Everton kaliteli takım.Gerekli bölgelere iyi takviyeler yaparsan Şampiyonlar Ligi'ne katılırsın.Başarılar..![]()
Everton kaliteli takım.Gerekli bölgelere iyi takviyeler yaparsan Şampiyonlar Ligi'ne katılırsın.Başarılar..![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Muhtemelen, cunku bu oyunu oynayan birlerce insan bu forumlarda yazisiyor.
Fm'de bilinmeyen bir oyuncu kalmamistir herhalde...
Tesekkurler...
Aynen dedigin sekilde olacak. Yildiz avcisi Mehmet Ali Wenger is basinda
Acikcasi Everton ilk bakista A takima takviye istemiyor gibi ama kadroyu genisletmek adina transferler olacak tabi...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet arkadaslar Mehmet Ali Wenger is basinda,
Ilk duragimiz Ispanya ve transferler basladi…
Bunlar arasinda a-quinho yu 1.500 milyon YTL odeyerek İmza attirdim…
Diger yandan Daniel Parejo’yu kiraladim oynatmayacaktim ama transfer etmeye niyetim oldugundan bir sezon durumunu gormek istemistim…
![]()
Orta sahaya saglam bir takviye yapmam gerekiyordu ve buda Sportin Lisbon takimindan Adrien idi…
Ve benim goz bebegim benim flas transferim bu kalitede bir futbolcuyu bu kadar ucuza kapattigim icin kendimle gurur duyuyordum
Ardından Digeo Bounanotte
Stelvio…
Sabrin Sburlea
Leo Schwechlean…
![]()
![]()
Ve en pahali transferim diyebilecegim Habib Bellaid
![]()
Bu arada Victor Anichebe ye en iyi teklifi İpswich yapmisti ve bu teklife hayir diyememistim
![]()
Bu arada kalemi saglama almistim cunku bir dahaki sezon Antonio Mirante gelecekti
![]()
Mirante ile birlikte Bernardo da gelecek sezon takima katilacak kisilerden idi…
![]()
Diger taraftan cok kaliteli gencleri getiremiyordum cunku alçak federasyon icin vermiyordu…
Ama ben kararliydim ve 3 sezon sonra alamayacagim futbolcu kalmayacakti cunku basarisiz menajere federasyon hakli olarak guvenmez ama basarili olunca federasyonda tolerans taniyabiliyor… (Failed Work Permit yazanlar calisma izni verilmeyen futbolcular)
![]()
Bu kadar transfer bile fazla idi aslinda ama bunlarin hepsi genclerdi ve en az 1-2 yil takima adapte olmalari gerekiyordu, As takim icin fazla bir transfer yapmadim cunku ilk etapta ihtiyacim yoktu ancak ilerleyen zamanlarda takimi kaliteleştirmek adina yildizlari yavas yavas kadroma katayacaktim…
Bu arada sezon oncesinde bolca hazirlik maci yaptirmayi cok severim bu yuzden hazirlik maclarinin kontrollerini Asistana birakirim ve pekte kotu sayilabilecek bir hazirlik donemi gecirdigim soylenemez…
![]()
Her zaman kullandigim iki taktigi kullanmaya kara verdim bunlardan biri 4-4-2 Atak
Digeride buyuk takimlara karsi 4-1-4-1 Defansif…
![]()
ANCAK HER İKİ TAKTİGİMDEDE YAN TOPLARDAN VE DURAN TOPLARDAN COK SAYİDA GOL BEKLİYORDUM CUNKU YAPABİLDİGİM EN İYİ SEY O İDİ…
Last edited by MaliKaya : 16.Temmuz.2008 at 21:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)