başarılar dilerim lardeş. transferler guzel ama keske anichebe'yi satmasaydın =S 1-2 sene ıcınde gol makınesı oluyor.. neyse saglık olsun tekrar basarılar![]()
başarılar dilerim lardeş. transferler guzel ama keske anichebe'yi satmasaydın =S 1-2 sene ıcınde gol makınesı oluyor.. neyse saglık olsun tekrar basarılar![]()
Her zaman atak ve acik Futbol oynamak Ingılız futbolunun en buyuk gercegi ama bazi takimlara karsi da haddimizi bilmek lazim
Evet gelecege donuk cok kaliteli futbolcular aldim, Cok kaliteli diyorum cunku hepsinin gelecegini biliyorum, ellerimde buyuduler keretelar
Yok be abim saten dedigim gibi 23.200 Milyon YTL ile alabilecegin en iyi yildiz bile Ingıltere liginde tam bir yildiz degildir.
Ama aldigim genclerin hepsini ilerde dunya konusacak birak Ingıltere
Tesekkurler, hedefim saten bu
Tesekkurler.
Valla cok dusundum aslinda ama ne bilim ben genelde aklima koydugum kadro ile takimimi yonetmeyi severim. Transfer ettigim futbolculardan da gordugun gibi Kevin Monnet Pa-quet ve Sabin Sburlea var, bunlara alternatif A-quinho var, birde dusundugum bir yildiz var, onun icin yedek oturtmaktansa satayim dedim, hem taliplisi vardi hemde iyi para vermislerdi...