İlhan iyi gidiyor baya.Toraman'la Zan kendi kalesinide boş geçmiyor atıyorlar arada bir.
İlk 3 içerisinde bitireceğine inanıyorum ligi kupaların 2side biraz fazla mı olur bilmiyorum ama 2sinide alırsın gibi geliyor bana.![]()
ilhancım felipeye şut çalıştır antrenmanlarda bence biraz. çünkü bu kadar iyi özellikleri olan bir ismin bitiriciliğininbu kadar kötü olması bence bir dezavantaj...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
en doğru kararı iverseni almakla yapmışın 13 maçta 16gol 2 asisti var fenerde çok iyi oynuyor
Biri İlhan Abi'yi durdursun canım!..Koptu gidiyor..Favorilerim arasındasın İlhan Abi..
Taktiğim defansif açıdan iyi aslında. Ama her maç rakip kaleye ortalama 13-14 şut gönderdiğim halde bulduğum gol sayısı beni tatmin etmiyor. Ancak herşeye rağmen 3. sıradayım ve önümdeki fikstür yine rahatlamak üzere![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Çok iyi gidiyorsun ilhan abi şampiyon bile olsan şaşırmam![]()
puan durumu ne abi??
tamam abi.....
Fulham:1-1:Boro
Boro:3-2:Burnley (FA Cup 3. Tur Rövanş)
Boro:0-0:Blues
Liverpool:3-1:Boro (Carling Cup Yarı Final Rövanş Maçı)
Boro:3-1:Tottenham
Wigan:2-1:Boro
Arkadaşlar, oynadığım bir maçın ekran resimini yanlış akmışım. O maç da benim FA Cup 4. Turdan eleniş maçımdı. İstikrarsız bir dönem geçirdim fakat ligdeki yerimi korudum. Devre arası transferleri ve puan durumu birazdan...
yürü be ilhan kim tutar seni bayaa iyi gidiyorsun maşallah maşallah![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Valla Tarıkcığım rakiplerin puan kaybettiği hafta kaybetmeseydim liderdim, ama yeni kurulmuş bir takım için normaldir diye düşünüyorum. Hedef ilk 3 idi, halen de öyle.
genede iyisin abi.......
Taktik ustasi ilhan yine birtaktik oturtmaya baslamis
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
İlhan abi şu aldığın Nengomashe nasıl bir oyuncu bize anlatır mısın?
(/s)
Güzel gidiyorsun.Büyük takımlara kök söktürmüşsün
En iyi gidenlerden birisi de İlhan abi tebrikler
İlhan Abi,şampiyon yap bizi!İlhan Abi,şampiyon yap bizi!![]()
İlhan Abi Murat Abi'nin üstünde mi kapatacak bu ligi acaba??
Yedim bile kardeşim... Bakacağız artık, hedef her maçı kazanmak...
Tam olarak taktiğim oturdu diyemem. İngiltere Liginde her kes benle aynı dizilişi kullanıyor. Ancak, o lige uygun taktiği oturtmaya başladım diyebilirim
Çok güçlü bir oyuncu değil. Ama çok kararlı, çok iyi top kapabilen bir adam. 80K'ya aldım. Eğer Boateng sakatlanırsa Cattermole ile onun yerine geçecek. Yani işi şansa bırakmıyorum![]()
İyi düşünmüşsün İlhan Abi![]()
(/s)
İlhan İngiltere Ligi'ne göre baya iyisin bea.![]()