-
Trabzon'un yeni Marco'su Faty Papy
Yurt dışında da transfer temaslarını sürdüren Trabzonspor Yönetimi, genç bir yıldızla anlaşma sağladı.
Yurt dışında da transfer temaslarını sürdüren Trabzonspor Yönetimi, genç bir yıldızla anlaşma sağladı. Geçtiğimiz yıl PAF Takım antrenörü Ahmet Özen’in izleyip rapor verdiği ve daha sonraki süreçte de takip edilen Faty Papy isimli oyuncu, 18 yaşında ve ön libero mevkisinde görev yapıyor. Oyun stili olarak Mehmet Aurelio’ya benzetilen futbolcu, Burundi Milli Takımı’nda ve ülkesinin İnter Stars takımında forma giyiyor. Faty Papy’nin cumadan önce Trabzon’da olacağı öğrenildi.
Kaynak Fanatik
NORMALDE FANATIK HABERLERINE INANMAM AMA GECEN SENEDE ISMINI DUYMUSTUM SPOR61 DE
TS'nin Faty Papy'si yarın geliyor
23 Aralık 2008 / 23:13
Trabzonspor'un daha önceden anlaşma sağladığı Faty Papy' yarın Trabzon'a geliyor.
Trabzonspor Burundi Milli takımında forma giyen Faty Papy ile daha önceden anlaşmış ve bu transferi sizlere aylar önce ilk olarak haber61.net duyurmuştu.
Bordo-mavili yönetim kurulunun aylar öncesinden anlaşma sağladığı 1993 doğumlu futbolcu yarın sabah İstanbul'a akşam 17:30 uçağı ile de Trabzon'a geliyor.
kaynak haber 61
Ve ayrica Yusuf Simsek haberleri var, gelmesini hic istemiyorum. Sistemde kendine yer goremiyorum. bize lazim olan solda oynicak bir futbolcu
Last edited by Bordo61Mavi : 24.Aralık.2008 at 20:34
Mesaj Yetkileri