1 ile 30 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tamam ilk mesajda bende görmüştüm takımınıda en son eklenende takım adını yazmamışlar. Ona dikkat çekmek istedim ben
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Trabzon'un yeni transferi İstanbul'da
    Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, daha önce anlaşmaya vardığı Burundili oyuncu Faty Papy'i Trabzon'a getirdi.

Kulübün futbolcu izleme komitesi başkanı Özkan Sümer ile birlikte Trabzon'a gelen bordo-mavili takımın yeni futbolcusu, havalimanında basın mensuplarına poz verdikten sonra kalacağı otele gitti.

Futbolcuyla ilgili bilgiler veren Sümer, kendisi göreve gelmeden önce Faty Papy'nin izlenildiğini ve beğenildiğini belirterek, ''Şu ana kadar transferinde bazı yasal sorunlar vardı. Bunun için transferi şimdi gerçekleşebildi'' dedi.

Sümer, Papy'in 1993 doğumlu olmadığını ifade ederek, ''Bu oyuncu 1990 doğumlu. Gerçek doğumuyla pasaportu düzenledi ve transferinde sorun aşıldı. Bu futbolcunun (A) takımla idmanlara çıkıp çıkmayacağına teknik heyet ve yönetim kurulu karar verecek'' diye konuştu.

24.12.2008
    Kaynak : AA
    Last edited by BeeTLeJuiCe : 24.Aralık.2008 at 21:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Trabzon'un yeni transferi İstanbul'da
    Niye İstanbul'a getirmişlerki.

Mesaj Yetkileri