Tarih: 02.07.06
Ünlü menajer İlhan Aydoğan ile sözleşme imzalayan Middlesborough başkanı, oldukça mutlu olduğunu sözlerine ekledi.
Merhaba arkadaşlar, Çağrı kardeşimin büyük projesinde yer almaktan onur duyuyorum. Fazla tantana yapmadan size yaptığım transferleri aktarayım:
Bunlar da hazırlık maçlarım:
Bunlar da gönderdiğim oyuncular:
Şimdi gelen oyuncular hakkında biraz yorum yapmak istiyorum:
Jose Sosa: Bütün FM'cilerin aldığı bir oyuncu. Gol yollarında çok etkili ve yetenekli. Yakubu ile değişmeli olarak oynatacağım.
Felipe: Top ayağında iken tam bir maestro. Ondan korkulması gerek. Bedavaya almam da en büyük avantajım. Downing'in boşluğunu dolduracak en büyük aday.
Vyacheslav Hleb: Çok soğukkanlı, 11 olan bitiricliğine rağmen gol yollarında çok etkili. Sağ kanatta Topzu ile değişmeli görev alacak. Serbest vuruşlarda da etkili.
Gökhan Zan: Hava yollarında çok etkili bir stoper. Verdiğim 4 milyon avro az sanki onun için
İbrahim Toraman: Sağ bekte de stoperde de oynayabilmesi en büyük avantajım. Takımdaki bek açığını onunla kapattım.
Mehmet Topuz: Sağ kanatta tam bir maestro. O ve Felipe ile kanat sorunum kalmadı adeta!
Luka Modric: Dinamo'nun süperstarı tam bir harika. Orta sahanın her bölgesinde yer alabilmesi onu tam bir joker yapıyor.
Eduardo: İnanılmaz yetenekli bir forvet. Ayrıca ona sezon içinde sol kanatta da görev vereceğim.
Iversen: Kendisi pivot santraforum. Gol yollarında Yakubu ile iyi anlaşırlarsa şüphem yok ki çok can yakacaklar.
Transfere harcadığım 23 milyon avro ne kadar ekonomik bir transfer dönemi çıkardığımı ispatlıyor.
Bir de; son saniyede defansın sağında ve solunda yer alabilen bir oyuncu ile anlaştım. Bir gün içinde onun da ekran resmini koyarım.
Sizce nasıl olmuş transferlerim? Oyuncuları tanıyanlar hakkında yorum yapabilirler.