1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: "Juventus'tan farkımız yok"

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben illa kendi takımımı savunacağım diye birşey yok ki. Savunma olayına girsem her konuya mesaj atmam gerekir. Öncelikle bu takımlar düşman değil ki, neden olsunlar. Benim kardeşim GS'li olsa onunla düşman mı olacağım? Tabi ki hayır. Ben karşımdakilere birşeyler vermeye çalışırım, ondan da birşeyler almaya. Bir kulağımdan girip öbüründen çıkmaz merak etme. Eğer tartışmaların fanatizm derecesinde olmayacağını bilsem zaten tartışılacak çok konu var ama hemen fanatizm işin içine girdiği için ben de futbol bölümüne az ama öz mesaj yazıyorum. Ha bu arada 33. hafta görüşelim tabi memnuniyetle.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by sekopej View Post
    Ben illa kendi takımımı savunacağım diye birşey yok ki. Savunma olayına girsem her konuya mesaj atmam gerekir. Öncelikle bu takımlar düşman değil ki, neden olsunlar. Benim kardeşim GS'li olsa onunla düşman mı olacağım? Tabi ki hayır. Ben karşımdakilere birşeyler vermeye çalışırım, ondan da birşeyler almaya. Bir kulağımdan girip öbüründen çıkmaz merak etme. Eğer tartışmaların fanatizm derecesinde olmayacağını bilsem zaten tartışılacak çok konu var ama hemen fanatizm işin içine girdiği için ben de futbol bölümüne az ama öz mesaj yazıyorum. Ha bu arada 33. hafta görüşelim tabi memnuniyetle.
    düsman takimlar derken demek istedigim sey ezeli iki takim ve rakip iki takim.bizim ailedede babamlar tarafi fenerbahceli annemler tarafi galatasarayli,simdi bunlar düsman mi tabikide hayir,ama iste düsünceleri birbirine uymuyor.Mesela ben diyorum galatasaray en büyük takim,en cok kupa bizde var ne yapin ne edin bizi gecemezsiniz falan bunlar senin bir kulagindan girip öbür kulagindan cikar,yani bu sözleri sen fenerbahceli!oldugun icin kaale bile almazsin.33.hafta...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Ancelotti de bol bol söylerdi korkulacak rakipler var, zor kurâ vs..
    O takımla Ş.L.'de finali gördü
    Sen oraya takıldın ise ooo

Galatasaray korkulacak kadar hazır bir takım değil, Fenerbahçe'nin en büyük rakibi kendisi, yani istikrar!..
    Ben hala diyorum fenerbahcede oynayan oyuncularin en büyük biziz sözünü önemsemiyorum ve bütün büyük takimdaki futbolcular bu lafi söylerler,ama herkes görür sonucu.

galatasaray korkulacak bir takim,gecen sene bunu gösterdi,zor sartlarda,parasiz ortamda,sakat futbolcularin oldugu yerde 83! puan topladik ve sampiyon olduk.Her takimin en büyük rakibi kendisidir,istikrari sagladigi takdirde zaten rakip takim diye birsey yoktur o takim icin,kendi skorlarina bakar ve eger istikrarli ise zaten sampiyon hep o olur.

Mesaj Yetkileri