Trabzon'un yeni Marco'su Faty Papy
![]()
Yurt dışında da transfer temaslarını sürdüren Trabzonspor Yönetimi, genç bir yıldızla anlaşma sağladı.
Yurt dışında da transfer temaslarını sürdüren Trabzonspor Yönetimi, genç bir yıldızla anlaşma sağladı. Geçtiğimiz yıl PAF Takım antrenörü Ahmet Özen’in izleyip rapor verdiği ve daha sonraki süreçte de takip edilen Faty Papy isimli oyuncu, 18 yaşında ve ön libero mevkisinde görev yapıyor. Oyun stili olarak Mehmet Aurelio’ya benzetilen futbolcu, Burundi Milli Takımı’nda ve ülkesinin İnter Stars takımında forma giyiyor. Faty Papy’nin cumadan önce Trabzon’da olacağı öğrenildi.
Kaynak Fanatik
NORMALDE FANATIK HABERLERINE INANMAM AMA GECEN SENEDE ISMINI DUYMUSTUM SPOR61 DE
TS'nin Faty Papy'si yarın geliyor
23 Aralık 2008 / 23:13
Trabzonspor'un daha önceden anlaşma sağladığı Faty Papy' yarın Trabzon'a geliyor.
Trabzonspor Burundi Milli takımında forma giyen Faty Papy ile daha önceden anlaşmış ve bu transferi sizlere aylar önce ilk olarak haber61.net duyurmuştu.
Bordo-mavili yönetim kurulunun aylar öncesinden anlaşma sağladığı 1993 doğumlu futbolcu yarın sabah İstanbul'a akşam 17:30 uçağı ile de Trabzon'a geliyor.
kaynak haber 61
Ve ayrica Yusuf Simsek haberleri var, gelmesini hic istemiyorum. Sistemde kendine yer goremiyorum. bize lazim olan solda oynicak bir futbolcu
Last edited by Bordo61Mavi : 24.Aralık.2008 at 20:34
İki yeni aday
Trabzonspor transferde hızlı ve etkili bir harekatın içine girerken, şimdi de gündeme iki önemli futbolcu düştü. Bu isimlerden biri Brezilya asıllı Polonyalı orta saha oyuncusu Roger Guerreiro oldu. Polonya milli takımında da forma giyen ve Legia Warşowa’nın malı olan Guerreiro’nun 2009’un Mayıs ayında sözleşmesinin bitecek olması işini kolaylaştırıyor. Normal koşullarda 4 milyon Euro bonservis bedeli bulunan Guerreiro’nun 1,5 milyon Euro’ya alınabileceği ifade edildi. Bir başka oyuncu ise Fransa’nın Cean takımında oynayan Tunuslu sol açık Fahid Ben Khalfallah olduğu belirtildi. Kulübüyle 2011’e kadar sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki futbolcu için 1,5 milyon Euro bonservis bedeli talep ediliyor. Bu futbolcuyla ilgili pazarlıklar sürüyor. Bu iki futbolcunun alınması halinde şu aşamada başka transfer yapılmayacağı da belirtildi.
Günebakış
Trabzon Yusuf’u istemiyor
Trabzonspor’un ara transferde kadrosunu güçlendirmek isterken, Bursaspor’un 33 yaşındaki ve sakatlıklarıyla gündeme oturan orta saha oyuncusu Yusuf Şimşek’in gündeme gelmesine tepki yağıyor. Futbol otoriteleri, Yusuf’un transferinin Trabzonspor’un ilkeleriyle ve gelecek planlamasıyla bağdaşmayacağını savunurken, taraftarların büyük bölümü de ‘Yusuf’u almayın’ diye yönetime çağrıda bulundu. Gazeteleri arayan, internet siteleri aracılığıyla görüşlerini dile getiren Bordo-Mavili taraftarlar, “Bize Yusuf gibi yaşlı, içi geçmiş, mücadele etmeyen, sakatlık sorunu bulunan futbolcu gerekli değil. Colman bile Yusuf’tan çok daha iyidir. Böyle bir oyuncuyu alıp da takımın ahengini bozmayın. Trabzonspor’un milyonlarca lirası sokağa atılmasın” diye tepkilerini dile getirdiler.
‘İş İmza Aşamasına Geldi
Trabzonspor Asbaşkan Hayrettin Hacisalihoğlu, “Bu transferin hemen hemen gerçekleşeceği yönünde bir noktaya geldik. Yusuf'un Trabzonspor'a katacağı artıları hesap edildi. Yaşının verecekleri değerlendirildi. Trabzonspor taraftarları, güvendikleri, destek verdikleri bu yönetimin aldığı bu kararı da desteklemeleri ve onaylamaları gerekir” şeklinde konuştu. Öte yandan dün gerçekleşen Kulüpler Birliği toplantısında Başkan Sadri Şener, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile bir araya gelip küçük ayrıntılar dışında anlaşmaya varıldı. Yusuf’la da imza aşamasına gelindi. Bunun üzerine Güvenç Kurtar’ın Bursaspor’da görevinden istifa ettiği bildirildi. Yusuf’a karşılık Ferhat bonservisiyle, Ergin ise kiralık verilecek. Bunların yanında 1 milyon Euro para ödeneceği de iddia edildi.
1993 Doğumlu ve 18 YaşındaHaberde Hata Olmuştur Heralde.
yusuf kısa vadede şe yara ama uzun vadede hiçb iş olmaz o yuzden fazla bı bonservisi varsa alınmasada olur.Ama o 18lk oyuncu ıyıyse alınsın ucuzdurda o
Roger Guerreiro çok iyi ve yumuşak bir on numara.Yumuşaktan kasıt tekniği...
Trabzon'un aradığı isim bence...
Faty Papy Trabzon' geldi
![]()
Brunei Milli takımın 15 yaşındaki oyuncusu Faty Papy bu akşam Trabzon'a geldi.
Trabzonspor'un Brunei Milli Takımından transfer ettiği siyahi oyuncu Faty Papy, bu akşam saatlerinde izleme komitesi bşlkanı Özkan Sümer ile birlikte Tranzon'a geldi. PAF takımı antrenörü Ahmet Özen Brunei Milli takımdan görev yaptığı dönemde hocalığını yaptığı ve Trabzonspor'a önerdiği Faty Payy, öncelikle A takımı için düşünülüyor.
Ersun Yanal'ın beğenmesi haklinde bu futbolcu .çalışmalara A takımda birlikte devam edecek.
Haberde ilk 18 yasinda yazmisti ama yanlislik galiba
KAYNAK---http://www.haber61.net/news_detail.php?id=29087
Bruneil Milli Takımından nasıl transfer ediyor yaOrda öyle bir takım mı var
Umarım Trabzon için hayırlı olur yetenekli bir gençtir. 15 yaşında da direk A takımda oynamaz heralde![]()
Tamam ilk mesajda bende görmüştüm takımınıda en son eklenende takım adını yazmamışlar. Ona dikkat çekmek istedim ben
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Trabzon'un yeni transferi İstanbul'da
Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, daha önce anlaşmaya vardığı Burundili oyuncu Faty Papy'i Trabzon'a getirdi.
Kulübün futbolcu izleme komitesi başkanı Özkan Sümer ile birlikte Trabzon'a gelen bordo-mavili takımın yeni futbolcusu, havalimanında basın mensuplarına poz verdikten sonra kalacağı otele gitti.
Futbolcuyla ilgili bilgiler veren Sümer, kendisi göreve gelmeden önce Faty Papy'nin izlenildiğini ve beğenildiğini belirterek, ''Şu ana kadar transferinde bazı yasal sorunlar vardı. Bunun için transferi şimdi gerçekleşebildi'' dedi.
Sümer, Papy'in 1993 doğumlu olmadığını ifade ederek, ''Bu oyuncu 1990 doğumlu. Gerçek doğumuyla pasaportu düzenledi ve transferinde sorun aşıldı. Bu futbolcunun (A) takımla idmanlara çıkıp çıkmayacağına teknik heyet ve yönetim kurulu karar verecek'' diye konuştu.
24.12.2008
Kaynak : AA
Last edited by BeeTLeJuiCe : 24.Aralık.2008 at 21:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Benden once davranmisin Beetlejuice
Bu afrikadakilerde yaslarinla cok oynuyorlar. 18 yasindaymis, insallah basarili olur kampta, yabanci kontenjani bos durmasindan iyidir.
afrıkalı ıyıdır ya adamalr kosuyor yıne avrupaya bak yarısı zenciherfler makına gıbı ıns yaralı olur
Afrikali oyuncu dolduk zaten.
SYLVA - Afrikanin en iyi kalecisi deniliyor
SONG - Afrikanin en iyi defans oyuncusu, tum defans oyunculari onu ornek aliyor Afrikada
ISAAC - Olimpiyat takiminin kaptaniydi, ilerde Nigerya a milli takiminda kaptani olacaktir
YATTARA - onun icin bisey demeye gerek yok zaten
Bide Sol kenara bi oyuncu alsak. Bu gorevde Ozkan Sumerindi, bakalim oraya kimi bulacak
böyle oyunculari getirmek cok akillica,bence iyi transfer olacak![]()
işte boyle adamlarla takım daha başarılı olur tabı bızdekıler bırazdaha koşma heveslısı olsa super olacakta.takımda kosan basan takımı sırtlaya tabırı caizse ameleolmassa hep teknık olsa ne olurki zaten boyle adamalrı bulup getırmek lazım arsenalın yarısı sıyah
ılerde o takımı bozmazlarsa kımse tutamaz onları
![]()
Faty Papy transferi yönetimin bundan sonra transferde yapacagı akıllı adımların bir göstergesidir .. Önce Brüls şimdi Papy takip edilip gençken klübe kazandırılıyor ve belkide çok ucuza kaptıgımız bu oyunculardan çok iyi paralar kazanacagız ..Belki çok iyi oyuncular olmayabilir ama olay gerçekten tam Lyon ve Ajax vari bir düşünceden oluşuyor ..Umarım devamıda gelir..
özkan sümer brezılyadan bulsun Aurlıo gıbı bır kac adam sora satarız onlarıda![]()
Faty Papyi nerden buldu trabzon yahu umarım yetenekş birşey çıkar ileride adından söz ettirir
Papy’de ince taktik
PAF Takım Teknik Direktörü Ahmet Özen’in, bir süre görev yaptığı Burundi Milli Takımında izleyip çok beğendiği orta saha oyuncusu Faty Papy’nin 5 yıllık sözleşme imzalaması için Trabzonspor Yönetiminin attığı adım alkışlandı. Önceki akşam Trabzon’a gelip, resmi sözleşmeyi de imzalayan Papy’nin 1993 olarak gözüken doğum tarihinin 1990’a yükseltilmesi Bordo-Mavililerin stratejik başarısı olarak kabul edildi. Bilindiği gibi 18 yaşından küçük futbolcularla ancak 3 yıl sözleşme yapılabiliyor. Ama Papy’nın yaşı 18’e yükseltilerek 5 yıllık sözleşme yapma hakkı elde edildi. Papy, “Trabzonspor’u Ahmet Hoca sayesinde tanıdım. Gelmek için çok uğraştım. Hatta statü gereği yaşım itibarıyla gelemiyordum Ben nüfusta 1993 doğumlu gözüküyordum.” dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü:
‘Yeteneklerime İnancım Büyük’
“Sonunda mahkeme kararıyla doğum tarihimi 1990 yaptım ve gelebildim Burada çok şey yapacağımı düşünüyorum. Trabzonspor’un unutulmazları arasına gireceğim. Kısa sürede kendimi kanıtlayacağım. Kendime inanmazsam böyle büyük bir kulübe gelmezdim. Zaten bu kadar genç yaşta Burundi A Milli Takımının formasını 15 kez giymek kolay olmazsa gerek. Türkiye’de de vatandaşım Galatasaraylı Nonda’yı tanıyorum. Ama kısa sürede buraya ayak uyduracağımı da biliyorum” şeklinde konuştu. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın, Faty Papy konusundaki tutumunun nasıl olacağı merakla beklenirken, O da, ‘Papy’yi izleyen arkadaşlar çok beğenmiş. O, artık Trabzonspor’un oyuncusu ve kampa gelecek. İdmanlara çıkacak, yeterliyse takımda forma giyecek” dedi.
Hadi HayırLısı Papi, papi, papi chulo papi papi papi ven a mi![]()
Istanbul aktarmali oluyorBiz kucuk bi sehiriz sadece dis ulkelerden Almanya bize direk ucuyor, digerleri icin Istanbula muhtaciz
![]()
Bu Arkadaş Şimdi Aslen 1993 doğumlu fakat Mahkeme kararı ile 1990 yapıpmı geldi ? Yoksa Aslında 1990 ama 1993'mü gözüküyordu onu düzeltipmi geldi![]()
Bu da kim ya nerden buldular bunuda.İnşAllah büyük bir yetenektirde izlerken zevk alabiliriz
![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Trabzonspor, Belçika'nın KAS Eupen takımından aldığı ve önümüzdeki sezon bedelsiz transfer edilmek üzere Hollanda'nın Striching MVV takımına verdiği Christian Brüls'ün sergilediği performansla büyük beğeni topladığını bildirdi.
Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan haberde, Brüls'ün, takımının FC Zwolle ile oynayıp 4-1 kazandığı karşılaşmada ortaya koyduğu oyunla Hollanda basınında gündeme oturduğu kaydedildi.
Maçın adamı seçilen Brüls'ün 49. dakikada attığı golle takımını 2-1 öne geçirirken diğer 3 golün de hazırlayıcısı olduğu belirtildi.
Belçikalı futbolcunun en yüksek notu alan futbolcular arasından haftanın karmasına seçildiği de ifade edildi.
Striching MVV takımında hücuma dönük orta saha oyuncusu olarak görev yapan Brüls'ün ligde oynadığı 20 maçta attığı 2 gol ve 7 asistle adından bahsettirmeye başladığı ve 16 maçta 90'ar dakika görev yaptığı da haberde yer aldı.
Ayrıca, sitede Brüls'ün performansına ilişkin video görüntüsüne de yer verildi.
Ajansspor
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Öncelikle Trabzonspor yönetimini Faty Papy transferinden dolayı tebrik ediyorum.Gerçekten çok akıllıca bir transfer hamlesi.Özkan Sümer'in geçmişte Aurellio'yu,Yattara'yı Trabzonspor'a çok ucuza kazandırdığını bildiğimden bu transferinde bu 2 isim gibi olacağını düşünüyorum..
Bahsi geçen Yusuf transferi hakkındaki düşüncem ise eğer çok pahalıya mal olmayacaksa (yaşından dolayı) bence yararlı bir transfer olur.Yusuf Türkiye şartlarında iyi bir 10 numara bence.Yetenekli,tecrübeli,uyum sorunu olmaz..Trabzonspor'un oyunun kilidini açacak böyle bir oyuncuya ihtiyacı olduğuda aşikar.Eğer olursa bence iyi olur..
Birde iyi bir sol açık alınırsa Trabzonspor daha iddialı bir konuma gelecektir şampiyonluk yarışında..Gerçi o bölgede Barış var ama nedendir bilmiyorum pek forma şansı bulamıyor..
So what?
Saike
Trabzon Akıllıca Transfer Yapıyor Afrikalıyı Bu Sene İzlemesek Bile Bir Dahaki Sene İzleriz Sıra Bir Sol Açıkta Sol Açık Almaları Lazım
Christian Brüls ofansif orta saha değil mi zaten neden illa o bölgeye transfer amacı var Trabzonspor un anlayamadım..iyi bir sol açık alıp Gustavo Colman ı da o bölgeye kaydırabilir rahatlıkla..
Evet bizim sorunumuz kesinlikle ve kesinlikle sol kanattır. Bu takım sadece sağ taraftan Yattara ile atağa çıkıyor. Standart bir sol kanadımız bile olsa hem Yattara daha iyi performans gösterir hemde oyun sadece sağ kanatta sıkışmaz. Rakipler de bu durumu bildiği için Yattara'nın tarafına set kuruyor. İyi bir sol açık alınmalı bu takıma , yoksa Yusuf falan o tipte bir oyuncuya gerek yok sol kanadımız olmadığı için Colman kanat gibi oynuyor sol açık alındığı takdirde Colman da ortasahanın ortasında çok rahat oynar.
TRABZONSPOR İLK İMZASINA YAKIN!..
Sezon başında yaptığı transferlerle ilk devrenin büyük bölümünü lider sürdüren Trabzonspor, devre arasında da ilk imzasına hazırlanıyor.
Trabzonspor, Sakaryaspor ve 17 yaş altı Milli Takımımızın formasını giyen Furkan Aydın’ın peşinde. Geleceğin Hakan Şükür’ü olarak gösterilen Furkan, 1.90 boyunda ve 17 yaşında.
Furkan’ın transferini görüşmek için Trabzonspor ve Sakaryaspor yetkililerinin bugün bir araya gelecekleri ve büyük ihtimalle anlaşacakları öğrenildi.
MARATON.COM.TR ÖZEL