1 ile 30 arası toplam 43 sonuç

Konu: [2. Lig] 1. Grup Takımları Araştırması 2008

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet arkadaşlar bu gece 4 tane takım inceledim puan tablosuna göre gideceğiz 2-3 gün sonrada tüm takımları bitirmiş olacağım sadece çanakkale dardanali araştırmayacağım çünkü kadrosunu bulamıyorum tff de 54 kişilik bir kadro çıkıyor hem zaten dardanalin 2 tane araştırmacısı var

EYÜPSPOR
    alaattin tosun d/dwr
    orta yapmasi iyi 14 olur bucocuk almanyadan geldi tanininirlik 50
    Asım atmalıoğlu:genc boylu poslu promising kaleci
    hava hakimiyeti 15 olur hava hakimiyeti yüksek 189a 82/83 kg
    comunication15
    Erkan Öztürk:ST20 AMR12 MR4 FREE ROLE 13-14 AMA 15 YAPMACAZ KI FC CIKMASIN SERBEST oynuyo ılerde ama pozısyon alma off the ball12 finishing 15
    headher15
    nebi emre doğru: bunu bılırsıniz goztepeden stoper kısa boylu stoper 183 falan
    ama kafa 15 77-78 kg var ama duvardır. serhat karakayalar emrenin yedeği olması lazım fizikleri aynı
    serkan karaduman: long shoot 15 amc20 AMR12 MC16 MR8 SAYILARA DIKKAT EDERSENİZ ORANTILI YAZIYORUM
    serkan karaduman: karaduman belcıkada yetısmıs bı cocuk obur serkanın yedeı olur ODA AMC sıvas altyapısında da ıkı yıl gecırmıs
    tayfun taner: taner ılk adı alattının yedeı 178/68 BOY VE KİLOSU YEDEK SAĞ BEK CILIZ BİR ADAM
    tuğrul doğan balcı : solbek fırst team hep sısırıliyor ne hıkmetse 179/72
    yusuf akbel: ibrahim akının aynısı ama bu kumral 184-185 fılan 77-78 kg fınıshing 5kafa10 ama savunmayı cok raatsız eden bı cocuk ızledım ben bunu ST20 FREE ROLE10

GÜNGÖREN BELEDİYE
    adem gezici:fbden altyapıda yetıstı ST 1,88 80KG KAFA14 BITIR11 ha bıde cok agardır
    erman yıldırım:fbden, can aratla paf takımını tasıdı yıllarca yan yana onlardan sonra dıkkat ederseniz fb paf cokuse gectı 186 84kg markaj14 kafa15 lugano nun aynısı ama 2 cm kısa
    ilkay margılıçlı:bırıncı lıge alıolar oyunda ındırcez reputasyonu bakalım 3lıgten ote gecebılıomu

neyse uykum geldi diğer takımları yazarım yarın bu arada yazım için özür dilerim ama inanın bu araştırma için 2 saatimi harcadım çünkü kimin nerde olduğunu bulmak çok vakit alıyor mesela adem çalık boüyükte değil kocaelisporda ama tff de bozüyük gösteriyor onlarla boğuşmaktan oyunculara vakit ayrılmıyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    evet bir 2.lig 1.grup incelemesinden daha herkese merhabalar

Sıradaki takım:BOZÜYÜKSPOR (Ligde 4. sıradalar)

berk baran süper ligden denizli destekli managerlikte ismini çok duydum mr20 amr 15

faruk sarman çingene şeytanlık dener eklenebilir şaka bir yana kafa ve markaj süper bu adamın

kadir cantürk sol çizgiyi boydan boya kullanıyor

mehmet asım onur berk: José Guillermo del Solar Alvarez-Calderón gibi maşallah
    ismi en uzun futbolcudur sadece başka bişey bilmiyorum onun hakkında

ozan kurukoç: uzun stoper 1,87-1,92 arası bişey denizli alt yapı destekli

valla bunlarda hüsrana uğradım kimseyi tanımıyom yarısı oyak reno dan bu adamlaın

5. gaziosmanpaşa (eski istanbulluları buluruz bir bakalım)

bülent şimşek:184/78 kafa14 bıtır10 st oynuyor oynadıı maca gore oran 100de 40 gol ıı bı oran demek bol pozısyona gırıyor off the ball14-15 olabılır

fevzi layiç: ooooo bu adam kaleci ustası eskı fblı 190 a 84 kilo oyunu yonlendırır bu adam 37 yaşında areal ability yüksek

hikmet çapanoğlu: bjkden yasın sulunden bı oncekı on lıbero yedegı 181/182 tam hatırlıyamıcam top sakallı mc20 dm14 pası 14 pozisyotng 15 tackling 13

önder dalkıran:karabukten 187/81 kafa14 bıtır13 ST20 AML14 KABZENIN SOL TARAFI
    savaş göçen: amc

serhat gülşen: stoper bu adam yıldız adayı solak dlc dwl ml

tolga taş: ılerde pozısyon almasını bılen stoper her sezon 3-4 golü var
    tahmınen uzun ve kafacı

tolga öztürk: ibrahim toraman gibi bir fiziği var buda stoper

vijdan oğuz özcan: amr bu adam(yoksa kandınmı
    )bitiriciliği ve pozisyon yüksek teknik özelliklerinin hemen hepsi iyi

devamı gelecek...
    Fikirlerim burada

Quote Originally Posted by extensor View Post
    Evet arkadaşlar bu gece 4 tane takım inceledim puan tablosuna göre gideceğiz 2-3 gün sonrada tüm takımları bitirmiş olacağım sadece çanakkale dardanali araştırmayacağım çünkü kadrosunu bulamıyorum tff de 54 kişilik bir kadro çıkıyor hem zaten dardanalin 2 tane araştırmacısı var

EYÜPSPOR
    alaattin tosun d/dwr
    orta yapmasi iyi 14 olur bucocuk almanyadan geldi tanininirlik 50
    Asım atmalıoğlu:genc boylu poslu promising kaleci
    hava hakimiyeti 15 olur hava hakimiyeti yüksek 189a 82/83 kg
    comunication15
    Erkan Öztürk:ST20 AMR12 MR4 FREE ROLE 13-14 AMA 15 YAPMACAZ KI FC CIKMASIN SERBEST oynuyo ılerde ama pozısyon alma off the ball12 finishing 15
    headher15
    nebi emre doğru: bunu bılırsıniz goztepeden stoper kısa boylu stoper 183 falan
    ama kafa 15 77-78 kg var ama duvardır. serhat karakayalar emrenin yedeği olması lazım fizikleri aynı
    serkan karaduman: long shoot 15 amc20 AMR12 MC16 MR8 SAYILARA DIKKAT EDERSENİZ ORANTILI YAZIYORUM
    serkan karaduman: karaduman belcıkada yetısmıs bı cocuk obur serkanın yedeı olur ODA AMC sıvas altyapısında da ıkı yıl gecırmıs
    tayfun taner: taner ılk adı alattının yedeı 178/68 BOY VE KİLOSU YEDEK SAĞ BEK CILIZ BİR ADAM
    tuğrul doğan balcı : solbek fırst team hep sısırıliyor ne hıkmetse 179/72
    yusuf akbel: ibrahim akının aynısı ama bu kumral 184-185 fılan 77-78 kg fınıshing 5kafa10 ama savunmayı cok raatsız eden bı cocuk ızledım ben bunu ST20 FREE ROLE10
    Asım bu sene oynamadı daha takımda as kalecimiz Fırat Çakmak 10 maçta 7 gol yedi..

Kaptanımız Tayfun Taner stoper ve her maç ilk 11de idi..

Alaattin çok koşan ve yorulmayan teknik özellikleri de iyi olan bir oyuncu orta sahada İlhan Aydoğdu ile beraber oynuyor. İkisi İlhan da aynı alaattin gibi bir oyuncu..

Mesaj Yetkileri