Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
alex,appiah,kezman bu ücüde türkiyede oynuyan en iyi türk futbolcu olarak arda turani seciyorlar,daha yasida 19.Insallah ilerde ondan cok cok büyük paralar kazaniriz ve o dünya futboluna damgasini vurar.

ayrica galatasaraydan korkuyorum demis dogaldir korkmasi,türkiyenin en iyi kulübüyüz..

eger juve bugün appiahi istesin appiah aziz yildirimin gider ayaklarina kapanir juveye gitmek istedigini söyler ertesi günde gider.

Şimdi korkuyorumu alıp devamını almazsan olmaz, şampiyonluk yarışında en çok onlardan korkuyorum ama en büyük bizi diyor.

Bir de Api'nin sanırım önceki röportajlarını dinlemedin. Sezon başı Barcelona benle ilgileniyordu, oraya gidebilirdim fakat Fenerbahçe beni B36 maçı için çağırınca tatilimi bırakıp geldim ve bu maçta oynadım. Barcelona'nın Avrupa Kupası maçında oynamış birini transfer etmeyeceğini bildiğim halde, tatilimin bitmemesine rağmen geldim dedi. Ve sözleşmesinin de uzatılması düşünülüyor, muhtemelen de uzatılacak. Yani ayağa kapanma gibi bir durum olmaz, Api FB'yi gerçekten seviyor ve FB artık gidebilirsin demeden o gideceğim demez.