldim dedi. Ve sözleşmesinin de uzatılması düşünülüyor, muhtemelen de uzatılacak. Yani ayağa kapanma gibi bir durum olmaz, Api FB'yi gerçekten seviyor ve FB artık gidebilirsin demeden o gideceğim demez.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by sekopej View Post
    Şimdi korkuyorumu alıp devamını almazsan olmaz, şampiyonluk yarışında en çok onlardan korkuyorum ama en büyük bizi diyor.

Bir de Api'nin sanırım önceki röportajlarını dinlemedin. Sezon başı Barcelona benle ilgileniyordu, oraya gidebilirdim fakat Fenerbahçe beni B36 maçı için çağırınca tatilimi bırakıp geldim ve bu maçta oynadım. Barcelona'nın Avrupa Kupası maçında oynamış birini transfer etmeyeceğini bildiğim halde, tatilimin bitmemesine rağmen geldim dedi. Ve sözleşmesinin de uzatılması düşünülüyor, muhtemelen de uzatılacak. Yani ayağa kapanma gibi bir durum olmaz, Api FB'yi gerçekten seviyor ve FB artık gidebilirsin demeden o gideceğim demez.
    en büyük kim konusuna girmeyecem gercekleri herkes biliyo,ama bunu herkes kendi bakis acisina göre anliyor o baska.

Appiah tam bir juve hayranidir,barcelonaya gidebilir veya gidemez bunu bilemem ama juve istesin gider ayaklara kapanir ertesi gün juvede olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben zaten büyük tartışması çıkarmadım ki. Senin eksik bıraktığın cümleyi tamamladım. Kim isterse istesin FB istemedikten sonra Api bir yere gitmez.
    "YÜCE ATATÜRK"

Ben zaten büyük tartışması çıkarmadım ki. Senin eksik bıraktığın cümleyi tamamladım. Kim isterse istesin FB istemedikten sonra Api bir yere gitmez.
    Ben o cümleyi zaten bilerek eksik biraktim,cünkü büyük takimlarda oynayan oyuncular hep en büyük kulüp biziz derler appiah simdi galatasarayda oynasaydi galatasaray türkiyenin en büyük kulübü diyecekti,ben onun icin fb ve bjk takimlarinda oynayan futbolcularin en büyük biziz demesine inanmiyorum,sende gs ve bjk takiminda oynayan futbolcularin en büyük biziz demesine inanmiyorsun yani herkesin bakis acisi farkli.O cümlede GALATASARAYDAN KORKUYORUM lafi benim cok hosuma gitti,fenerbahcede oynayan bir oyuncunun bu lafi söylemesi cok güzel,darisi öbür futbolculara

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben o cümleyi zaten bilerek eksik biraktim,cünkü büyük takimlarda oynayan oyuncular hep en büyük kulüp biziz derler appiah simdi galatasarayda oynasaydi galatasaray türkiyenin en büyük kulübü diyecekti,ben onun icin fb ve bjk takimlarinda oynayan futbolcularin en büyük biziz demesine inanmiyorum,sende gs ve bjk takiminda oynayan futbolcularin en büyük biziz demesine inanmiyorsun yani herkesin bakis acisi farkli.O cümlede GALATASARAYDAN KORKUYORUM lafi benim cok hosuma gitti,fenerbahcede oynayan bir oyuncunun bu lafi söylemesi cok güzel,darisi öbür futbolculara
    Bu bölümde karşılıklı tartışmaya girmek istemediğim için sana bu mesajından ötürü cevap vermiyorum. Sen onun korkmasına sevin, ben de seviniyorum çünkü bu sezon geçen sezon gibi olmayacak. Çünkü Api GS'den korkuyor ve GS FB'yi yakalayamasın diye bu puan farkının kapanmasına izin vermeyecek. dediğin gibi inşallah tüm takım korkar da bu fark kapanmaz daha çok açılır...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ancelotti de bol bol söylerdi korkulacak rakipler var, zor kurâ vs..
    O takımla Ş.L.'de finali gördü
    Sen oraya takıldın ise ooo

Galatasaray korkulacak kadar hazır bir takım değil, Fenerbahçe'nin en büyük rakibi kendisi, yani istikrar!..

Bu bölümde karşılıklı tartışmaya girmek istemediğim için sana bu mesajından ötürü cevap vermiyorum. Sen onun korkmasına sevin, ben de seviniyorum çünkü bu sezon geçen sezon gibi olmayacak. Çünkü Api GS'den korkuyor ve GS FB'yi yakalayamasın diye bu puan farkının kapanmasına izin vermeyecek. dediğin gibi inşallah tüm takım korkar da bu fark kapanmaz daha çok açılır...
    Ben kendi takimimi savunuyorum,sen kendi takimini,isin kötü tarafida bu iki takim birbirine düsman takim,yani ne dersek bos,gene anladigimizi söyleyecegiz,konustuklarimiz bir kulagimizdan girip öbür kulagimizdan cikacak.Aslinda küfürsüz,hareketsiz seviyeli tartismalari severim ama uzatmayalim bu konuyu en iyisi.Bide 33.haftada görüsmek üzere

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben illa kendi takımımı savunacağım diye birşey yok ki. Savunma olayına girsem her konuya mesaj atmam gerekir. Öncelikle bu takımlar düşman değil ki, neden olsunlar. Benim kardeşim GS'li olsa onunla düşman mı olacağım? Tabi ki hayır. Ben karşımdakilere birşeyler vermeye çalışırım, ondan da birşeyler almaya. Bir kulağımdan girip öbüründen çıkmaz merak etme. Eğer tartışmaların fanatizm derecesinde olmayacağını bilsem zaten tartışılacak çok konu var ama hemen fanatizm işin içine girdiği için ben de futbol bölümüne az ama öz mesaj yazıyorum. Ha bu arada 33. hafta görüşelim tabi memnuniyetle.
    "YÜCE ATATÜRK"

Ben illa kendi takımımı savunacağım diye birşey yok ki. Savunma olayına girsem her konuya mesaj atmam gerekir. Öncelikle bu takımlar düşman değil ki, neden olsunlar. Benim kardeşim GS'li olsa onunla düşman mı olacağım? Tabi ki hayır. Ben karşımdakilere birşeyler vermeye çalışırım, ondan da birşeyler almaya. Bir kulağımdan girip öbüründen çıkmaz merak etme. Eğer tartışmaların fanatizm derecesinde olmayacağını bilsem zaten tartışılacak çok konu var ama hemen fanatizm işin içine girdiği için ben de futbol bölümüne az ama öz mesaj yazıyorum. Ha bu arada 33. hafta görüşelim tabi memnuniyetle.
    düsman takimlar derken demek istedigim sey ezeli iki takim ve rakip iki takim.bizim ailedede babamlar tarafi fenerbahceli annemler tarafi galatasarayli,simdi bunlar düsman mi tabikide hayir,ama iste düsünceleri birbirine uymuyor.Mesela ben diyorum galatasaray en büyük takim,en cok kupa bizde var ne yapin ne edin bizi gecemezsiniz falan bunlar senin bir kulagindan girip öbür kulagindan cikar,yani bu sözleri sen fenerbahceli!oldugun icin kaale bile almazsin.33.hafta...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Ancelotti de bol bol söylerdi korkulacak rakipler var, zor kurâ vs..
    O takımla Ş.L.'de finali gördü
    Sen oraya takıldın ise ooo

Galatasaray korkulacak kadar hazır bir takım değil, Fenerbahçe'nin en büyük rakibi kendisi, yani istikrar!..
    Ben hala diyorum fenerbahcede oynayan oyuncularin en büyük biziz sözünü önemsemiyorum ve bütün büyük takimdaki futbolcular bu lafi söylerler,ama herkes görür sonucu.

galatasaray korkulacak bir takim,gecen sene bunu gösterdi,zor sartlarda,parasiz ortamda,sakat futbolcularin oldugu yerde 83! puan topladik ve sampiyon olduk.Her takimin en büyük rakibi kendisidir,istikrari sagladigi takdirde zaten rakip takim diye birsey yoktur o takim icin,kendi skorlarina bakar ve eger istikrarli ise zaten sampiyon hep o olur.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

iyi güzel konuşmuş aferim ona
    bugün röportaj arası Galatasaray'a cevap verme sırası kimde ?

Mesaj Yetkileri