Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
52. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

35 67.31%
  • Beşiktaş

16 30.77%
  • Beraberlik

1 1.92%
Sayfa 1 / 15 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 422 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş [ TSL 16. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Galatasaray - Beşiktaş [ TSL 16. Hafta ]

(/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

2 takımın form durumuna baktığında Gs'lı arkadaşlar rahat bir galibiyet alabilceklerini düşünebilirler fakat derbilerin havası farklı olur.Hiç kimse öyle 2-3 farklı rahat bir galibiyet beklemesin.Mustafa Denizli'ye çok iş düşüyor bu maçta, taktiksel ve psikolojik olarak takımı maça iyi hazırlamalı.Oyuncu seçiminde yanlış yapmamalı.Oyuncular arasından da kaptan Delgado artık üzerindeki ölü toprağını artmalı.Nobre-Holosko ikilisiyle başlarsak maça çok zorlarız Gs defansını ve mutlaka gol veya goller buluruz.Umarım bu sefer hakemlerin damga vurduğu bir derbi izlemeyiz.''Şeref'iyle oynayıp Hakkı'yla kazananların torunları bu maçtan İnşAllah alınlarının akıyla ayrılacaklardır....

Galatasaray maçın favorisi gibi gözüküyor,fakat derbilerin favorisi olmaz.Beşiktaş'ta Delgado'nun artık toparlanması gerekiyor.Nobre Galatasaray'ı sever,bu maçta gol atabilir.

Açıkcası berabere biterse sevineceğim.Bizim işimize yarayan tek sonuç çünkü ..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence Holosko - Bobo ikilisiyle baslaması Lazım ilerde en azından top tutabilelim. Aralara atılacak topları Bobo daha iyi degerlendirir. İlerliyen dakikalarda Nobreyi alırsak Yorgun Galatasaray Defansını zorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Galatasaray Takımı Kendi Evinde İyi Oynuyor Baros-Lincoln İkilisi Gol Yada Goller Atar Orta Sahayı Ayhan-Topal Kurup İleride Aydın-Arda-Lincoln Zaten Kötü BJK Savunmasını İyi Bozar Galatasaray Sahasında Puan Vermez
    Last edited by bugra 1905 : 16.Aralık.2008 at 20:55

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Açıkçası Delgado oynarsa GS'nin galip geleceğini düşünüyorum çünkü Ayhan ve Sabri'nin de gelişiyle ön libero ikilisinin Topal-Ayhan veya Topal-Barış olacağını düşünürek Delgado'nun o bölgede kaybolacağını ve bu nedenle 1 kişi eksik oynayacak olan BJK önünde GS'nin orta saha hakimiyetini ele geçirerek formda hücum oyuncularıyla Sivok'un oynamayacağı BJK savunması karşısında, Denizli'nin şu anki sitemini de ele alarak, bol pozisyon bulacağını sanıyorum ki bu durumda ASY'de GS maç vermez gibime geliyor. Bu maç Arda'nın maçı olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu maçı alamazsak Skibbe zora girecek, oyuncuları iyi motive etmeli bu derbiye.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Galatasaray Takımı Kendi Evinde İyi Oynuyor Baros-Lincoln İkilisi Gol Yada Goller Atar Orta Sahayı Ayhan-Topal Kurup İleride Aydın-Arda-Lincoln Zaten Kötü BJK Savunmasını İyi Bozar Galatasaray Sahasında Puan Vermez
    Sabri iyileşirse büyük ihtimal sag bek'e geçer..Aydın'nın ilkonbirde oynayacagını pek sanmıyorum.Skibbe söyle bir ortasaha çıkarırsa çok iyi olur.Barış-Topal-Ayhan-Arda.Böylece ortasahamız çok savaşcı olmuş olur..Rakibede çok az pozizyon veririz..Baros ve Lincoln uyumu umarım devam eder

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Hiç umudum yok bu maçı kazanacağımıza dair hatta puan alacağımıza dair. Muhteelen yenileceğiz ve lige havlu atacağız -bence zaten attıkta-

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Bu maçtan çok umutluyum , artık Ali Samiyen deplasmanından puan alma vakti geldi ! Nobre - Holosko - Bobo üçlüsüne de büyük iş düşecek bu maçta , Delgado'nun da çıkış maçı olacağına inanıyorum .
    Last edited by DeNiZ_1903 : 16.Aralık.2008 at 22:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Beşiktaş'ın orta sahası çok zayıf.Güçlü orta sahamızla ve hücum hattımızla rahat geçeriz Beşiktaş orta sahasını..Bu sayede gol ve goller bulabiliriz.Savunmada kişisel hata yapılmazsa bu maçı alırız.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Öncelikler her iki tarafada başarılar.G.Saray baya agır basıyor.Kazanırız sonuç tek fark olmasında son dk lere rahat girelim Nobre'nin Servet in yanında eriyip gidecegini düşünüyorum .Favori bizi ve İnşAllah ta kzanırız
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok Rahat ve Farklı Yenebileceğimiz Bi Maç
    Ama Bız Ne Zaman Favorı Gosterılsek Rahat Cıkıyoruz Maclara ve Kaybedıyoruz İnşallah Yıne Oyle Olmaz

Barış - Ayhan - Topal - Arda 4'lüsüyle Kurmalıyız Orta Sahayı Gecılmez Zaten Bu Orta Saha

Umarım Lincoln v Baros Uyumu Futbolu Bu Haftada Devam Eder

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bana çok rahat bir maç olacak Galatasaray açısından. Formsuz hedefsiz bir Beşiktaş var karşlarında, bunu değerlendireceklerdir.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

galatasaray kazanacaktır ama ben berabere bitmesi tarafındayım beşiktaş fenerbahce macından ders alırsa bence adam adama savunup galatasarayın silahlarını etkisiz hale getirip sonra vurması gerekir beşiktaş için hiç kolay maç olmayacak bir sürpriz yaşanacak olursa oda galatasaray tarafında olur kanımca metalist macındaki gibi pozisyon bulmakta zorlanırsa galatasaray sürpriz çıkabilir ama genede favori galatasaraydır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum . . .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Derbilerin favorisi olmaz diye klişe bir laf her zaman söylenir; fakat derbilere baktığımızda da %90ında ev sahibi takım kazanır. Şuanki duruma göre ibre bizden yana. SamiYen'de hiç mac kaybetmemiş olmamız, son haftalardaki müthiş formumuz vs ibreyi bize ceviriyor; fakat oyuncular daha önce oldugu gibi bunun rehavetine kapılmamalı. Onlar her mac gibi konsantre olup, hırslı mücadelesini sürdürmelidir.

Kadro olarak şöyle birsey iyi olur diye düşünüyorum:

Sanctis
    Sabri - Meira - Servet - Hakan
    Barış - Mehmet - Ayhan - Arda
    Lincoln
    Baros
    Bu kadro ile Mehmet - Ayhan - Barış ile ortasahada çok koşan, kontrolu elimizde tutan bir hüviyete bürünürüz. Teknik ayaklarımız ile de gol ararız. Takımıma güveniyorum. Galibiyet bekliyorum ve devre arasına moralli girmeyi umut ediyoruz...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence ayhan oynamamalı oyunu yavaşlatıyor bi işe de yaramıyor..M.güven bile daha iyi oynadı geçen hafta..
    Sabri beke barış orta sahaya geçip ileride nonda baros lincoln olmalı..Hertha deplasmanına 2 ön libero çıktık bi şey olmadıda kendi sahamızda bjk ye 3 ön libero çıkmanın bi anlamı yok..

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Yalnız birşeye dikkatinizi çekerim bu sezonki derbilerin tüm favorileri derbi maçlarda çoğunlukla yenildi veya berabere kaldı , hiçbirşey belli olmaz Ama şu durumda Galatasaray'ın rahat bir galibiyet alması daha ağır basıyor tabi ,söylediğim gibi umutluyum..Galatasaray çok iyi hücum ediyor ve iyi top yapıyorlar eğer defansta ipleri sağlam tutarsak forvetlerimizde iyi motive olursa güzel bir maç bizi bekler.
    Last edited by DeNiZ_1903 : 17.Aralık.2008 at 16:46

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maçın kaderi Mustafa Denizli'nin elinde.Eğer Gökhan Zan'ı yanına oturtmazsa Beşiktaş için kötü bir gece olur.Ne yapıp ne etmeli ama o adamı oynatmamalı.Defansın göbeğini Zapo-Sivok ikilisyle oluşturp önliberoda Cisse'nin yanına Uğur İnceman'ı koymalı.Bu kadroyla çıkarsa Beşiktaş en azından dengeli bir maç izleriz.Yok Kadıköy'dekine benzer bir takımla çıkarsa sahaya Galatasaray'ın bizim kadar cömert ve lakayıt olmayacağını Beşiktaş'ı ezeceğini düşünüyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sivok cezası nedeni iLe derbi de görev yapamayacak.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Bence ayhan oynamamalı oyunu yavaşlatıyor bi işe de yaramıyor..M.güven bile daha iyi oynadı geçen hafta..
    Sabri beke barış orta sahaya geçip ileride nonda baros lincoln olmalı..Hertha deplasmanına 2 ön libero çıktık bi şey olmadıda kendi sahamızda bjk ye 3 ön libero çıkmanın bi anlamı yok..
    Ayhan ? Yavaslatıyor ? Oyunu ? Ne yaptın yahu? Ne alıp veremediğiniz var Ayhan ile? Adam bu yıl takımın en iyilerinden. Skibbe nin Ayhanı kenarda oturtması sâfi saçmalık olur. Barış zaten ön libero olmayacak. Sag acık. Sabri ile Barış sag kanadı kullanacak yani.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Emre senin söylediğin dizilişle olursa Beşiktaş'ı ortasahada yıkar zaten Galatasaray. Çok güçlü ve savaşçı bir ortasaha olur öyle.

Maç içinse favori Galatasaray ama ben Beşiktaş'ın kazanmasını isterim. Bu skor Fenerbahçe'ye çok yarar hem.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Ayhan ? Yavaslatıyor ? Oyunu ? Ne yaptın yahu? Ne alıp veremediğiniz var Ayhan ile? Adam bu yıl takımın en iyilerinden. Skibbe nin Ayhanı kenarda oturtması sâfi saçmalık olur. Barış zaten ön libero olmayacak. Sag acık. Sabri ile Barış sag kanadı kullanacak yani.
    Ayhan iyi felan değil geçen maç m.güven oynadı arattımı ayhanı ki bana kalırsa çok daha fazlasını yaptı..Ayhan oyunun iki yönün oynuyor ama ikise yarım
    Barış linderoth topal m.güvenden spnra gelir ayhan

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yıllardır bi halt yiyemeyen M.Güven 1 mac oynadı diye adam oldu, Ayhan'dan iyi topcu olduysa bizde birsey bilmiyormuşuz demek ki.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Yıllardır bi halt yiyemeyen M.Güven 1 mac oynadı diye adam oldu, Ayhan'dan iyi topcu olduysa bizde birsey bilmiyormuşuz demek ki.

Fenerbahçeliyim ama dışarıdan bakarsan Emre'nin söylediği çok doğru. Ayhan bu takımda çok eksik varken bile çıktı tek başına savaştı ortasahada. Geçen sezon sol kanatta bile oynadı. Mehmet güven değilmiydi geçen sezon İnönü'deki maçta smaca çıkan.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ayhan ve Mehmet Güven'i tartışmam bile..Emre'ye aynen katılıyorum..Mehmet güven yıllardır kendini hiç geliştiremedı.Ona verilen sans bir Oguz'a bir Özgürcan'a verilmedi..Haaa Hakkınıda yemeyelim Gençlerbirligi maçında çok begendim..Umarım devamı gelir.Emre'nin kurdugu kadroyu bende düsünüyorum umarım hocamızda aynı kadroyu çıkarır

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Ayhan ve Mehmet Güven'i tartışmam bile..Emre'ye aynen katılıyorum..Mehmet güven yıllardır kendini hiç geliştiremedı.Ona verilen sans bir Oguz'a bir Özgürcan'a verilmedi..Haaa Hakkınıda yemeyelim Gençlerbirligi maçında çok begendim..Umarım devamı gelir.Emre'nin kurdugu kadroyu bende düsünüyorum umarım hocamızda aynı kadroyu çıkarır
    Ya yapmayın Allah aşkına ayhan bu sezon iç iyi felan oynamıyor top kapmada bile çok aciz..Belki derbi atmosferiyle yarın farklı oynar bilemem ama genel olarak durum bu..Ankaraspordaki teo weeks bile çok daha iyi ayhandan abartmayın..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bu maçdan beraberlik çıkar diyor gönlündem geçen.

2-2 ve ya 1-1

iki takm taraftarlarıda umarım birbirlerini kırmadan üzmeden bir futbol izleyip olaysız ve ya mutlu şekillerde staddan ayrılırlar.

iki takımada başarılar kanımca.(:

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Ya yapmayın Allah aşkına ayhan bu sezon iç iyi felan oynamıyor top kapmada bile çok aciz..Belki derbi atmosferiyle yarın farklı oynar bilemem ama genel olarak durum bu..Ankaraspordaki teo weeks bile çok daha iyi ayhandan abartmayın..
    M.Güven'in oyunu neden iyi gözüktü anlatayım;

M.Güven G.Birligi macında iyi oynadı ama neden?Çünkü yanında her yere basan defansif görevleri mükemmel bir şekilde yerine getiren Mehmet Topal vardı M.Güven'e AYHAN kadar iş düşmedi ama Ayhan.Ayhan oynadıgı dönemde orta sahada mecburiyetten Meira oynuyordu ve Meira'da Mehmet Topal gibi degildi onun gibi kosuyor pres yapmıyordu.Ayhan 2 kişilik oynuyordu affedersin ama bi taraflarını yırtıyordu,sorumluluk alıyordu.M.Güven'in sorunluluk aldıgı FTK Ankaraspor macında gördük üst üste pas yapamadı.Ayhan bu takımın belli bir yere kadar ilk 11'inde banko oyuncusudur.Kötü oynayabilir,abuk sabuk paslar atabilir,ama onun kadar takımda çok az mücadele eden ve sorumluluk alan 3-4 futbolcu var.Yani Ayhan'a sallayanlar biraz daha düşünsün. Ayhan-Barış-M.Topal bu 3'lü mükkemmel olucak.Türkiye'de çok az Ayhan gibi oyunu 2 yönlü oynayan futbolcu,degerini bilmeliyiz.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Sayfa 1 / 15 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri