Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 81 sonuç

Konu: Çekirge 1 Sıçrar, 2 Sıçrar, 3. Sezonda Kupaları Toplamaya Başlar

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Default Çekirge 1 Sıçrar, 2 Sıçrar, 3. Sezonda Kupaları Toplamaya Başlar

Evet arkadaslar Futbolun besigi Ingıltere’deyiz, bu ulkede futbol oynamak bir ayricaliktir. Seyir zevki en yuksek, kalitesi hic bir zaman tartisilmayacak takimlar ve hafizalardan silinmeyecek maclar, Dunya en iyi yildizlarinin top kosturdugu ve daha iyisi olmayan bir lig…

Bizde bu ligde basarili olmak adina cok buyuk olmasada kendi ulkesinde kendini kanitlamis bir takimin basina geciyorduk,

>>EVERTON<<

Everton Bilgileri;

Kuruluş Yılı : 1878
    İtibar : Ulusal
    Başkan : Bill Kenwright
    Favori Kişiler : David Moyes, Peter Reid, Joe Royle
    Ezeli Rakipler : Liverpool, Man Utd, Tranmere
    Tahmini Deger : 69 Milyon YTL
    Stadyum : Goodisoon Park, Liverpool
    Stadyum Kapasitesi : 40569 tamamı koltuklu + toprakaltı ısıtma sistemleri
    Yedek Stadyum : Halton Stadium, Widnes
    Antrenman Tesisleri : Yüksek Antrenman Yapılandırması
    Genç Yapılandırması : İyi genç antrenman sistemleri + genç akademisi
    Kıtasal Turnuva : UEFA Kupası
    Ortalama kadro yaşı : 25
    Kaptan : Phill Neville

Başkan: Bill Kenwright

Iste O Büyüleyici Goodisoon Park Stadyumu

MİKEL ARTETA

TİM CAHİLL

JOSEPH JOBO

ve TİM HOWARD

İlk sezon iyi sayilabilecek bir transfer bütcesi 23.200 MN YTL

ve Benim takviyelerimle daha da güçlenecek Everton Ilk Takımı

Last edited by GeNç KaRTaL : 22.Temmuz.2008 at 14:50

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yeni kariyeriniz hayırlı olsun.Umarım zevkli ve uzun ömürlü bir kariyer olur.Başarılar..

Bu arada aylık kariyer konusu açma hakkınız tamamlanmıştır.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Hayırlı olsun..Everton ilk sene rahatlıkla ilk 3 ya da 4 girebilecek bir takım hatta zorlarsan ve akıllı hamleler yaparsan şampiyon bile olabilirsin.. başarılar..

sakary Ali Misafir

yeni takımında başarılar

5. Default

baŞarilar 4 BÜyÜKten Sonra 5. Olursun YakUbuda İyİ Forvet

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

vay hemşom kariyer açmış. başarılar dilerim inşallah uzun ömürlü bir kariyer olur. Everton'la nice başarılara.

super bi takim almişsin başarilar şimideden.özelliklede şlye gitmeni bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Yeni takımında başarılar......

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Yeni kariyeriniz hayırlı olsun.Umarım zevkli ve uzun ömürlü bir kariyer olur.Başarılar..

Bu arada aylık kariyer konusu açma hakkınız tamamlanmıştır.
    Tesekkur ederim, Uzun soluklu kariyer dedik da 1 haftada bitirecek degiliz (:

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Hayırlı olsun..Everton ilk sene rahatlıkla ilk 3 ya da 4 girebilecek bir takım hatta zorlarsan ve akıllı hamleler yaparsan şampiyon bile olabilirsin.. başarılar..
    Evet ama senin akilli hamleler dedigin seyleri yapmayacam (yildiz transferleri)
    Saten butcede ole cok sahsahli degil ve buyuk 1 transfer yapacagima genc yildizlar almayi tercih ederim...

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    yeni takımında başarılar
    Tesekkurler,
    Quote Originally Posted by cagri10 View Post
    baŞarilar 4 BÜyÜKten Sonra 5. Olursun YakUbuda İyİ Forvet
    Benim amacim tek buyuk olmak : Yakubu'yuda hic sevmem ama bakalim

Quote Originally Posted by urfAslan View Post
    vay hemşom kariyer açmış. başarılar dilerim inşallah uzun ömürlü bir kariyer olur. Everton'la nice başarılara.
    He Alican aksama geliyorum bir yere kaybolma...

Quote Originally Posted by puskas View Post
    super bi takim almişsin başarilar şimideden.özelliklede şlye gitmeni bekliyorum
    Benimde ilk sezon oncelikli hedefim, kismet artik,

Quote Originally Posted by sitte View Post
    Yeni takımında başarılar......
    Tesekkurler.

Aksama transferler geliyor...

10. Default

Hayırlı olsun.Genç yıldız alacağım demişsin.Bunlar herkesin bildiği isimler mi olacak ?

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara-Sakarya

başarılar everton güzel bir seçim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yıldız avı Bekliyoruz bakalım
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Everton kaliteli takım.Gerekli bölgelere iyi takviyeler yaparsan Şampiyonlar Ligi'ne katılırsın.Başarılar..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by Zendar View Post
    Hayırlı olsun.Genç yıldız alacağım demişsin.Bunlar herkesin bildiği isimler mi olacak ?
    Muhtemelen, cunku bu oyunu oynayan birlerce insan bu forumlarda yazisiyor.
    Fm'de bilinmeyen bir oyuncu kalmamistir herhalde...

Quote Originally Posted by n1ghtm4r333 View Post
    başarılar everton güzel bir seçim
    Tesekkurler...

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Yıldız avı Bekliyoruz bakalım
    Aynen dedigin sekilde olacak. Yildiz avcisi Mehmet Ali Wenger is basinda

Quote Originally Posted by Cyzio View Post
    Everton kaliteli takım.Gerekli bölgelere iyi takviyeler yaparsan Şampiyonlar Ligi'ne katılırsın.Başarılar..
    Acikcasi Everton ilk bakista A takima takviye istemiyor gibi ama kadroyu genisletmek adina transferler olacak tabi...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Evet arkadaslar Mehmet Ali Wenger is basinda,
    Ilk duragimiz Ispanya ve transferler basladi…

Bunlar arasinda a-quinho yu 1.500 milyon YTL odeyerek İmza attirdim…

Diger yandan Daniel Parejo’yu kiraladim oynatmayacaktim ama transfer etmeye niyetim oldugundan bir sezon durumunu gormek istemistim…

Orta sahaya saglam bir takviye yapmam gerekiyordu ve buda Sportin Lisbon takimindan Adrien idi…

Ve benim goz bebegim benim flas transferim bu kalitede bir futbolcuyu bu kadar ucuza kapattigim icin kendimle gurur duyuyordum

Ardından Digeo Bounanotte

Stelvio…

Sabrin Sburlea

Leo Schwechlean…

Ve en pahali transferim diyebilecegim Habib Bellaid

Bu arada Victor Anichebe ye en iyi teklifi İpswich yapmisti ve bu teklife hayir diyememistim

Bu arada kalemi saglama almistim cunku bir dahaki sezon Antonio Mirante gelecekti

Mirante ile birlikte Bernardo da gelecek sezon takima katilacak kisilerden idi…

Diger taraftan cok kaliteli gencleri getiremiyordum cunku alçak federasyon icin vermiyordu…
    Ama ben kararliydim ve 3 sezon sonra alamayacagim futbolcu kalmayacakti cunku basarisiz menajere federasyon hakli olarak guvenmez ama basarili olunca federasyonda tolerans taniyabiliyor… (Failed Work Permit yazanlar calisma izni verilmeyen futbolcular)

Bu kadar transfer bile fazla idi aslinda ama bunlarin hepsi genclerdi ve en az 1-2 yil takima adapte olmalari gerekiyordu, As takim icin fazla bir transfer yapmadim cunku ilk etapta ihtiyacim yoktu ancak ilerleyen zamanlarda takimi kaliteleştirmek adina yildizlari yavas yavas kadroma katayacaktim…

Bu arada sezon oncesinde bolca hazirlik maci yaptirmayi cok severim bu yuzden hazirlik maclarinin kontrollerini Asistana birakirim ve pekte kotu sayilabilecek bir hazirlik donemi gecirdigim soylenemez…

Her zaman kullandigim iki taktigi kullanmaya kara verdim bunlardan biri 4-4-2 Atak

Digeride buyuk takimlara karsi 4-1-4-1 Defansif…

ANCAK HER İKİ TAKTİGİMDEDE YAN TOPLARDAN VE DURAN TOPLARDAN COK SAYİDA GOL BEKLİYORDUM CUNKU YAPABİLDİGİM EN İYİ SEY O İDİ…
    Last edited by MaliKaya : 16.Temmuz.2008 at 21:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

her zaman atak oyna defansif oynama fakat büyük takımlara karşı düşük tempoyla oynayabilirsin

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Transferlerin belirttiğin gibi geleceğe dönük isimler..Kadron zaten iyiydi..Hazırlık döneminde çok iyi geçmiş..Artık ligi bekliyoruz

Başarılar Abi.GEnçlere çok fazla yatırım yapmışsın gibime geliyor.Biraz tecrübeli oyunculara yönelseydin.Zaten güçlü kadron var.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

kadro xzaten ıyı ustune gelecegı olan oyuncuları alınca 1-2 yıl ıcınde dunya senı konusur.basarılar dılerım

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

hadi uzun soluklu olacağı belli gençlerden başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

başarılar dilerim lardeş. transferler guzel ama keske anichebe'yi satmasaydın =S 1-2 sene ıcınde gol makınesı oluyor.. neyse saglık olsun tekrar basarılar

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by Sir FRD View Post
    her zaman atak oyna defansif oynama fakat büyük takımlara karşı düşük tempoyla oynayabilirsin
    Her zaman atak ve acik Futbol oynamak Ingılız futbolunun en buyuk gercegi ama bazi takimlara karsi da haddimizi bilmek lazim

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Transferlerin belirttiğin gibi geleceğe dönük isimler..Kadron zaten iyiydi..Hazırlık döneminde çok iyi geçmiş..Artık ligi bekliyoruz
    Evet gelecege donuk cok kaliteli futbolcular aldim, Cok kaliteli diyorum cunku hepsinin gelecegini biliyorum, ellerimde buyuduler keretelar

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    Başarılar Abi.GEnçlere çok fazla yatırım yapmışsın gibime geliyor.Biraz tecrübeli oyunculara yönelseydin.Zaten güçlü kadron var.
    Yok be abim saten dedigim gibi 23.200 Milyon YTL ile alabilecegin en iyi yildiz bile Ingıltere liginde tam bir yildiz degildir.

Ama aldigim genclerin hepsini ilerde dunya konusacak birak Ingıltere

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    kadro xzaten ıyı ustune gelecegı olan oyuncuları alınca 1-2 yıl ıcınde dunya senı konusur.basarılar dılerım
    Tesekkurler, hedefim saten bu

Quote Originally Posted by mc_eagle View Post
    hadi uzun soluklu olacağı belli gençlerden başarılar
    Tesekkurler.

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    başarılar dilerim lardeş. transferler guzel ama keske anichebe'yi satmasaydın =S 1-2 sene ıcınde gol makınesı oluyor.. neyse saglık olsun tekrar basarılar
    Valla cok dusundum aslinda ama ne bilim ben genelde aklima koydugum kadro ile takimimi yonetmeyi severim. Transfer ettigim futbolculardan da gordugun gibi Kevin Monnet Pa-quet ve Sabin Sburlea var, bunlara alternatif A-quinho var, birde dusundugum bir yildiz var, onun icin yedek oturtmaktansa satayim dedim, hem taliplisi vardi hemde iyi para vermislerdi...

sakary Ali Misafir

devamını bekliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Gelecek sağlam ellerde ... Bu arada kadro yaş ortalaması 19 oldu mu

Nesil
    2007

a.uino süper transfer intere almıştım gerçekten çok iyi oynuyor

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    devamını bekliyoruz

Devami reklamlardan sonra

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Gelecek sağlam ellerde ... Bu arada kadro yaş ortalaması 19 oldu mu

Gelecegin saglam ellerde oldugu kesin. Bu arada yas ortalamasina bakmadim ama 19 degildir herhalde

Quote Originally Posted by TuTh View Post
    a.uino süper transfer intere almıştım gerçekten çok iyi oynuyor

Evet bende TR liginde GS ye almistim Hem AML olarak hemde ST olarak dokturuyor. Cok sey bekliyorum ondan...

BU ARADA AKSAMA MACLARİN SS LERİ GELİYOR 20:45 TE BULUSALİM

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    BPL 1. Hafta

Ilk macimi Man Utd ile oynuyordum ustelik deplasmanda idim durum vahim :S

Man utd ye karsi aslinda iyi bir futbol oynamistim ancak Rooney in 25. dakikasindaki gole engel olamamistim…

Man utd karsisinda iyi bir oyun sergileyen takimima biraz daha guvenmistim cunku acilis maci ve deplasmanda Man utd ile kafa kafaya oynuyorsunuz..

BPL 2. Hafta

Sirada Fulham deplasmani vardi ve ben bu maca atak taktigimle cikmistim deplasmanda olmasina ragmen ve maci 2-1 almayi basarmistim…

Ancak kotu bir haber vardi ki oda Mikel Arteta nin 3-4 ay kadar sakat kalmasi idi…
    Bu sakatlik beni cok korkutmustu cunku en buyuk yildizlarimdan biri idi…

BPL 3. Hafta

Sirada Aston Villa maci vardi ve Mikel Arteta yoktu, O bolgeye Pienaar’i koyarak ve defansta da Jaleon Lescott yerine Yobo’yu koyarak maca basladim cunku Lescott a Newcastle 12.250 Milyon YTL teklif edince dusunmeye baslamistim…

İyiki Yobo yu oynatmisim (:

Bu arada Lescoot a gelen teklifi Sezon sonu gidecek sekilde muzakere edince Newcastle da bu muzakereyi kabul edince Lescoot u sezon sonunda gonderektim. Cunku sol kanadimda Baines vardi ve Stoper olarak da Havard Nordveit i mutlaka istiyordum…

BPL 4. Hafta

Sirada Boltan ile sahamda oynayacagim lig maci vardi ve Aston Villa karsisinda galip gelen kadromu hic bozmadan bu maca ayni kadro ve tatik ile ciktim.

Takimda nedense bir penalti atma problemi vardi (: Yobo da herhalde gol kralı olmaya aday olmustu, mubarek hem kendi kalesine hemde rakip kalelelere bos gecmiyordu. (Yakubu nun attigi golden once penalti kullandi ve donen topu gole cevirebildi)

Derken transfer sezonu bitmisti ve Everton Transfer sezonunun en aktif takimi olarak 8 futbolcu ile anlasmisti

Birkac transfer donemi boyle gececek ama ondan sonra senelerce transfer yapmayacam cunku gerek kalmayak… Bekleyelim ve gorelim.

Ha unutmadan Menejer olarak da ilk odulumu almistim…

BPL 5. Hafta

Sirada Arsenal deplasmani vardi ve yine umutsuzdum :S

Dakka 85 e kadar defansif taktigimle iyi oynayinca, 85. dakikadan itibaren atak oyuna dondum ve cift santrafora hizli bir geci yaptim. Umutsulugumu Valencia takimindan kiralanan Manuel Fernandes in 25 metreden attigi muhtesem gol ile kirdim ve ustelik bu gol son dakkalarda geldi, takimima guvenim daha da bir artmisti…

BPL 6. Hafta

Sirada Sunderland maci vardi ve ben bu macta takimimdan mutlak galibiyet bekliyordum cunku kendi evimde puan kaybina tahammul edemezdim…

Lescott bu macta yildizlasti ve iki kornerden gelen topu aglarla bulusturarak gunun kahramani oldu ve bir bakima bana beni neden sattin der gibiydi

UEFA Kupası 1. Tur 1. Maç

Artik UEFA kupasi ilk tur maci gelmisti ve rakip Stabaek’ti
    Acikcasi ligde gosterdigim performansi UEFA kupasinda gosterebilirmiydim pek emin degildim cunku Avrupa kupalarinda pek tecrubeli futbolcular oldugunu zannetmiyordum…

Ilk macta alinan galibiyet yinede suphelerimi gidermeye yetmezdi cunku rakip zayip ve ev sahibi olma avantajlarina sahiptim…

Takimim iyi bir form ve galibiyet serisi yakalamisti, nede olsa ust uste kendi sahamda oynamanin verdigi avantajlarda bunlarda etkili oluyordu, bu avantajimin ligin ikinci yarisinda dezavantaj a donuseceginin farkindaydim ve mumkun oldugunca kendi sahamdaki maclardan galibiyetle ayrilmak zorundaydim… Ancak Tim Cahil ve Mikel Arteta gibi yildizlarimin da 2-3 ay gibi bir zaman takimdaki yerini alamayacak olmasi acikcasi bu sansli peryodun bir cesit mahsuplasmasi gibi birsey oluyordu.

BPL 7. Hafta

Sirada West Ham United maci var ve kendi sahamda oynayacak olmama ragmen bu mac beni urkutuyordu…

Kisir gecen bir macin ardindan galip gelmek guzeldi…

Carling Cup 3. Tur

Sirada Carling Cup macinda Sheff Utd ile karsilasmak vardi. Ev sahibi idim ve zayif rakibime karsi biraz daha yedek agirlikli bir kadro ile cikmistim sahaya…

Sheff Utd karsisinda aldigim galibiyet le ust uste 8. macimdan da galibiyetle ayrilmistim ve sezon rekorunu yakalamistim… Ancak yildiz oyuncularimdan biri olan Leon Osman da muhtemelen 2 ay sakatlandi ve o noktada sezon 2 aylik sure boyunca Tony Hibert e gorev vermeyi dusunuyordum…

BPL 8. Hafta

Kendi sahamda oynadigim Carling Cup macinin ardindan Midlessbrough ile deplasmanda karsi karsiya geliyordum ve bu mactan once cok heyecanliydim…

Oyuna Tuncay Şanlı nın 4. dakikada attığı çok golle maglup duruma dusmeme ragmen sezon basindan beri sabrettigim ve patlama bekledigim golcum Andy Jonshon dan bir patlama ve 12. dakidaka skoru dengeledim ve Yakubu – Yobo kafacilarindan sonra ilk yari bitmeden skor 1-3 olmustu… Sonuc farkli bir galibiyet.

Ay bitmisti ve oduller dagitilmisti,
    Bunlardan ikisi Everton klubenden Menajer Mehmet Ali Kaya’ya (Ayın Menajeri)
    Digeri de Manuel Fernandes’e (yazmis oldugum Arsenal macinin uzatma dakikalarinda attigi muhtesem gol).

UEFA Kupası 1. Tur 2. Maç

Midlesbroug ile baslayan deplasman serisine UEFA kupasinin rovansi olan Stabeak maci ile devam ediyoruz, UEFA kupasi maclarindan korkutugum soylemistimya haksiz sayilmazmisim, galip geldim ama Stabeak daha iyi bir futbol orataya koydu…

BPL 9. Hafta

Ligde hersey cok guzel giderken deplasman serisinin 3. ayagi olan lig 19. Hull deplasmani vardi sirada, Her zaman lig sonuncularindan korkmusumdur tipki bu mactada korktugum gibi…

Macin ilk yarisinda kaleyi bulan sutlar da Hull takiminin = 0 Everton takimi = 1 oda Manuel Fernandesin ilk yarinin uzatma dakikalarinda ceza sahasinin sol carprazindan cektigi jet hiziyla giden sutta gol olmasiyla sona erdi, Allah’tan 2. yari iyi bir futbol orataya koydukta maci 3-0 almayi basarabildik…

Bu arada UEFA kupasinda gruplar belirlenmis ve kolay sayilabilecek bir gruba dusmustum…

Simdi onumde cok zorlu bir peryot vardı ve bu maclari kayipsiz atlatmak imkansiz gibi birseydi…
    Yine sukur ki Avrupa Futbol Sampiyonasi Eleme maclarindan dolayi lige yaklasik 10 gunluk bir ara verildi ve bu arada Tim Cahil sakatliktan tamamen kurtulmustu ama formuna kavusabilmesi icin en az 6-7 haftaya ihtiyac vardi. Cunku sezon basindan beri hicbir hazirlik macinda veya resmi maclarda gorev almamisti…

BPL 10. Hafta

Bunlardan ilki Liverpool ile ama bir teselli Ev sahibi olma avantajina sahiptim ama Torres, Mascheranoi Reina gibi futbolculara pek bir anlam ifade etmeyebilirdi…
    Bu maca nasil bir taktikle cikacagim konusunda yardima ihtiyacim vardi,
    Rakip cok guclu defansif oynamaliydim ama benimde cok iyi bir serim vardi ve sahamda oynamanin verdigi avantajla atak oynamaliydim dedim ve oyle yaptim

Kisir gecen ilk yarinin ardindan Yakubu nun 4. dakikada attigi golle skor tabelasi benim lehimeydi…Ilk yaridaki skoru 72. dakkaya kadar koruyunca geriye yaslanma zamani geldigini dusundum ve takimi 4-1-4-1 defansif taktige cektim… Ve bu zorlu periyodun ilk ayagini kayipsiz atlatmayi basarabilmistim.
    İsin bir guzel tarafida Galibiyet rekorumu 12 maca cikarmistim…

UEFA Gruplar 1. Maç

Steaua ile oynayacagim mac cok onemliydi cunku gruplardaki ilk macimdi ve mutlak galibiyet almam gereken takimlardan birisiydi…

Ilk pozisyonlari bulmasina ve ilk sutlari rakibin atmasina ragmen il yarinin ortalarina dogru dengeyi saglayip ardindan Andy Jonshon ve Yakubu ile ilk yariyi 2-0 onde tamaladim…
    İkinci yariya iyi baslayan ekip yine Rakip takimdi hatta skoru 58. dakikada 2-1 e getirmeyi bile basardilar ama en fazla 10 dakka bu gole sevinebildiler… Bir guzellikte Tim Cahil in 4 aylik sakatliktan ciktiktan sonra oynadigi ilk macta iyi bir performans gostermesiydi….

Mac sonucu tek tarafli olarak lehime idi ancak onumde cok zorlu bir deplasman maci vardi ve artik tamamdi. Bu kadar rekor ve galibiyet serisi yeterdi…

Bu arada takimda daha ilk yılım olmasina ragmen bir klup rekorunu kirmayi basarmistim…

BPL 11. Hafta

Bahsettigim zorlu deplasman icin mac gunu geldiginde hemen defansif taktigimi secerek maca temkinli basladim,

Ancak dakikalar daha 18’i gosterirken skor tabelasi 2-0 lehime bir sonuc gosteriyordu…
    Ilk yarı boyle bitince keyiflenmistim ancak ikinci yariya korkarak baslamistim ama korktugum basima gelmemisti ve ligin zirvesine iyice demir atmistim
    Zorlu periyotta bir maci daha kayipsiz atlatmistim ve cok sevicliydim…
    Ligin ilk 11 haftasini geride biraktigim zaman 30 puanla lider idim ve birilerinin beni durdurmasi gerekiyordu…

Last edited by MaliKaya : 17.Temmuz.2008 at 21:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başarılar sana mesaj birleştirilmesin diye post atıyoruz.. Şaka bir yana transferler güzel..

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Sirada zorlu periyodun son ayagi var ve Carling Cup 4. Tur maci.

Ev sahibiyim ancak o avantaji koruyabilecekmiyim bilmiyorum… Cunku rakip Liverpool

Ilk 20 dakka her iki takimda karsilikli pozisyonlar yakaladi ama 21. dakikada Yakubu defansin arkasina muthis sizarak sol carprazdan muthis bir gol kaydetti. Derken 3 dakka sonra bir diger golcu Andt Jonshon sahneye cikti ve skor 2-0. Ilk yari bitti derken Jonshon daha bitmedi su golude izleyinde oyle bitsin dedi ve ilk yari skoru 3-0
    Ikınci yarinin baslamasiyla beraber Jonshon biraktigi yerden devam etti ve 47. dakikada skoru 4-0 a tasidi. Daha sonra Liverpool un 2 golu geldi ama esas beni uzen sey Tim Cahill’in orta sahada iyi bir performans gostermeyisiydi. Herseye ragmen kazanmak guzeldi…

Ekim ayınıda bitirmistik ve yine oduller dagitiliyordu.
    Bu ay Everton a 3 odul birden verildi
    Birisi Manuel Fernandes in sergiledigi muthis performans sonucu Ayın en iyi genc oyuncusu odulu.
    Digeri yine Manuel Fernandes ve Tim Cahil in Chelsea takimina karsi attiklari muhtesem gollerle ayin golu ödülü
    3. ve son odul de tabiî ki bu muthis takimi yoneten muthis Menajere verilen Ayın menajeri odulu idi.

Oyuna baslamadan once bu takimla muthis isler basaracagimi biliyordum ama bu kadar erken olacagini bilmiyordum. Yinede tedbiri elden birakmamak lazimdi, cunku alacagim bir maglubiyetle maglubiyet serilerinin baslayacagini biliyordum. Takimdaki muthis hava bir defa bozulursa hic iyi olmazdi nihayetinde…

BPL 12. Hafta

Sirada 11. siradaki West Bromwich Albion maci vardi. Ben rahattim ama aklimin kosesinden gecmiyor degildi hani acaba buyuk takimlara takilmayan ve iyi futbol oynayan futbolcularimi rehavet sararda alt siralardaki takimlara takilirlar…

Ilk yari cok kisir gecti ancak devre arasinda HAYDİ BEYLER BASABİLİRİZ deyince aslanlarim ikinci yarida cok guzel futbol oynadilar.

UEFA Gruplar 2. Maç

Ligde West Bromwich galibiyetinden sonra UEFA kupasinda zorlu bir rakip ile kozlarimi paylasacaktin ve kendi sahamda paylasacaktim. Korkuyordum ama kaybedersem de cok uzulecektim cunku bu seriyi boyle bir takima kaybetmek bana ve takimima yakismayacakti…

Sezon basindan beri beklide oynadigim en kotu maci oynadim cunku cok zevksiz ve 2 duran topta gelen gol ve baska da birsey oldugu soylenemez…

BPL 13. Hafta

Lige artik rakipler yavas yavas toparlaniyor ve ilk maclardaki surpriz skorlar elde edilmemeye baslamisti. Siradaki mac bir deplasman maciydi ve oldukca zorlu bir deplasman maciydi…
    Rakip sezon basinda Rodrigo Palacio’yu Obafemi Martins’i kadrosuna katan Man City idi.

Ve nihayetinde de puan kaybettim ve 17 maclik galibiyet serisine nokta koyulmustu…. Sonucta her zaman kazanamazsin!!!

Sezon basinda transfer adip etmeme konusunda kararsiz kaldigim ancak takimdaki cok fazla sakatlik yasanmasindan dolayi genis bir kadro kurmak amaci ile Vincent Acapandie yi sezon sonunda kadroma katmaya karar verdim.

Milli maclardan dolayi lige verilen arada Mikel Arteta isimli futbolcumda tam iyilesmesi biraz da olsa moral bozuklugumu giderdi….

BPL 14. Hafta

Galibiyet serimin bozulmasinin verdigi moral bozuklugu ile evimde Wigan takimini agirlayacaktim. Bu mac ya cok kolay olacakti yada cok zor.!!!

Tahmin ettigim gibi kolay mac olmadi. Hakem maci katletti resmen hem bir golumu vermedi ofsayt gerekcesiyle ki kesinlikle alakasi yok, hemde Dakka 90+3 te rakip lehine penalti hediye etti…

UEFA Gruplar 3. Maç

İki Maclik yasadigim ugursuzlugu ve forvet oyuncularimin beceriksizligini gidermek icin UEFA kupasinda Feyenord ile deplasmanda karsi karsiya geliyordum. Ben beraberlige bile razi idim…

Ama korktugum basima geldi ve o ruya gibi seriye karsin son 3 macta galibiyet alamama serisi eklendi.
    Feyenord a farkli kaybetmem bir bakima benim hatamdi cunku ikinci yarinin hemen basinda topluca hucum oynatarak takimi adeta rakibe galibiyeti armagan ettim.

BPL 15. Hafta

Artik ligdeki 13 maclik yenilmezlik serimden baska birsey kalmamisti, oda muhtemelen onumuzdeki macta Tottenham takimina yenilerek bitecekti. Cunku Kaleci Robinson u gecmek formsuz forvetlerim icin kolay olmayacakti, ve Berbatov gibi bir santraforu durdurmakta ayri bir dert ti..
    Bir bakima bitse rahatlayacaktim cunku o seriyi korumaya calismak herseyden zor.

Ancak nasil olduysa kotu saha sartlarindan olsa gerek ilk yarida yakaladigim pozisyonlari gole cevirince ikinci yarida geriye yaslanmak ve skoru korumaktan baska yapacak birsey kalmadi…

UEFA Gruplar 4. Maç

Tottenham galibiyeti moralleri biraz da olsa duzeltmisti. Sirada cok kolay bir mac vardi, UEFA kupasi macinda sahamda Maccabi Haifa yi agirliyordum ve acikcasi farkli bir skor bekliyordum…

BPL 16. Hafta

Sirada ligin 19. sirasinda bulunan Stoke deplasmani vardi, yine korktugum maclardan birisiydi, cunku bu tarz takimlar mac boyunca geriye yaslanir, son dakikalara dogru bir sut ta bir gol atip puan kaybettirebilir size, zaten takim duse kalka gidiyordu bu aralar Stoke takimina kaybetmem pek bir surpriz olmazdi…

Nitekim oyle oldu

Carling Kupası Çeyrek Final

Stoke gibi bir takimimi yenememenin vermis oldugu moral bozuklugu ile Nuwcastle takimi ile Carling Cup Çeyrek Final macinda karsi karsiya geliyordum, icimden bu maci alacagimi hatta bu kupayi kazanabilecegimi soyluyordu!!!

Zorda olsa 88. dakikada Arteta isimli futbolcumun attigi golle galip gelerek Everton takimini Carling Cup ta yari finale yazdirmayi basarmistim…

BPL 17. Hafta

Carling Cup taki Newcastle zaferinin ardindan sirada ligde Newcastle takimina karsi galip gelmek vardi.

Zirvedeki yerimi korumak icin mutlak galibiyet gerekiyordu cunku en yakin takipcipmle aramda sadece 1 puan vardi (Chelsea)

Newcastle takiminin daha etkili bir mac cikarmasina ragmen kazanmayi bildik…

Uefa kupasinda grup maclari tamamlanmis ve gruptan lider olarak adimi 1. tur a yazdirmistim, ve 1. turda HSV ile karsi karsiya gelecektim.

BPL 18. Hafta

Newcastle ile lig macinda oynadigim etkisiz oyunla simdiki rakibim Portsmouth takimini yenebilcegimi dusunmuyordum her ne kadar kendi evimde oynasam bile…

Ama maca o kadar etkili basladim ki daha ilk 15 dakka da kaleyi bulan sut sayisi 6 idi. İlk yari muthis otesi bir futbol oynayan takimim acikcasi beni sasirtmisti, cunku hic beklemiyordum boyle bir performans.

BPL 19. Hafta

Sirada 9. siradaki Blackburn takimi vardi. İcimdeki his bu mactan puan kaybedecegimi soyluyordu…

Daha macin basinda gol yiyerek 1-0 maglup duruma dusmeme ragmen, İlk yarinin uzatma dakikalarinda attigim golle 2-1 onde tamamlamis ikinci yariya da cok hizli baslamistim

Bu macla ligin ilk yarisini Chelsea takiminin 1 puan onunde lider tamamlamayi basarmistim…

Evet arkadaslar ligin 2. Yarısında da boyle bir performans gosterebilecekmiyim acaba?
    Bu sorunun yanitini ilerleyen gunlerde hep beraber gorecegiz...

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Müthiş bir ilk yarı geçirmişsin başarının devamını bekliyoruz. bu takımla şampiyon olursun uefa kupasında da en az final.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Başarılar sana mesaj birleştirilmesin diye post atıyoruz.. Şaka bir yana transferler güzel..
    Tesekkur ederim...

Quote Originally Posted by urfAslan View Post
    Müthiş bir ilk yarı geçirmişsin başarının devamını bekliyoruz. bu takımla şampiyon olursun uefa kupasında da en az final.
    Evetde Alican 2. yari berbat gecti aksama SS leri koyacam...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    BPL 20. Hafta

İlk mac ligde deplasmanda 2-1 yendigim Fulham ile 20. hafta da kendi sahamda karsi karsiya geliyordum ve bu mactan galibiyet bekliyordum…

Ancak hayal kırıklıgına ugradim

Transfer sezonu acilmisti ve ben mutlaka kadromda gormek istedigim Luis Jimenez’i sezon sonunda kirasi bittigi zaman takima katilacak sekilde transferini bitirmistim, sirada Havard Nordveit vardi…

BPL 21. Hafta

Ligin 21. haftasinda ilk yarida sahamda 1-0 ile gectigim Aston Villa ile deplasmanda karsi karsiya geliyordum… Aston Villa nin bu maca cikarken takimin basinda bir menajer yok…

Ortada gecen macta maglubiyeti hak etmemistim…
    Ustune Pienaar da 2-3 ay sakatlanmasi cabasi…

FA Kupası 3. Tur

Ligdeki kotu sonuclardan sonra muthis bir deplasman serisi basliyordu, bunlardan ilki Barnsley ile FA Kupası 3. Tur macıydı.

Son dakikalarda buldugum gollerle galip gelmek mac icin guzel ama gelecek icin iyi sinyaller vermiyordu…

Carling Kupasi Çeyrek Final 1. Maç

Daha onceden ligde deplasmanda 3-1 ile gectigim Blackburn’a Carling Kupası Yarı Final 1. macinda konuk oluyordum, beraberlik bana yetecekti isi kendi sahamda bitirmek icin.

Bu macta oyuncularim 2 gol atmayi basardiylarsa bile mac berabere bitti ama Blacburn takimi artik benim ezeli rakibim olacakti cunku Tim Cahil i 2 ay onun disinda da Mikel Arteta ve Leon Osman i sakatladilar…

Bu arada takimimda mutlaka gormek istedigim futbolculari yavas yavas transfer etmeye baslamistim. Bunlardan birisi Arsenal de forma giyen 17 yasindaki Norveç’li Stoper Havard Nordveit ti ve degeri 1.5 Milyon YTL olan bir futbolcuya 14.250 milyon Ytl vermek icin cilgin olmak gerekiyordu ve bende bu cilginligi yaptim…

BPL 22. Hafta

Havard i transfer etmenin mutlulugu ile lige tekrardan galibiyetle donus yaparak baslamak istedim ancak rakip Simdiye kadar ligde aldigim tek maglubiyeti bana tattiran Man Utd idi ama bu defa bir fark vardi arada; Horoz kendi coplugunde otecekti (: ama maca 4 tane banko futbolcumdan yoksun cikacak olmam sesimin az cikmasina sebep oluyordu. (Arteta, Cahil, Pienaar, Leon Osman)

Ve nitekim Man utd Horoz’u kendi coplugunde bogmasini bildi… Ama Ahd ettim bundan sonraki butun Blackburn maclarina farkli hazirlanacam…

BPL 23. Hafta

Sirada ilk macimda 4-1 ile gectigim Bolton deplasmani var.

Carling Kupası Çeyrek Final 2. Maç

Ve ezeli rakibimle Carling Kupasi rovans macina cikiyorum Gel Blackburn Gel…

Blakcburn u 2-1 ile gecerek Carling Kupası ta adimi final e yazdirarak Arsenal in rakibi olmustum…

FA Kupası 4. Tur

Carling Kupası ta finale yukselince sira gelmisti FA Kupası a,
    Rakip 4. Turda 2. lig ekiplerinden Birmingham

Birmingham takimini 3-0 la gecerek FA Kupası ta adimi 5.Tur’a yazdirmayi basarmistim….

BPL 24. Hafta

Simdi sirada ligin ilk yarisinda son Dakka goluyle yendigim bir dev rakip geliyor.
    Muhtemelen bu rakibede kaybedecegim ama her turlu skora gebe bir mac…

Arsenal ucuz kurtuluyor…

Bu arada antranman programlarimdaki derecenin dusuklugune artik bir care bulmak gerek dedim ve 4 tane personelimle yollarimi ayirdim, aslinda yildiz sevileri dusuk olan butun personelle yollarimi ayiracam ancak yavas yavas takimi birden de antrenorsuz birakmak olmaz.

Bir taraftan antrenor lerimi ayarlarken diger taraftan da maclarimi oynuyordum ancak o kadar super bir antrenman ekibi kuracam ki tabiri caizse 10 numara

BPL 25. Hafta

Sirada dusme potasinda yer alan Sunderland a deplasmana gidiyordum…

Ve zar zor da ola rakibimi 1-0 ile gecmeyi basariyorum.

Teknik ekibimi kurmak acisindan arayislarimi sonuclandirirken ilk antrenorumu West Ham takimindan aliyorum

Yeni gelen personellerden sonra antrenman seviyelerinde birazda olsa yukselme oldu ancak iki genc antrenorumu tekrar kovarak iki kaliteli antrenor yine alacaktim…

Ardindan iki kaliteli antrenor daha
    SS lerde kucuk sorun var ozur dilerim

O’Brien kovuldu

BPL 26. Hafta

Simdi lig sonuncusu Hull ile oynuyordum ve bu mactan cok korkuyordum cunku bircok as futbolcumdan yoksun cikacagim macta ne sonuc cikar kestiremiyordum…

Ekibi olusturmaya halen devam ediyordum

UEFA Kupası 1. Tur 1. Maç

Ve uzun bir aradan sonra tekrardan UEFA kupasi macerasi baslamisti ve ilk macim deplasmandaydi, yine bircok futbolcum yoktu ve yine umudum azdi…

HSV ye karsi cok etkili bir oyun ortaya koyamasamda maglubiyeti hak etmemistim, ama yinede umudum vardi 2. turun kapisini aralayabilirdim.

FA Kupası 5. Tur

UEFA kupasindan FA Kupası’a geciyoruz. 5.tur macinda Bristol’la karsi karsiya geliyoruz ve tabiri caizse rakip cantada keklik

Bristol City i 2-0 ile gecerken 6. turda muhtemel rakiplerim West Ham United yada Reading

UEFA Kupası 1. Tur 2. Maç

Biz FA Kupası ta rakibimizi beklerken diger taraftan da HSV Stada gelmis abi hadi su rovansi oynayalimda evimize gidelim o kadar yol geldik coluk cocuk bekliyor diye sesleniyorlar…

Bende fazla bekletmek istemedim tabi ki nede olsa Almanya’dan o kadar yol gelmisler ve agzimin payini vererek te gittiler

EVET ARKADASLAR SİRADA ARSENAL İLE CARLİNG CUP FİNAL MACİ VAR!!!
    TAHMİNLERİ BEKLİYORUM...
    Last edited by MaliKaya : 18.Temmuz.2008 at 18:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Kupa senindir. buna inanıyorum

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri