Evet arkadaşlar bu gece 4 tane takım inceledim puan tablosuna göre gideceğiz 2-3 gün sonrada tüm takımları bitirmiş olacağım sadece çanakkale dardanali araştırmayacağım çünkü kadrosunu bulamıyorum tff de 54 kişilik bir kadro çıkıyor hem zaten dardanalin 2 tane araştırmacısı var
EYÜPSPOR
alaattin tosun d/dwr
orta yapmasi iyi 14 olur bucocuk almanyadan geldi tanininirlik 50
Asım atmalıoğlu:genc boylu poslu promising kaleci
hava hakimiyeti 15 olur hava hakimiyeti yüksek 189a 82/83 kg
comunication15
Erkan Öztürk:ST20 AMR12 MR4 FREE ROLE 13-14 AMA 15 YAPMACAZ KI FC CIKMASIN SERBEST oynuyo ılerde ama pozısyon alma off the ball12 finishing 15
headher15
nebi emre doğru: bunu bılırsıniz goztepeden stoper kısa boylu stoper 183 falan
ama kafa 15 77-78 kg var ama duvardır. serhat karakayalar emrenin yedeği olması lazım fizikleri aynı
serkan karaduman: long shoot 15 amc20 AMR12 MC16 MR8 SAYILARA DIKKAT EDERSENİZ ORANTILI YAZIYORUM

serkan karaduman: karaduman belcıkada yetısmıs bı cocuk obur serkanın yedeı olur ODA AMC sıvas altyapısında da ıkı yıl gecırmıs
tayfun taner: taner ılk adı alattının yedeı 178/68 BOY VE KİLOSU YEDEK SAĞ BEK CILIZ BİR ADAM
tuğrul doğan balcı : solbek fırst team hep sısırıliyor ne hıkmetse 179/72
yusuf akbel: ibrahim akının aynısı ama bu kumral 184-185 fılan 77-78 kg fınıshing 5kafa10 ama savunmayı cok raatsız eden bı cocuk ızledım ben bunu ST20 FREE ROLE10