Ben illa kendi takımımı savunacağım diye birşey yok ki.Savunma olayına girsem her konuya mesaj atmam gerekir. Öncelikle bu takımlar düşman değil ki, neden olsunlar. Benim kardeşim GS'li olsa onunla düşman mı olacağım? Tabi ki hayır. Ben karşımdakilere birşeyler vermeye çalışırım, ondan da birşeyler almaya. Bir kulağımdan girip öbüründen çıkmaz merak etme.
Eğer tartışmaların fanatizm derecesinde olmayacağını bilsem zaten tartışılacak çok konu var ama hemen fanatizm işin içine girdiği için ben de futbol bölümüne az ama öz mesaj yazıyorum. Ha bu arada 33. hafta görüşelim tabi memnuniyetle.
![]()

Savunma olayına girsem her konuya mesaj atmam gerekir. Öncelikle bu takımlar düşman değil ki, neden olsunlar. Benim kardeşim GS'li olsa onunla düşman mı olacağım? Tabi ki hayır. Ben karşımdakilere birşeyler vermeye çalışırım, ondan da birşeyler almaya. Bir kulağımdan girip öbüründen çıkmaz merak etme.
Eğer tartışmaların fanatizm derecesinde olmayacağını bilsem zaten tartışılacak çok konu var ama hemen fanatizm işin içine girdiği için ben de futbol bölümüne az ama öz mesaj yazıyorum. Ha bu arada 33. hafta görüşelim tabi memnuniyetle.
Alıntılı Yanıtla
bunlar senin bir kulagindan girip öbür kulagindan cikar,yani bu sözleri sen fenerbahceli!oldugun icin kaale bile almazsin.33.hafta...