Dardanelspor kadrosunda ciddi sorunlar var sanırım. Simdi söyle göstermek istiyorum size. Asagıda 04.11.2007 günü Dardanelspor ile Bozuyükspor arasında oynanan karsılasmanın kadro durumu var. Kaynak federasyonun resmi sitesidir. Oyuncuların yan tarafında parantez icinde yazdıgım klupler ise Fm2008 oyununda hangi takımda oldukları(karsısında parantez olmayanlar oyunda da dardanel oyuncuları :

1. SEFER HAKAN OLGUN(Kocaelispor)
2. HACI ARİF DURGUT(Yozgatspor)
3. İSMAİL ÖZEREN
4. MUSTAFA VARGEL
5. GÖKMEN BARIŞ
6. ÖZGÜR İLERİ
7. AHMET BUĞRA ERDOĞAN
8. SAMET GÜL
9. KORAY KURT
10. MESUT SARAY(Z.Burnuspor)
11. SAMET ALBAYRAK(Karsıyaka)
Yedekler
12. FERHAT KAPLAN
13. HASAN CAN ÖZKAN(Oyunda yok, Dardanel altyapıdan falan sanırım 89 dogumluymus)
14. BURAK BOZ
15. KORAY KURT
16. ALP KÜÇÜKVARDAR(Telekomspor)
17. OKAN SARI(Bunu da bulamadım. O da genc takımdan sanırım 90lı)
18. GÖKSEL YAMAN(Cankırı Belediye Spor)

18 kişilik kadroda 8 hata(eksik) bana biraz fazla geldi. Kusura bakmasın kimse ama bu işin sorumluları kimse hic hos olmamıs.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Düzenleme tusunu bulamadıgım icin yeniden yazıyorum. Ufak eklemelerin olacak. Murat ÖZavcı, Habip Anabal, Mustafa Kocabey, Hakan Keleş gibi oyuncular oyunda kadroda gözükmelerine ragmen hicbir macın kadrosuna girememişler. Bunlardan en azından 1-2 tanesi de muhtemelen takımdan ayrılmıs demektir bence. Ayrıca Deniz Kolgu isimli bir oyuncuda birkac macda oynamasına ragmen oyunda ne yazıkki İstanbulspor oyuncusu olarka görünmekte.