1 ile 30 arası toplam 81 sonuç

Konu: Çekirge 1 Sıçrar, 2 Sıçrar, 3. Sezonda Kupaları Toplamaya Başlar

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

başarılar dilerim lardeş. transferler guzel ama keske anichebe'yi satmasaydın =S 1-2 sene ıcınde gol makınesı oluyor.. neyse saglık olsun tekrar basarılar

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by Sir FRD View Post
    her zaman atak oyna defansif oynama fakat büyük takımlara karşı düşük tempoyla oynayabilirsin
    Her zaman atak ve acik Futbol oynamak Ingılız futbolunun en buyuk gercegi ama bazi takimlara karsi da haddimizi bilmek lazim

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Transferlerin belirttiğin gibi geleceğe dönük isimler..Kadron zaten iyiydi..Hazırlık döneminde çok iyi geçmiş..Artık ligi bekliyoruz
    Evet gelecege donuk cok kaliteli futbolcular aldim, Cok kaliteli diyorum cunku hepsinin gelecegini biliyorum, ellerimde buyuduler keretelar

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    Başarılar Abi.GEnçlere çok fazla yatırım yapmışsın gibime geliyor.Biraz tecrübeli oyunculara yönelseydin.Zaten güçlü kadron var.
    Yok be abim saten dedigim gibi 23.200 Milyon YTL ile alabilecegin en iyi yildiz bile Ingıltere liginde tam bir yildiz degildir.

Ama aldigim genclerin hepsini ilerde dunya konusacak birak Ingıltere

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    kadro xzaten ıyı ustune gelecegı olan oyuncuları alınca 1-2 yıl ıcınde dunya senı konusur.basarılar dılerım
    Tesekkurler, hedefim saten bu

Quote Originally Posted by mc_eagle View Post
    hadi uzun soluklu olacağı belli gençlerden başarılar
    Tesekkurler.

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    başarılar dilerim lardeş. transferler guzel ama keske anichebe'yi satmasaydın =S 1-2 sene ıcınde gol makınesı oluyor.. neyse saglık olsun tekrar basarılar
    Valla cok dusundum aslinda ama ne bilim ben genelde aklima koydugum kadro ile takimimi yonetmeyi severim. Transfer ettigim futbolculardan da gordugun gibi Kevin Monnet Pa-quet ve Sabin Sburlea var, bunlara alternatif A-quinho var, birde dusundugum bir yildiz var, onun icin yedek oturtmaktansa satayim dedim, hem taliplisi vardi hemde iyi para vermislerdi...

Mesaj Yetkileri