daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
skor ne olursa olsun umrumda değil bu takım bu sene herşeyi hakediyor
Bu maçtan sonra futbol konuşmayacağımız kesin. Çıkarak her türlü olaydan Trabzonspor yönetimi ve Şenol Güneş sorumludur. Futbolcularımızdan savaşmasını bekliyorum. Sonuç ne olursa olsun umrum değil ama Galibiyet için sahaya çıkacağız futbolcularımız bunun bilincindedir.
Trabzonspor'un kaybedeceğini düşünmüyorum.Oyuncular çok motive olmuş durumda.Trabzonspor galibiyete yakın taraf.
polemik başlatmak istemiyorum ama bu adamlar son maçı fb - gs yaptıysa ...![]()
![]()
bu maçı kaybedersekde 86 sezonundaki gibi olucakaynısı değil ama benzeri
hafta içi senol hocanin açiklamalarini gorduk bu maç ne olursa olsun trabzon her turlu asilcaktir zaten 3.culuk yerleri garanti degil o yuzden trabzon yenilmez diyorum
Ruyamda ciddiyim saka degil maç 2-2 bitiyordu 2 kez trabzon one geçen tarafti.
Trabzon'un gereksiz yere gerginlik cikarmamasi gereken mactir efendim.gergin atmosfer Fener'e yarar.
Trabzon tarafı çok hırslandı. Ben Trabzonun puan alacağını düşünüyorum.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Keskin sirke küpüne zarar sevgili Trabzonlular. Çıkarız savaşırız kazanırız.
Nihat Ozdemir ve Aykut Kocamanin aciklamalari Trabzonspor taraftarini gerdi. Avni Akerdeki ilk maca gore daha az olay olur gibime geliyor. Yonetim ve Senol Gunes bunun cagrisini yapti, saha icinde takimi olumune destekliyecek taraftar olmali ve insAllah olacak.
Maci ise hangi takim iyi futbol oynarsa o kazansin.
trabzon camiası takım üzerinde gereksiz baskı oluşturdu.normal oyununu oynasa kendi sahasında fenere kalay kolay kaybetmiyor zaten trabzon.ama yarın akşam taraftar ve ekstra baskı fenere yarayacak bence.inşallah beni yanıltırlar fakat ben trabzon'dan çok ümitli değilim.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ben bu maçın bitmeyeceğini düşünüyorum.
...
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Semih oynamazsa kazanırız.Aykut Kocaman ve Nihat Özdemir'in açıklamaları ortalığı germiş.Arkadaş 1 senedir Trabzon yöneticileri neler söylüyor , Kadıköy'deki maçlarda o açıklamalara rağmen taraftarımızın nasıl davrandığını gördük.Trabzon taraftarının yapacağı herşeyden Trabzon yönetimi ve Şenol Güneş sorumludur.İnşallah kötü olaylar yaşanmaz
Bu iki takımın gerginliği malum. Trabzonspor da Fenerbahçe de hırslandı ama bu hırsın kimi daha çok olumlu yönde etkileyeceği belirsiz. Olurda olay çıkmadan maç biterse tahminim ve isteğim Trabzonspor'un puan alması yönünde, umarım başarırlar
Alex oynamayacak sanırım, Sow da yok. Fenerbahçe zorlanır gibime geliyor hücumda; Stoch tek başına birşeyler yapmaya çalışacak. Caner gününde olursa ne ala olmassa problem olur gibi.
Semih oynamasın yeter diyorum.Alex'in olmaması büyük şanssızlık.Stoch onun bölgesinde verimli olamıyor Stoch her zamanki gibi kendi bölgesinde oynamalı 10 numara bölgesine başka birini koymalı Aykut Kocaman.Gerekirse çift forvete gitmeli.Stoch'u orda boşu boşuna yormasın etkili olamıyor orada.
Alex oynadığında da kazanabiliriz Alex oynamadığında. Sebebi malum. Alex oynasaydı da kazansaydık güzel oyunla kazanmazdık.Alex oynamadan kazansak güzel oyun ile kazanabiliriz.
Ama dediğim gibi bu saatten sonra şampiyon olamasak futbolculara veya teknik direktöre en ufak tepkim olmaz. Onlar bu sene yapmaları gereken her şeyi benim gözümde tam yaptı sanırım çoğu taraftar da böyle düşünüyordur.
Sonuçta sezon başında giden oyunları ve gelen oyuncuları gördüğümde playy-off bile beklemiyordum ben.Benim için bu sezon kapanmıştır.Tek merak ettiğim bir an önce transfer çalışmalarının başlaması ve kimlerin gelip gideceği takımın kadrosunun gelecek sene nasıl olacağı.
Bu sene için TEŞEKKÜRLER çocuklar.
Maça gelince bu kadar gerginlikte umarım sahadaki futbolcular bu gerginliği göstermez eğleceli bir maç izleriz. Ne de olsa lig bitecek.Kendi ligimizi yaz boyu özleyeceğiz. İki takıma da başarılar.
Bir Dost
Hellbells
Kazanacağız arkadaş lami cimi yok.
Hatasız kul olmaz ama hakem bir yerde kritik bir hata yaparsa bu maç kopar diyorum![]()
Trabzonspor Fenerbahçe'ye puan vermez. Burak reyiz ile Colman reyiz'e güvenimiz tam.
Trabzon bilendi, Şenol Hoca bilendi.. Skor tahminim Trabzon 3-2 Fenerbahçe
Ee arkadaş trabzon bilendi , trabzon çok hırslı , taraftar çok istekli . Fenerbahçe zaten rahat , isteksiz , kazanmaya ihtiyacı yok yapmayın gözünüzü seviyim![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Aklım Trabzonspor kazanır diyor ama maçon berabere biteceğine eminim. Şampiyonluk yarışı son haftaya kalmaz gibi Trabzonspor bu maçı vermez.
Senol hocanin konusmasini izliyenler gormustur ve duymustur neye cagri yaptigini. Yaptigi o cagridan sonra Trabzonspor forumlarinda acilan konularda, taraftarin Senol hocanin cagrisina kulak verdiginin gostergesidir.
"rakiple ugrasmadan, takima destek istiyoruz " bu cumleye yakin bisey soyledi. Gazete mansetlerine bakipta kimse burda su oyle bu boyle demis yazmasin.
Oyuncuların göstereceği iyi niyet ortamın gerilmesini engeller. İlk maçı hatırlayın, Volkan çakıyı belki eldiveninde getirmiştir seviyesine inen açıklamalara rağmen sorunsuz bir maç oynandı. Oyuncuların bu nedenle iyi niyetli olması çok önemli ki ben oyuncuların iyi niyetli olacağını ve gereksiz gerginliği önleyeceğini düşünüyorum.
Aksi olur, Fenerbahçe bir de kazanacak duruma gelirse ben de maçın tamamlanamayacağını düşünüyorum. Ve asıl ondan sonra daha da karışır ortalık, hele ki maç tamamlanamaz ve hükmen kararı çıkarsa, bu tartışma alır yürür.
Yine de ben olumlu düşünüyorum, gereksiz gerginliğe izin vermeyecek 22 oyuncu ile büyük sorunların olmadığı bir maç oynanır.
"YÜCE ATATÜRK"
2-1 Trabzonspor alır.
İnternette gördügüm bir haberde Zokora'nın Emre'nin elini sıkmayacagı yazıyordu.Madem bu kadar bozuldun olayın yaşandıgı maçta niye gidip sarıldın ? Çok yapmacık hareketler bunlar.
Olaysız, temiz bir maç olur umarım. Sahaya yine bıçak atılıp Volkan bunu hep yapıyor diye tartışmalar yaşanmasın da yine. İki takımın da hedefleri var ve kontrollü bir maç olacak. Maçın berabere biteceğini düşünüyorum.