Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 43 sonuç

Konu: [2. Lig] 1. Grup Takımları Araştırması 2008

Nesil
    2003

Default [2. Lig] 1. Grup Takımları Araştırması 2008

2. Lig 1. Grup oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.

Takımlar:

Bozüyükspor
    Dardanelspor
    Eyüpspor
    F. Karagümrük
    Gaziosmanpaşa
    Gebzespor
    Güngören Belediyespor
    İnegölspor
    Sarıyer
    Zeytinburnuspor

Grubun göze çarpan oyuncularına Eyüp'ten Alaattin Tosun, Zeytinburnu'ndan Şamil Ünal diyebliriz. Grpta zirve için büyük bir yarış var, her an herşey olabilir.. Zirveyi en çok zorlayacak takımlara da Dardanel, Eyüp, Bozüyük diyebiliriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Bu grupta belki de en iyi oyuncu Gaziosmanpaşa' nın yıldızı Serhat Gülşen. Oyunda mevkisi sadece DC. Gerçek mevkisi, dl:20, dc:20, wbl:15, ML:15, AML:10, AMC: 10. Serhat Beşiktaş alt yapısından yetişmiş bir oyuncudur. 1984 doğumlu. Genç yaşına rağmen maç tecrübesi fazla olan bir isim. Çok yönlü bir oyuncu. Versatility: 15 olabilir. Oyunun iki yönünü de oynayabiliyor. Geçen yıl GOP' ta stoper oynamasına rağmen 5 gol atması bunun en önemli göstergesi olsa gerek. En önemli özelliği freekick ve long shots. İlkokuldayken tenekeyle bile frikik golü atardı. Tercih ettiği ayağı soldur. 2 Yıl önce kupada BJK deplasmanında 11 numaralı forma ile Sarıyer' in sol kanadında oynamıştı ve gazeteler tarafından Sarıyer' in en iyisi gösterilmişti. En önemli nokta geçen sezon süper ligten Konyaspor ve Ankaragücü takımları Serhat' a ciddi derecede talip oldular ama yüksek bonservis ücreti nedeniyle transferden vazgeçildi. Serhat istemese de GOP' ta kalmak zorunda kaldı.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

abi gurup nedir? grup olarak düzeltelim lütfen
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    dardanelsporda tecrübeleri oyuncularıyla grubun etkili takımlarından... deniz kolgu, alp küçükvardar, gökmen barış vb...
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu grup lig b nin en zor grubu 3. lig 4. gruptan çıkanlar bu gruba çıkıyor
    3. lig 4. gruba bir bakın bu grubun ne kadar zor olduğunu anlarsınız
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Katılıyorum bu gruba kımse düşmek istemez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

alp küçükvardar: 178 74 kilo off the ball 15 finishing 14 kafa 12 jumping 7-8 fc oynuyor

cafer elek stoper boyunu tam bilmiyorum ama hava toplarında etkili bide süürekli oynuyor first team yani

bide cem yanık eğer dardanalde ise bu adam amrc fc fc20 amr 15

gökmen barış var dardanalsporda sw 15 dc 20 183 e 78 kilo ankaragücünde oynamıştı en iyi özelliği markajdır eskiden kene gibiydi 33-34 yaşında falan olmuştur soğukkanlılığı iyi gerıpaslarda hata yapmaz rakip basınca topu şişirmez
    composure 14 marking 14 kafa 12

deniz kolgu tekniği 12-13 olabilir penaltısı 16 181 boyunda 76 kilo dana gibi bir adam çok iyi bir oyun kurucu uzaktan şut 14

ismail müderrisoğlu nerde bilen varsa söylesin kontrat bitişi 07 gösteriyor gitmiş olabilir karagüümrükten

ümit atalay var beşiktaşın alt yapısından sol bek orta yapma 14 olur bide içeriye girmez soldan bindirir
    erbil aktepe var onun önünde bitiriciliği iyidir bir sol açık için 14 yeterli off the ball 16 consıstency15 4macn ucunde beklenenı verır CAsını 100de 75 sergıler
    olcay dogu var bıde burda sac bas yoldurur adama ıstanbulspoara gıtmıstı bırıncı lıgde 4 yıl once 27 yasında promısıng olarak aldılar bu adamı
    ıkı macta kovdular bol pozısyona gırer ama degerlendıremez gecen yıllarda da karagumrukte ortalama 3 gol atmıs bı sezonda of the ball12 finishing 4 headher13 184/77 boy ve kilosu

valla böyle yazacak çok şey var ama tam kadrolarını bilmiyorum tff den baktım kafam karıştı iyice ama ilerleyen günlerde devamını getiririm
    Fikirlerim burada

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Gökmen Barış şu an kaptan zaten dardanelde..SW ve DC'ye katılıyorum..
    Onun dışındakiler hakkında yorumu yaparım.Şu an biraz acelem var..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet arkadaşlar bu gece 4 tane takım inceledim puan tablosuna göre gideceğiz 2-3 gün sonrada tüm takımları bitirmiş olacağım sadece çanakkale dardanali araştırmayacağım çünkü kadrosunu bulamıyorum tff de 54 kişilik bir kadro çıkıyor hem zaten dardanalin 2 tane araştırmacısı var

EYÜPSPOR
    alaattin tosun d/dwr
    orta yapmasi iyi 14 olur bucocuk almanyadan geldi tanininirlik 50
    Asım atmalıoğlu:genc boylu poslu promising kaleci
    hava hakimiyeti 15 olur hava hakimiyeti yüksek 189a 82/83 kg
    comunication15
    Erkan Öztürk:ST20 AMR12 MR4 FREE ROLE 13-14 AMA 15 YAPMACAZ KI FC CIKMASIN SERBEST oynuyo ılerde ama pozısyon alma off the ball12 finishing 15
    headher15
    nebi emre doğru: bunu bılırsıniz goztepeden stoper kısa boylu stoper 183 falan
    ama kafa 15 77-78 kg var ama duvardır. serhat karakayalar emrenin yedeği olması lazım fizikleri aynı
    serkan karaduman: long shoot 15 amc20 AMR12 MC16 MR8 SAYILARA DIKKAT EDERSENİZ ORANTILI YAZIYORUM
    serkan karaduman: karaduman belcıkada yetısmıs bı cocuk obur serkanın yedeı olur ODA AMC sıvas altyapısında da ıkı yıl gecırmıs
    tayfun taner: taner ılk adı alattının yedeı 178/68 BOY VE KİLOSU YEDEK SAĞ BEK CILIZ BİR ADAM
    tuğrul doğan balcı : solbek fırst team hep sısırıliyor ne hıkmetse 179/72
    yusuf akbel: ibrahim akının aynısı ama bu kumral 184-185 fılan 77-78 kg fınıshing 5kafa10 ama savunmayı cok raatsız eden bı cocuk ızledım ben bunu ST20 FREE ROLE10

GÜNGÖREN BELEDİYE
    adem gezici:fbden altyapıda yetıstı ST 1,88 80KG KAFA14 BITIR11 ha bıde cok agardır
    erman yıldırım:fbden, can aratla paf takımını tasıdı yıllarca yan yana onlardan sonra dıkkat ederseniz fb paf cokuse gectı 186 84kg markaj14 kafa15 lugano nun aynısı ama 2 cm kısa
    ilkay margılıçlı:bırıncı lıge alıolar oyunda ındırcez reputasyonu bakalım 3lıgten ote gecebılıomu

neyse uykum geldi diğer takımları yazarım yarın bu arada yazım için özür dilerim ama inanın bu araştırma için 2 saatimi harcadım çünkü kimin nerde olduğunu bulmak çok vakit alıyor mesela adem çalık boüyükte değil kocaelisporda ama tff de bozüyük gösteriyor onlarla boğuşmaktan oyunculara vakit ayrılmıyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    evet bir 2.lig 1.grup incelemesinden daha herkese merhabalar

Sıradaki takım:BOZÜYÜKSPOR (Ligde 4. sıradalar)

berk baran süper ligden denizli destekli managerlikte ismini çok duydum mr20 amr 15

faruk sarman çingene şeytanlık dener eklenebilir şaka bir yana kafa ve markaj süper bu adamın

kadir cantürk sol çizgiyi boydan boya kullanıyor

mehmet asım onur berk: José Guillermo del Solar Alvarez-Calderón gibi maşallah
    ismi en uzun futbolcudur sadece başka bişey bilmiyorum onun hakkında

ozan kurukoç: uzun stoper 1,87-1,92 arası bişey denizli alt yapı destekli

valla bunlarda hüsrana uğradım kimseyi tanımıyom yarısı oyak reno dan bu adamlaın

5. gaziosmanpaşa (eski istanbulluları buluruz bir bakalım)

bülent şimşek:184/78 kafa14 bıtır10 st oynuyor oynadıı maca gore oran 100de 40 gol ıı bı oran demek bol pozısyona gırıyor off the ball14-15 olabılır

fevzi layiç: ooooo bu adam kaleci ustası eskı fblı 190 a 84 kilo oyunu yonlendırır bu adam 37 yaşında areal ability yüksek

hikmet çapanoğlu: bjkden yasın sulunden bı oncekı on lıbero yedegı 181/182 tam hatırlıyamıcam top sakallı mc20 dm14 pası 14 pozisyotng 15 tackling 13

önder dalkıran:karabukten 187/81 kafa14 bıtır13 ST20 AML14 KABZENIN SOL TARAFI
    savaş göçen: amc

serhat gülşen: stoper bu adam yıldız adayı solak dlc dwl ml

tolga taş: ılerde pozısyon almasını bılen stoper her sezon 3-4 golü var
    tahmınen uzun ve kafacı

tolga öztürk: ibrahim toraman gibi bir fiziği var buda stoper

vijdan oğuz özcan: amr bu adam(yoksa kandınmı
    )bitiriciliği ve pozisyon yüksek teknik özelliklerinin hemen hepsi iyi

devamı gelecek...
    Fikirlerim burada

Quote Originally Posted by extensor View Post
    Evet arkadaşlar bu gece 4 tane takım inceledim puan tablosuna göre gideceğiz 2-3 gün sonrada tüm takımları bitirmiş olacağım sadece çanakkale dardanali araştırmayacağım çünkü kadrosunu bulamıyorum tff de 54 kişilik bir kadro çıkıyor hem zaten dardanalin 2 tane araştırmacısı var

EYÜPSPOR
    alaattin tosun d/dwr
    orta yapmasi iyi 14 olur bucocuk almanyadan geldi tanininirlik 50
    Asım atmalıoğlu:genc boylu poslu promising kaleci
    hava hakimiyeti 15 olur hava hakimiyeti yüksek 189a 82/83 kg
    comunication15
    Erkan Öztürk:ST20 AMR12 MR4 FREE ROLE 13-14 AMA 15 YAPMACAZ KI FC CIKMASIN SERBEST oynuyo ılerde ama pozısyon alma off the ball12 finishing 15
    headher15
    nebi emre doğru: bunu bılırsıniz goztepeden stoper kısa boylu stoper 183 falan
    ama kafa 15 77-78 kg var ama duvardır. serhat karakayalar emrenin yedeği olması lazım fizikleri aynı
    serkan karaduman: long shoot 15 amc20 AMR12 MC16 MR8 SAYILARA DIKKAT EDERSENİZ ORANTILI YAZIYORUM
    serkan karaduman: karaduman belcıkada yetısmıs bı cocuk obur serkanın yedeı olur ODA AMC sıvas altyapısında da ıkı yıl gecırmıs
    tayfun taner: taner ılk adı alattının yedeı 178/68 BOY VE KİLOSU YEDEK SAĞ BEK CILIZ BİR ADAM
    tuğrul doğan balcı : solbek fırst team hep sısırıliyor ne hıkmetse 179/72
    yusuf akbel: ibrahim akının aynısı ama bu kumral 184-185 fılan 77-78 kg fınıshing 5kafa10 ama savunmayı cok raatsız eden bı cocuk ızledım ben bunu ST20 FREE ROLE10
    Asım bu sene oynamadı daha takımda as kalecimiz Fırat Çakmak 10 maçta 7 gol yedi..

Kaptanımız Tayfun Taner stoper ve her maç ilk 11de idi..

Alaattin çok koşan ve yorulmayan teknik özellikleri de iyi olan bir oyuncu orta sahada İlhan Aydoğdu ile beraber oynuyor. İkisi İlhan da aynı alaattin gibi bir oyuncu..

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Sinan araştırmaların ve verdiğin bilgiler için emeğine sağlık. Faruk Sarman' a namı diğer İzmitli Faruka bir ek yapyım. Shots with power eklenmeli. Uzaktan çok sert ve isabetli şutlar atar.

Serhat Gülşen' in frikiği 13-15 arası olmalı frikikleri çok iyidir ilkokulda tenekeyle bile frikik golü atardı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yaw benim bilmediğim sadece şu an lig a da oynayanların bir arada okuduğu bir orta okul veya lise mi vardı nerden tanıyorsun ağabey sen bu adamları

ha bide selimi taa yozgattan beri ya 10 kere izlemişimdir ya 15
    30 yaşından sonramı şut çekmeye merak salmış
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Sarıyer' de kaptan Birand Yaytaş (DC) Oftaş maçında çok iyiydi. Zaten tribünde aldığum bilgiye göre her maç böyle oynuyormuş. 32 yaşında bir oyuncu ca' sı 95 olabilir. Oftaşa koysanız sırıtmazdı. Ayrıca takımın kaptanı. Teknık bır stoper 5 kişiyi çalımlayıp Oftaş kalesine hücum ettı staminada sorun var. Kaleci Ethem iiyi bir kaleci. Soğukkanlı bire bir de iyi 2 karambol golüü yedi diğer golde de hatası syoktu. Salim Ayan (St) çok çok yavaş bir santrafor kilolu ama güçlü de değil. Ertan genç Ertan potansiyeli yüksek olmalı -7 verebiliriz. Çok istekli hızlı ve çok iyi sıçrıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

[QUOTE=elhadji;943011]Sinan araştırmaların ve verdiğin bilgiler için emeğine sağlık. Faruk Sarman' a namı diğer İzmitli Faruka bir ek yapyım.QUOTE]

faruk edirneli yav has edirneli çingene yani
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

salim ayan, gerçekte başarısız olmasına rağmen oyuna hızlı ve vasat üstü olarak aktarılmış bir futbolcu, geçen yıl diyarbakırdaydı. 3-4 yıl önce KSK de de oynamıştı, finishing i 4-5, sağ ayaklı, mücadele yönü var ama teknik olarak tff 1. lig seviyesinin altında.

Birand ın tekniğinin o kadar iyi olduğunu düşünmüyorum. ALTAY altyapısında yetişti KSK de kaptanlığa kadar yükselen bir abimiz, gelebileceği yerlere gelemedi... uzaktan sert şutları olan havadan etkili (14-15 seviyesinde heading ve jumping olabilir) ve genelde penaltı kaçırmayan, kaçırdığı zamanda sol alt köşeden dışarıya atma beceri yüksek bir topçu abimiz.

saygılar...
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

[quote=extensor;946306]
    Quote Originally Posted by elhadji View Post
    Sinan araştırmaların ve verdiğin bilgiler için emeğine sağlık. Faruk Sarman' a namı diğer İzmitli Faruka bir ek yapyım.QUOTE]

faruk edirneli yav has edirneli çingene yani
    İzmitli FAruk diye ün yapmıuştır İzmitliler bilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bak şimdi burak fatih akyel saraylı hemde has çingene babasını annesini gördüm evlerini gördüm has çingenedir adam ırkını özlediği için kasımpaşaya gitti

selimde edirne çingenesi oda kocaelinde oynadı ırkını özledi diye orada da çok sevildi haliyle onun için izmitli selim demişlerdir

en güzeli çingene selim deselerdi bari
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

bak şimdi burak fatih akyel saraylı hemde has çingene babasını annesini gördüm evlerini gördüm has çingenedir adam ırkını özlediği için kasımpaşaya gitti

selimde edirne çingenesi oda kocaelinde oynadı ırkını özledi diye orada da çok sevildi haliyle onun için izmitli selim demişlerdir

Selim değil Sinan, Faruk dedim ben Faruk Sarman. Hatta kardeşi Suadiye Belediyesporun teknik direktörü bildiğim kadarıyla. Dogrudur Edirneli olabilir. Ama lakabı İzmitli FAruk' tu

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Neyse bu bahsi istersen burada kapatalım araitırmaya hiç bir artısı yok. Okuyuclardan özür dileriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

pardon dostum ben selimle faruğu yine karıştırdım olsun araştırma sayfalarının böyle komik muhabbetlerede ihtiyacı var sempatik şeyler yazalımki özellikle ikinci lig ve birinci lig sayfaları biraz ilgi çeksin yoksa zaten kimse okumuyor
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

okuyorum okuyorsun okuyorlar...
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kim okuyor kaç kişi erol
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

canları sağ olsun abi ne diyelim...
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Fatih Akyel'in kardeşi bizim sınıftaydı .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ha bilirsin o zaman nasıl çingene dimi
    hemde nasıl böyle koca gözlü çingene has çingene

sen saraydamı okudun okulu
    Fikirlerim burada

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Dardanelspor kadrosunda ciddi sorunlar var sanırım. Simdi söyle göstermek istiyorum size. Asagıda 04.11.2007 günü Dardanelspor ile Bozuyükspor arasında oynanan karsılasmanın kadro durumu var. Kaynak federasyonun resmi sitesidir. Oyuncuların yan tarafında parantez icinde yazdıgım klupler ise Fm2008 oyununda hangi takımda oldukları(karsısında parantez olmayanlar oyunda da dardanel oyuncuları :

1. SEFER HAKAN OLGUN(Kocaelispor)
    2. HACI ARİF DURGUT(Yozgatspor)
    3. İSMAİL ÖZEREN
    4. MUSTAFA VARGEL
    5. GÖKMEN BARIŞ
    6. ÖZGÜR İLERİ
    7. AHMET BUĞRA ERDOĞAN
    8. SAMET GÜL
    9. KORAY KURT
    10. MESUT SARAY(Z.Burnuspor)
    11. SAMET ALBAYRAK(Karsıyaka)
    Yedekler
    12. FERHAT KAPLAN
    13. HASAN CAN ÖZKAN(Oyunda yok, Dardanel altyapıdan falan sanırım 89 dogumluymus)
    14. BURAK BOZ
    15. KORAY KURT
    16. ALP KÜÇÜKVARDAR(Telekomspor)
    17. OKAN SARI(Bunu da bulamadım. O da genc takımdan sanırım 90lı)
    18. GÖKSEL YAMAN(Cankırı Belediye Spor)

18 kişilik kadroda 8 hata(eksik) bana biraz fazla geldi. Kusura bakmasın kimse ama bu işin sorumluları kimse hic hos olmamıs.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Düzenleme tusunu bulamadıgım icin yeniden yazıyorum. Ufak eklemelerin olacak. Murat ÖZavcı, Habip Anabal, Mustafa Kocabey, Hakan Keleş gibi oyuncular oyunda kadroda gözükmelerine ragmen hicbir macın kadrosuna girememişler. Bunlardan en azından 1-2 tanesi de muhtemelen takımdan ayrılmıs demektir bence. Ayrıca Deniz Kolgu isimli bir oyuncuda birkac macda oynamasına ragmen oyunda ne yazıkki İstanbulspor oyuncusu olarka görünmekte.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by @pi View Post
    Dardanelspor kadrosunda ciddi sorunlar var sanırım. Simdi söyle göstermek istiyorum size. Asagıda 04.11.2007 günü Dardanelspor ile Bozuyükspor arasında oynanan karsılasmanın kadro durumu var. Kaynak federasyonun resmi sitesidir. Oyuncuların yan tarafında parantez icinde yazdıgım klupler ise Fm2008 oyununda hangi takımda oldukları(karsısında parantez olmayanlar oyunda da dardanel oyuncuları :

3. İSMAİL ÖZEREN
    4. MUSTAFA VARGEL
    5. GÖKMEN BARIŞ
    6. ÖZGÜR İLERİ
    7. AHMET BUĞRA ERDOĞAN
    8. SAMET GÜL
    9. KORAY KURT
    Yedekler
    12. FERHAT KAPLAN
    13. HASAN CAN ÖZKAN(Oyunda yok, Dardanel altyapıdan falan sanırım 89 dogumluymus)
    14. BURAK BOZ
    15. KORAY KURT

18 kişilik kadroda 8 hata(eksik) bana biraz fazla geldi. Kusura bakmasın kimse ama bu işin sorumluları kimse hic hos olmamıs.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Düzenleme tusunu bulamadıgım icin yeniden yazıyorum. Ufak eklemelerin olacak. Murat ÖZavcı, Habip Anabal, Mustafa Kocabey, Hakan Keleş gibi oyuncular oyunda kadroda gözükmelerine ragmen hicbir macın kadrosuna girememişler. Bunlardan en azından 1-2 tanesi de muhtemelen takımdan ayrılmıs demektir bence. Ayrıca Deniz Kolgu isimli bir oyuncuda birkac macda oynamasına ragmen oyunda ne yazıkki İstanbulspor oyuncusu olarka görünmekte.
    Bu oyuncuların hangi tarihte transfer oldukları hakkında bir bilgin var mı?
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by @pi View Post

3. İSMAİL ÖZEREN
    4. MUSTAFA VARGEL
    5. GÖKMEN BARIŞ
    6. ÖZGÜR İLERİ
    7. AHMET BUĞRA ERDOĞAN
    8. SAMET GÜL
    9. KORAY KURT
    Yedekler
    12. FERHAT KAPLAN
    14. BURAK BOZ
    15. KORAY KURT

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Evet,transferler geçmemiş maalesef..Transfeler TFF'den alınıp eklendiği için bu konuda benim yapabileceğim bir şey yoktu..Saydığın 4 isiminde takımla ilişkisi kesildi(Özavcı kiralık gitti yanılmıyorsam)...Deniz'de İstanbulspor'da oyunda gerçekte Çanakkale Dardanelspor oyuncusu bende bu konuyu gündeme getirecektim ama sürekli unutuyordum yazdığın iyi olmuş.İlk defa bu sene Dardanelspor'u elden geçirme fırsatı buldum ki çok uzun zaman uğraştım bunun için,çok ters bir zamana denk gelmesine rağmen elimden geleni yapmaya çalıştım(EreN kardeşimde sağolsun çok yardımcı oldu).Maalesef yeni sezonda takımda ve oyuncularda değiştirmem gereken şeyler olduğunu ilk maçtan sonra anladım,ama bir daha dosya elime gelmedi..Bu konuda ben kendi hatalarım için özür diliyorum ama transfer konusunda gerçekten çok ciddi eksikler var...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    Evet,transferler geçmemiş maalesef..Transfeler TFF'den alınıp eklendiği için bu konuda benim yapabileceğim bir şey yoktu..Saydığın 4 isiminde takımla ilişkisi kesildi(Özavcı kiralık gitti yanılmıyorsam)...Deniz'de İstanbulspor'da oyunda gerçekte Çanakkale Dardanelspor oyuncusu bende bu konuyu gündeme getirecektim ama sürekli unutuyordum yazdığın iyi olmuş.İlk defa bu sene Dardanelspor'u elden geçirme fırsatı buldum ki çok uzun zaman uğraştım bunun için,çok ters bir zamana denk gelmesine rağmen elimden geleni yapmaya çalıştım(EreN kardeşimde sağolsun çok yardımcı oldu).Maalesef yeni sezonda takımda ve oyuncularda değiştirmem gereken şeyler olduğunu ilk maçtan sonra anladım,ama bir daha dosya elime gelmedi..Bu konuda ben kendi hatalarım için özür diliyorum ama transfer konusunda gerçekten çok ciddi eksikler var...
    Bence bundan sonra esas mesele bunun nasıl düzeltilebilecegidir. Cünkü ben Dardanelsporu alarak onu yükseltmeye calıstıgım kariyerlerden cok zevk alıyorum. Ve bu haliyle bu kariyeri oynamak icimden gelmiyor. Patchle düzelme ihtimali var mıdır acaba? Bu konuda ne düsünüyorsunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

habip şanlıurfasporda... göksel yaman da oyundakinin aksine SC dir hatta uzun boyu ile bir tür towering striker dır. samet albayrak sezon başında ksk ile kampa katılmış ama kadroda yer bulamayınca transferin son haftası Dardanel e imza atmıştır.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    mustafa kocabey de beylerbeyi ne gitti...
    puerta kalbimizde...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri